Enhedsleder til KiF Bornholm, Kriminalforsorgen Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Vi søger pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter en enhedsleder med faglig baggrund som socialrådgiver til KiF Bornholm.

Om KiF Bornholm
KiF Bornholm fører tilsyn med betinget dømte, prøveløsladte, samfundstjenestedømte og behandlingsdømte.

Enheden varetager opgaven med sagsbehandling, kontrol og tilsyn med klienter, der afsoner i fodlænke og har ansvaret for de socialrådgiverfaglige opgaver i Bornholm arrest. Endvidere udarbejder enheden personundersøgelser iht. retsplejelovens §808 til brug for retten.

Der samarbejdes med store dele af Bornholms Regionskommune, jobcentre og distriktspsykiatrien for at støtte klienterne og hindre tilbagefald til kriminalitet.

Arbejdspladsen er beliggende på Sct. Mortensgade 17, 3700 Rønne.

KiF Bornholm hører under Institution Østsjælland, Bornholm og Færøerne.

Institutionen består af fire arrester, 5 KiF-afdelinger, herunder to fodlænkeenheder og en ungekriminalforsorgsenhed og to pensioner. Der er i alt ca. 200 ansatte i institutionen.

Om stillingen
Som enhedsleder i KiF Bornholm bliver du en del af et ledelsesfællesskab med en anden enhedsleder, der er placeret i KiF Glostrup, som også er din sparringspartner i forhold til de faglige indsatser. De to enhedsledere udgør, sammen med enhedschefen, der til dagligt primært vil opholde sig i KiF Glostrup, et ledelsesfællesskab, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for ledelsesudvikling.

Du vil tillige indgå i et tæt ledelsesfælleskab med enhedslederen for Bornholm arrest.

Du er ansvarlig for at bringe dine ideer og din viden i spil og bidrage til at implementere kriminalforsorgens strategi i enheden. Du får dermed en central rolle i kriminalforsorgens ledelseskæde, som sørger for, at vi effektivt bringer viden fra den enkelte enhed op til områdeledelsen og videre til koncernledelsen.

Som enhedsleder er du det faglige bindeled i enheden. Dermed er det din faglighed, der sikrer at din enhed, institutionen, området og Kriminalforsorgen som helhed når de faglige mål, der fastsættes.

Du skal i dagligdagen sørge for, at dagen hænger sammen og huset fungerer, samt sikre den tværgående sammenhæng mellem enhedens forskellige fagligheder og funktioner - herunder de administrative og praktiske opgaver, arresthusarbejde og afsoning i fodlænke.

Dine arbejdsgaver vil blandt andet være at:

  • være medarbejdernes sparringspartner i det resocialiserende arbejde
  • fastholde og styrke den resocialiserende indsats
  • afholde medarbejderudviklingssamtaler og generelt opfange kompetencebehov samt sikre, at faglige standarder bliver fulgt
  • bidrage til, at medarbejderne opdateres på faglige områder – ny lovgivning og heraf nye retningslinjer og procedurer. Udarbejde og implementere nødvendige justeringer af arbejdsgange i forbindelse hermed
  • bidrage til at styrke indsatsen i dokumentationsarbejdet
  • træffe afgørelser i både tilsyns- og fodlænkesager
  • tilrette og godkende §808 undersøgelser
  • håndtere honorarlønnet personale, herunder uddanne, vejlede og tildele honorarer
  • vedligeholde det tætte samarbejde med eksterne samarbejdspartnere
  • bidrage til at fastholde det lave sygefravær og et godt arbejdsmiljø
  • bidrage til den daglige personaleledelse herunder sygefraværshåndtering i tæt samarbejde med enhedschef
  • bidrage til den daglige driftsledelse på tværs af husets funktioner i tæt samarbejde med enhedschef

Kriminalforsorgens fælles tilgang til resocialisering er RNR, som står for tre kriminalpræventive principper, der på dansk kaldes Risiko, Behov og Modtagelighed.

Der anvendes et obligatorisk screeningsredskab og for en del af samtalerne anvendes tilsynsmodellen MOSAIK, som står for Motiverende Samtale-Intervention.

Som enhedsleder skal du medvirke til, at enheden arbejder efter disse metoder.

Hvem er du?
Du har erfaring med eller interesse for ledelse og har gerne erfaring med det faglige arbejde i en KiF-afdeling og/eller socialfaglig erfaring fra en af vores samarbejdspartnere, der arbejder med myndighedsopgaver.

Du formår på en gang at styre driften sikkert, samtidig med at der kontinuerligt bliver taget hånd om udviklingsopgaverne og tiltag fra institutionsledelsen, som du skal medvirke til at implementere i driften.

Det er vigtigt, at du udviser integritet og gennemslagskraft og derigennem går foran som rollemodel for medarbejderne. Du tør give feedback både til medarbejdere såvel som den øvrige ledelse.

Vi forventer, at du

  • kan sætte mål og rammer for udviklingen af det faglige arbejde
  • kan udøve faglighed igennem ledelse med engagement og tillid
  • opsøger ny viden og formidler denne aktivt i institutionen
  • bidrager til det tværfaglige igennem samarbejde og opsøgende funktioner
  • kan nedbryde mål til konkrete arbejdsopgaver og loyalt arbejder for at gennemføre de beslutninger, som din enhedschef og institutionschef melder ud
  • har kørekort (vi har tjenestebil).


Ansættelsesvilkår
Stillingen aflønnes i henhold til gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale for socialrådgiver i staten, samt aftale om Ny Løn.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, kan der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Du er ikke omfattet af reglerne om højeste arbejdstid (tjenestetid). Som udgangspunkt er din arbejdstid 37 timer om ugen, og du har pligt til at påtage dig merarbejde.

Du vil skulle indgå i en bagvagtsordning for KiF Bornholm/Bornholm arrest.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse. Sagsbehandlingstiden for sikkerhedsgodkendelse kan være op mod 1-2 måneder.

Søg stillingen
Ansøgning, CV herunder oplysning om forudgående erfaring, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale sendes senest tirsdag d. 7. september 2021 kl. 12.00 via linket ”søg stillingen”.
Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 37.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedschef Nete Jørgensen på telefon 7255 4174.

Spørgsmål vedrørende ansættelsesvilkår og løn kan stiles til HR konsulent Tenna Vangsgaard på telefon 7255 6821.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Rønne
  • Tirsdag den 07. september 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder på Bornholm

    Vi søger en engageret og dygtig teamleder til at lede Ungeportens Beskæftigelses- og Ungeindsatsteam. Som teamleder vil du spille en central rolle i udviklingen og koordineringen af den kommuna..
    • Afdelingsleder
    • Bornholm
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Rønne

    Vil du være med til at sprede god energi på hele Bornholm? Og sikre, at vores budskaber når ud til hver eneste på øen? Bornholm forventes at blive omdrejningspunktet for produktionen af grøn e..
    • Afdelingsleder
    • Rønne
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Bornholm

    Vi søger en dygtig kollega med stærke relationskompetencer til at varetage funktionen som vejleder.Jobcentrets ungetilbud VG2 er et tilbud for unge fra 15 – 29 år. Du vil blive en del af en .
    • Afdelingsleder
    • Bornholm
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Rønne

    Spændende lederstilling med bred faglig spændvidde i det nye Center for Sundhed og Omsorg Har du lyst til at arbejde med ledelse indenfor et bredt spænd af fagligheder og sætte strategisk retni..
    • Afdelingsleder
    • Rønne
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Rønne over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. juli 2024 4
26. juli 2024 5
25. juli 2024 4
24. juli 2024 4
23. juli 2024 4
22. juli 2024 4
21. juli 2024 4
20. juli 2024 4
19. juli 2024 4
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1