Daglig leder med lyst til udvikling til Sengeløse Plejecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Som daglig leder får du muligheden for at bruge din erfaring med ældrepleje og ledelse til at skabe udvikling og sikre en tryg og meningsfuld hverdag for både beboere og medarbejdere på Sengeløse Plejecenter.

Sengeløse Plejecenter er en vigtig og levende del af lokalmiljøet i den lille hyggelige landsby Sengeløse. Vi har ofte besøg af vores mange frivillige, der kommer og læser højt, cykler ture med beboerne i de smukke omgivelser eller hjælper med at arrangere hyggelige udflugter. Vi er et lille plejecenter med 54 beboere, hvor man sænker skuldrene og bliver mødt af smil og varme, når man træder ind ad døren.
Du bliver en del af et tæt lederteam på i alt fire daglige ledere og én centerleder fra Sengeløse og Baldersbo Plejecenter, som vi har delt ledelse med. I ledergruppen lægger vi vægt på den ledelsesfaglige sparring og vi bruger aktivt hinanden og vores forskelligheder til at få nye perspektiver på hverdagens dilemmaer. Derfor vil du også opleve, at du aldrig står alene som leder. Du vil også få et tæt samarbejde med de to plejecentres udviklingssygeplejerske, vores faste læge og centersygeplejerske som alle er med til at understøtte et højt fagligt niveau.

Fælles ansvar og faglig udvikling
Som daglig leder kommer du til at stå i spidsen for en gruppe af dedikerede og ambitiøse medarbejdere. Mange har været en del af Sengeløse Plejecenter længe og det er med til at give vores beboere og deres pårørende en stabil og tryg hverdag.
Samtidig er vi er et plejecenter, der hele tiden stræber efter at gøre det endnu bedre for vores beboere. Derfor trives du også med at lede forandringer og udvikling. Aktuelt har vi særligt fokus på at styrke den sundhedsfaglige dokumentation, et endnu tættere samarbejde med beboernes pårørende og på hvordan vi fastholder den læring, som Covid-19 har givet os.

Som leder er din vigtigste opgave, at sikre medarbejderne de bedste forudsætninger for at give beboerne den bedste pleje og omsorg. Det gør du ved at være en nærværende leder, der udviser tillid og involverer medarbejderne i vigtige beslutninger og udviklingsprojekter og lytter til deres ideer og forslag. For os er en nærværende leder opsøgende og engageret i medarbejdernes hverdag. Du er samtidig tydelig i din ledelse og tager del i at understøtte medarbejdernes faglige udvikling og refleksion og støtter dem i at tage et stort fælles ansvar for beboernes pleje og omsorg.

Erfaren og nærværende leder
Du har en lederuddannelse og har mindst et par års erfaring med ledelse. Du har sundhedsfaglig baggrund eller lign. og har gerne erfaring fra f.eks. plejecenter eller hjemmepleje. Derudover lægger vi vægt på, at du:
  • Er god til at skabe udvikling og prioriterer medarbejderinvolvering.
  • Er en nærværende, tydelig og empatisk leder, der er god til at skabe tillid og følgeskab.
  • Er en dygtig formidler.
  • Har erfaring med økonomistyring, vagtplanlægning og lign.
  • Har gode samarbejdsevner og er god til at skabe et tæt tværfagligt samarbejde.
  • Arbejder struktureret og er god til at uddelegere ansvar.

Ansættelse
Vi håber du kan starte 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt herefter. Der er tale om en fast stilling med løn efter gældende overenskomst.
Send din ansøgning allerede i dag eller senest d. 1. august. Vi afholder første samtale mandag d. 9. august. Herefter vil der være en test inden anden samtale tirsdag d. 17. august.
Har du nogle spørgsmål kan du kontakte centerleder Ulla Dedenroth på 40 47 58 01 eller daglig leder Betina Fejer på 60 62 40 44.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Taastrup
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Head of ESG – Reconor Denmark Are you like us driven by a strong purpose to influence and ensure highest possible circularity in environmental solutions to reduce the strain on our planet for now..
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 4
11. juli 2024 4
10. juli 2024 5
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5