- Ringkøbing-Skjern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skjern

Nærvær, fælleskab og godt barneliv i Borris

Da vores dygtige dagtilbudsleder gennem flere år har søgt nye udfordringer, søger vi en faglig og dygtig leder til vores børnehave med ledelsesansvar for Helhedens børn i 0-6 års området fra 1. marts 2020 eller tidligere.

Du vil blive leder af en solid og veldrevet børnehave og dagpleje med et engageret personale og beriget med stor opbakning fra børnehavens forældre. Alt sammen placeret midt i Naturens Rige, i vores skønne by Borris.

Dine ledelsesopgaver vil spænde vidt fra personaleledelse til økonomisk ansvar og pædagogisk ledelse i en politisk styret organisation. Du vil indgå i normeringen med omkring ugentlige 10-15 timer hos børnene. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at indgå i arbejdsplanen sammen med de andre ansatte. Den daglige pædagogiske praksis i børnehaven tager sit udgangspunkt i Ringkøbing-Skjern Kommunes Fælles Børne- og Ungesyn og i professionelle samarbejdende læringsfællesskaber. Vi arbejder alsidigt for at tilgodese, styrke og udvikle alle børns nysgerrighed, livsglæde og læringslyst gennem lege, samvær og aktiviteter ude og inde. Børnehaven er aldersopdelt og vægter udelivet i vores skønne omgivelser højt.

Som leder vil du blive en del af Borris Helhed, som er bestående af dagpleje, børnehave, SFO og skole. Alt sammen beliggende i en driftig by. I Borris Helhed arbejder vi tæt sammen både i ledelsesteam og medarbejdere imellem. Helheden er kendetegnet ved en tydelig gennemgående rød tråd og et stort fokus på at det enkelte barn oplever tryghed i sin hverdag og i forbindelse med Helhedens overgange. Vi skaber dagligt trygge rammer for Helhedens brugere og hos os er omsorg og nærvær en forudsætning for, at vores børn trives og udvikler sig. I Helheden er der pt. 23 børn i dagpleje, 53 børn i børnehaven, 65 børn i SFO og 116 elever på skolen.

I Borris Helhed vil du blive en aktiv del af Helhedens ledelsesteam bestående af en SFO leder og en Helheds- og skoleleder. I Helhedens ledelsesteam arbejder vi under et fælles værdisæt tæt sammen om Helhedens strategi og fortsatte udvikling.

Vi forventer, at du:
  • Har en åben og nysgerrig tilgang til mennesker omkring dig.
  • Udstråler varme, ro og imødekommenhed og er ikke bange for at tage handling.
  • Er struktureret og ordentlig i din kontakt med børn, forældre og personale.
  • Er nærværende, empatisk og tydelig i din kommunikation.
  • Har en synlig og tilstedeværende ledelsesstil, der fremmer medarbejdernes oplevelse af lederkontakt, faglig kvalitet og høj trivsel.
  • Mestrer pædagogisk, personalemæssig og administrativ ledelse – herunder økonomi.
  • Har en pædagogisk uddannelse og gerne ledelseserfaring og du kender hensigterne i lovgivningen for dagtilbud - herunder de nye elementer i den styrkede læreplan.
  • Kan understøtte, engagere og motivere medarbejderne til at yde deres bedste for børnene.
  • Går forrest og kan skabe følgeskab ved implementering af nye tiltag i praksis.
  • Vægter et velfungerende arbejdsmiljø, plads til smil og latter og nyder samværet med børn.
  • Kan opretholde og videreudvikle børnehavens velfungerende forældresamarbejde.


Alle pædagogiske ledere og medarbejdere i Ringkøbing-Skjern Kommune har netop gennemført et kompetenceudviklingsforløb i forhold til at lede og indgå i Professionelle Lærende Fællesskaber (PLF). Den Professionelle Lærings Cirkel (PLC) anvendes som metode til undersøgelse og kvalificering af egen og andres pædagogiske praksis. Det vil være en fordel, at du har kendskab og erfaring med PLF og PLC.

Din nærmeste overordnede er helhedslederen, der også er leder af skolen. Dagpleje og børnehaven har forældrevalgte- og medarbejderrepræsentanter i forældrebestyrelsen.

Spørgsmål til stillingen og evt. aftale om at komme på besøg i institutionerne kan rettes til helheds- og skoleleder Ole Kronborg. Tlf.: 9974 2710 eller 2574 2683. Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst. Ringkøbing-Skjern Kommune indhenter børneattest i ansættelsesforhold, der vedrører børn og unge.

Stillingen ønskes besat senest d. 1. marts. Der er ansøgningsfrist d. 16 januar kl.23.59 og samtalerne forventes afholdt d.23. januar.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" herunder. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF- eller DOC-format.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7fa06b8b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skjern
  • Torsdag den 09. januar 2020

Lignende jobs

  • Customer Account Manager

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Do you have a proven ability to communicate effectively with a range of stakeholders? Are you someone..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Process Specialist - multiple locations

    Do you have solid knowledge of process management principles, methodologies and tools? Are you proactive, curious and not afraid to represent the department in global Vestas forums? If you are look..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Are you passionate about eCommerce and looking for a dynamic role where you can combine your commercial mindset and tech-savviness? As our Reseller Success Manager, you are the go-to person for..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skjern

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skjern over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Skjern over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1