Genopslag - Daglig Leder til Ringkøbing Dagtilbud, afdeling Vasegården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Videbæk

Kunne du tænker dig et lederjob, hvor du står i spidsen for at skabe en institution af høj kvalitet med kerneopgaven som udgangspunkt?

Ringkøbing Dagtilbud er en sammenlægning af alle institutionerne i Ringkøbing og består ud over Vasegården af Rindum Børnehus, Trinbrættet og Alkjærhaven, samt de 24 dagplejere i Ringkøbing. Vi har til huse forskellige steder i Ringkøbing med kort afstand til skov, marker, fjord og by.

Som leder af afdeling Vasegården står du i spidsen for den pædagogiske retning og ramme, som du udvikler sammen med et fagligt og engageret personale. Du er tæt på pædagogisk praksis bl.a. qua dine 12 børnetimer. Du driver forandringsprocesser og understøtter et arbejdsfællesskab, hvor tillid, loyalitet og personlige relationer vægtes højt.

Du får gennem din ledelse stor indflydelse på det daglige pædagogiske arbejde og praksis, og sammen med dit personale har du her alle muligheder for at skabe en institution, der udvikler børn, så de ved hvem de er og hvad de står for og har en hverdag med grin, smil, trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Du bliver leder for en institution med 1 vuggestuegrupper og 4 børnehavegrupper, og hvor personalet er der for børnene og det pædagogiske arbejde. Der er stor fokus på at skabe pædagogiske læringsmiljøer for udvikling af livsglade børn og skabe læring gennem legende, demokratiske fællesskaber – dette med udgangspunktet i principperne bag Marte Meo.

I Vasegården er der plads til initiativ og ideer og der er energi i, at gå på opdagelse sammen og afprøve løsninger. Der er kultur for at afprøve, lære og justere (PLC).

Gennem en systematisk, anerkendende og narrativ tankegang, understøtter du aktivt samarbejdet mellem personalet og forældre med udgangspunkt i det enkelte barn. Du ser styrken i stærke samarbejder og bidrager med nye perspektiver, løsningsforslag og deltagelsesmuligheder i fællesskabet.

Du brænder for at være med til at udvikle et endnu stærkere og mere inkluderende samarbejde. Du lytter, rummer og anerkender de mennesker, du har omkring dig og ser forskellighed som en styrke. Du kan lide at blive inspireret af andres ideer og du mener, at det er vigtigt for læring, at vi tør fejle.

Du bliver en del af et lederteam med ambitioner
Vasegården, Rindum Børnehus, Trinbrættet, Alkjærhaven og 24 dagplejere, udgør sammen Ringkøbing Dagtilbud, hvor lederteamet består af enhedsleder Lene, de daglige ledere Mette, Ditte, Inge Margrethe og dig som daglig leder af Vasegården. Lederteamets opgaver fordeles efter kompetencer og interesser, og Lene har som enhedsleder det overordnede ansvar.

Lederteamet samarbejder om at skabe fire institutioner samt en dagpleje af høj kvalitet. Du bliver en del af et lederteam med en åben kultur og som er nysgerrig, udforskende og navigerer samstemt med udgangspunkt i Ringkøbing-Skjern Kommunes Fælles Børne- og Ungesyn samt Børne- og Familiepolitikken.

Du skal søge jobbet, hvis:
  • Du har en pædagogisk uddannelse
  • Du kan se værdien i som daglig leder at have børnetimer – i denne stilling 12 timer om ugen
  • Du er tydelig og naturligt går forrest og sætter den pædagogiske retning
  • Du er den samlende kraft, der skaber smittende begejstring og følgeskab
  • Du drives af at understøtte fagligt stærke læringsmiljøer
  • Du er handlekraftig, stiller krav til dine medarbejdere og samtidig giver opbakning, plads til at tage ansvar og handlemuligheder i det pædagogiske rum
  • Du bruger medarbejdernes faglighed og er åben for input og nye ideer


Din motivation er afgørende for os
Vi er nysgerrige på, hvad der motiverer dig i jobbet som daglig leder af Vasegården. Det er dog vigtigt for os, at du har erfaring som leder – og også gerne en diplomuddannelse i ledelse eller lysten til at påbegynde uddannelsen.

Yderligere information
  • Det er en fuldtidsstilling med ansættelse hurtigst muligt – senest den 1. oktober 2021.
  • Du har 25 ledelsestimer og 12 børnetimer
  • Ansøgningsfristen er 11. august 2021 – samtaler forventes afholdt 25. august 2021


Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende lederoverenskomst med BUPL. Vi indhenter børneattest samt referencer og ansættelsen er betinget heraf.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, institutionen eller noget helt tredje er du meget velkommen til at kontakte Enhedsleder, Lene Henriksen på tlf.nr.: 30 57 63 37

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" herunder. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1dda7c50)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Videbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Videbæk
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Do you have a strong interest in eCommerce as well as a commercial mindset and are you looking for your next career step?At MASCOT® WORKWEAR we are on the hunt for a motivated and tech-savvy Rese..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • SOUSCHEF

    -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Nyholmvej 18 DK-7500 Holstebro Virksomheden Harald Nyborg A/S blev grundlagt i 1904 og har hovedkontor i Odense. Virksom..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Områdeleder for plejeboligområdet i [xxxxx]

    Skal du med på rejsen i et fagområde, hvor det gode liv leves hver dag og hvor du kan være med til at sætte dit præg på udviklingen af plejeboligområdet?Har du mod på at træde nye stier og være..
    • Afdelingsleder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Videbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Videbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Videbæk over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 6
19. august 2024 6
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6
15. august 2024 6
14. august 2024 6
13. august 2024 6
12. august 2024 6
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 6
8. august 2024 6
7. august 2024 4