Kontorchef søges til nyt kontor i Digitalisering og IT – Den Kliniske og Administrative Arbejdsplads

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Region Nordjylland søger en ambitiøs kontorchef til et nyoprettet kontor i afdelingen Digitalisering og IT, som får ansvaret for drift og forvaltning af regionens kliniske og administrative systemer samt den løbende udvikling af disse systemer. Kontoret har derudover også ansvaret for drift af regionale, tværregionale og enkelte nationale systemer.

Kontoret ”Den Kliniske og Administrative Arbejdsplads” består af dig som kontorchef, 2 vicekontorchefer, 6 teamkoordinatorer og cirka 70 medarbejdere. Du bliver en del af en arbejdsplads med højt til loftet med en fri, respektfuld og anerkendende omgangstone og med en stærk tradition for succesfuldt samarbejde på tværs af hele regionen.

Kontoret – Den Kliniske og Administrative Arbejdsplads:
Udover regionens egne forretningsmål har arbejdet med digitalisering i Region Nordjylland også et strategisk ophæng i regionale, fællesregionale og fællesoffentlige strategier. Som kontorchef i ”Den Kliniske og Administrative Arbejdsplads” skal du være med til at sikre, at regionen lever op til både regionale og strategiske målsætninger, og ikke mindst lever om til Region Nordjyllands ambition om at gøre digital kontakt med sundhedsvæsenet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne.

Region Nordjylland er lige nu i gang med at anskaffe en ny elektronisk patientjournal (NordEPJ) samtidig med, at regionen også er i gang med at klargøre udflytningen til det nye universitetshospital (NAU). Det er begge to store projekter, der kører parallelt, og kontoret ”Den Kliniske og Administrative Arbejdsplads” spiller en vigtig og afgørende rolle, når regionens hospitaler inden længe påbegynder implementeringen af NordEPJ samt i arbejdet med at klargøre idriftsættelsen af NAU. Som kontorchef skal du konstant have fokus på den afgørende balance mellem drift og udvikling, hvor du både understøtter udviklingen af nye sundhedsydelser, og sikrer sikker og stabil drift at de eksisterende systemer. Du bliver ansvarlig for et budget på cirka 70 millioner.

Opgaven og rollen som kontorchef:
Digitalisering og IT er Region Nordjyllands it-afdeling. Afdelingens omdrejningspunkt for arbejdet med digitalisering er at skabe værdi for borgeren. Borgeren er i centrum og skal tilbydes hurtig, nem og digital adgang til sundhedsvæsenet. I Digitalisering og IT er der fem kontorer med hver deres kontorchef, og som alle bidrager ind i den digitale understøttelse af arbejdsgange i Region Nordjylland. Du kommer til at indgå i den samlede ledergruppe i Digitalisering og IT, som i fællesskab skaber rammer og retning for afdelingens organisatoriske bevægelse.

Behovene på regions hospitaler vil være styrende for kontorets prioriteringer, og succesen afgøres igennem den effekt, som kontoret formår at skabe for hospitaler og borgere. Derfor skal du som kontorchef konstant være i tæt dialog med mange forskellige aktører og beredskabsledelsen på regionens hospitaler.

Du bliver leder af ledere og skal sørge for, at i sammen sætter retning og form på hverdagens opgaver og den strategiske retning for kontoret. Du bliver involveret i mange forskellige opgaver, der kræver, at du kan bevare overblikket og rent ledelsesmæssigt kan balancere mellem leadership og management, og skabe klare mål og rammer for kontorets opgaveportefølje. Du skal kunne navigere og agere i regionale og fællesregionale styregrupper, og indgå i opgaver, der har masser af politisk bevågenhed.

Uddannelse og erfaring:
Din uddannelsesmæssige baggrund kan se ud på mange måder, men det er en fordel med en sundhedsfaglig baggrund og med indgående kendskab til hvordan et hospital fungerer. Derudover forventer vi, at:
  • Du har flere års ledelseserfaring, og har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, hvor forandring er en fast del af hverdagen.
  • Du har indgående kendskab til sundhedsområdet, kendskab til anvendelse af sundheds-IT og sundhedsdata.
  • Du har erfaring med personaleledelse og gerne it-ledelse.
  • Du har erfaring med at løse komplekse strategiske og ledelsesmæssige opgaver, der kræver involvering af flere aktører.
  • Du har erfaring med budgetprocesser og budgetopfølgning.

Dine personlige egenskaber:
Du er først og fremmest leder med tillid til dine medarbejdere og omverdenen. Derudover får du en stor berøringsflade med interne og eksterne samarbejdspartnere, og det kræver, at du er åben, ukompliceret og uhøjtidelig i din omgangsform med andre mennesker, og at du er god til at samarbejde. Derudover forventer vi, at:
  • Du er en leder, der formår at guide, vejlede og sparre med dine ledere og medarbejdere og dermed er medskaber af et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø med en høj grad af trivsel og faglig udvikling.
  • Du er effektiv og god til at skabe overblik, kan planlægge og prioritere og har en helheds- og resultatorienteret tilgang til opgaveløsningen.
  • Du er lydhør, har gennemslagskraft og formår at agere i et felt med mange forskellige og stærke interessenter.
  • Du står inde for Region Nordjyllands ITOP-værdier (Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme), og at værdierne kan mærkes i din tilgang til ledelse.
  • Du er en synlig og nærværende leder, som er udadvendt og velformuleret.
  • Du går forrest i at skabe en kultur med fokus på videndeling, samarbejde og dialog.

Et job med mening og indflydelse:
Region Nordjylland er kendte for vores gode evne til at samarbejde i Nordjylland – både internt i regionen men også i relation til kommuner, universitetet og andre uddannelsesinstitutioner. I Region Nordjylland er der altid fokus på ledelse og lederudvikling, og der er derfor mange muligheder for inspiration og kompetenceudvikling som leder i regionen. Når du starter, bliver du koblet sammen med en mentor, der følger dig det første års tid.

Læs mere om regionens ledelsesgrundlag

Mere om os:
Digitalisering og IT er Region Nordjyllands it-afdeling, hvis kerneopgave er at it-understøtte og videreudvikle digitalisering i hele regionen. Afdelingens omdrejningspunkt i arbejdet med digitalisering er at skabe værdi for borgeren, og med fokus på at udnytte de digitale teknologier til at nå regionens mål om at skabe værdi for patienten nu og i fremtiden. Sikker og stabil drift er derfor meget højt prioriterede områder i afdelingen, og en forudsætning for arbejdet med videreudvikling af fremtidens digitale sundhedsvæsen.
Læs mere om Digitalisering og IT

Hvis du har spørgsmål:
Så kan du fortroligt kontakte It-direktør Klaus Larsen på mobil 40 12 41 88 eller Kontorchef Kristian Alstrup Baden på mobil 25 14 63 07.

Praktisk:
Stillingens titel er Kontorchef, og du refererer til direktøren for Digitalisering og IT. Løn forhandles i henhold til gældende overenskomst. Dit primære arbejdssted er i IT-Huset, Hadsundvej 190, 9000 Aalborg.

Der er ansøgningsfrist den 15. august. 1. samtalerunde afholdes den 27. augustog 2. samtalerunde afholdes den 30. august.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. september 2024 32
5. september 2024 32
4. september 2024 33
3. september 2024 33
2. september 2024 33
1. september 2024 36
31. august 2024 36
30. august 2024 35
29. august 2024 36
28. august 2024 36
27. august 2024 36
26. august 2024 35
25. august 2024 33
24. august 2024 33
23. august 2024 31
22. august 2024 29
21. august 2024 31
20. august 2024 32
19. august 2024 32
18. august 2024 35
17. august 2024 36
16. august 2024 38
15. august 2024 39
14. august 2024 41
13. august 2024 40
12. august 2024 41
11. august 2024 43
10. august 2024 42
9. august 2024 42
8. august 2024 41
7. august 2024 42

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!