Forstander til Sabro plejehjem, Aarhus Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Om jobbet:Forstander til Sabro plejehjem
Du sætter tydelig og kærlig kurs, skaber følgeskab og levendegør vores strategi: De fem ledetråde

Kan din ledelse understøtte medarbejderne i at fastholde Sabro plejehjem med at være et fantastisk sted for beboere, pårørende og hele lokalområdet?

Hvis ja, så skynd dig at søge denne stilling.

Vi har brug for dine lederevner, men ikke mindst, din personlighed til at få andre til at lykkes og trives. Det er din ægte lyst til at tænke trivsel og sundhed, der giver mening for beboerne, familie og venner, som kan gøre en stor forskel. Sidder du allerede og smiler ved tanken, så er du præcis den forstander vi søger til at gå forrest på Sabro plejehjem.

Hvad er Sabro plejehjem?
Sabro plejehjem er beliggende i Sabro i Aarhus Kommune og rummer 30 lejligheder fordelt i 2 huse. Plejehjemmet ligger i direkte tilknytning til Sabro lokalcenter, hvor du i hverdagen har det koordinerende ansvar. På plejehjemmet bor både enlige ældre samt ægtepar.
Sabro Lokalcenter er ligeledes base for et hjemmeplejeteam, hvilket bidrager til en god synergi i hverdagen.

Hvordan bliver din hverdag?
Din hverdag som forstander vil være alsidig og præget af mange forskellige opgaver. Lad os give dig et lille kig indenfor dørene på Sabro plejehjem:

Det er mandag morgen, og du møder dagholdet, der er en del af godt 35 medarbejdere på Sabro Plejehjem. I er alle klar til at tage fat i dagens mange forskelligartede opgaver. Du sætter hurtigt retningen, og sammen drøfter I de vigtigste opgaver, så der er styr på aftalerne. Med en anerkendende bemærkning ud ad døren går alle i gang.

Du går videre til et møde med områdets kvalitetsudvikler, hvor I sammen skal drøfte Sabro plejehjems arbejde med utilsigtede hændelser. I skal have lagt en plan for hvordan du som forstander bedst kan implementere en arbejdsgang på området.

Dit næste møde er med plejehjemmets vagtplanlægger. I skal i samarbejde have ændret vagtplanen, så den er i et 16 ugers rul med henblik på at sikre medarbejderne en god trivsel. Det er et af vores insisterende nedslag i det kontinuerlige arbejde med at sikre langtidsfriske medarbejdere.

Sådan fortsætter dagen med spændende opgaver, også afbrudt af akutte ledelsesmæssige opgaver, telefonopkald samt tilstedeværelse sammen med beboere og medarbejdere.
Hverdagen på plejehjem kan byde på dilemmafyldte og svære problemstillinger, hvorfor det forventes at du har mod til at miste fodfæste, gå aktivt og konstruktivt ind i udfordringerne og søge de gode løsninger.

Hvem er dine medarbejdere?
Sabro plejehjem er et veldrevet plejehjem med mange engagerede og fagligt stærke medarbejdere, som arbejder seriøst og indlevende ud fra et beboerperspektiv. Medarbejdersammensætningen består af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker, ergoterapeut, fysioterapeut, ernæringsassistenter og servicepersonale. Plejehjemmet er ligeledes praktiksted for social- og sundhedsassistentelever og social- og sundhedshjælperelever.

Plejehjemmet er præget af mangfoldighed, både hvad angår beboer- og medarbejdersammensætningen, hvilket afspejler det omkringliggende lokalsamfund og giver en god dynamik i hverdagen.

Hvor er vi lige nu?
Sammen med de øvrige enheder og områdeledelse pågår der kontinuerligt udviklings- og implementeringstiltag, hvorfor hverdagen er alsidig. I efteråret 2019 skal Område Vest blandt andet implementere et nyt vagtplanssystem, hvilket fordrer god planlægning og ressourcestyring.
Der er en god trivsel i medarbejdergruppen, god tilfredshedsmåling hos borgerne og et kontinuerligt fokus på at fastholde den sunde økonomi.

Hvad glæder vi os til?
Vi glæder os til at samarbejde med dig, og sammen skabe nye fælles og gode løsninger til gavn for borgerne. Netop fordi du mestrer at lede og implementere strategiske indsatser på en praksisnær og handlingsanvisende facon, hvor beboere, pårørende og medarbejdere involveres som vigtige og anerkendte medspillere.

Som forstander på Sabro plejehjem får du ansvaret for, sammen med beboere, deres pårørende samt medarbejdere, at skabe rammen om et godt liv i en hjemlig atmosfære. Et plejehjem hvor den enkeltes liv er i højsædet og hvor frivillige og beboernes familie er en naturlig del af hverdagslivet.
Ligeledes får du ansvaret for at styre kvalitet, kontinuitet og økonomi på Sabro plejehjem, hvorfor det forventes at du har stærke kompetencer og erfaring indenfor dette felt.
Din profil:Om du kommer fra en lignende stilling eller med et helt andet afsæt i bagagen, er ikke så væsentligt.
Du skal, gennem medarbejderne, kunne skabe et meningsfyldt og aktivt liv for de mennesker der bor på Sabro plejehjem. Det er en forventning at du har et naturligt og oprigtigt engagement i beboernes hverdag.

Herudover lægger vi særligt vægt på, at du:
  • Har en sundhedsfaglig uddannelse, ledererfaring og gerne lederuddannelse
  • Er generøs, anerkendende og omsorgsfuld og kan agere som rollemodel for ”Takt og tone” – Sundhed og Omsorgs retningslinje for god omgang med andre http://www.sundhedogomsorg.dk/da/om-os/politikker-og-retningslinjer/takt-og-tone.aspx
  • Har gennemslagskraft, er rammesættende og lydhør
  • Har skarpt øje for drift og styrer ressourcer og økonomi med sikker hånd
  • Kan skabe resultater gennem relationer og insisterende ledelse, og evner at stå fast når det er nødvendigt
  • Er relationelt stærk, hjælpsom og tillidsvækkende
  • Er refleksiv, inddragende og opsøger når du er i tvivl.
  • Leder med vilje, går forrest med engagement, hjælpsomhed og mod til at miste fodfæste af og til
  • Levendegør og konkretiserer strategien ”De fem ledetråde” i hverdagen, både i tale og handling
  • Arbejder insisterende og konstruktivt med målsætninger – og du når målene
  • Kan videreudvikle et stærkt læringsmiljø med kvalitet og borgersikkerhed for øje
  • Trives med en meget stor berøringsflade – og ser pårørende som vigtige medspillere
  • Sætter borgeren i centrum – men er også bevidst om, at alt ikke er muligt inden for de givne økonomiske rammer
  • Er i stand til at prioritere og træffe svære beslutninger
  • Mestrer at arbejde samarbejdsorienteret og inkluderende med den øvrige områdeledelse i Område Vest


Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder et afvekslende forstanderjob, hvor to dage sjældent er ens, og med stor frihed til selv at udfylde rammerne. Tør du tænke utraditionelt for at nå i mål, hilser vi også meget gerne nye ideer velkomne. Sundhed og Omsorg står nemlig aldrig stille, og hele vores omdrejningspunkt er Kærlig Kommune (https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=c1a2e36f-3f88-4551-94f1-af5e3b1494ec) og et erklæret mål om, at ældre borgere ikke bare skal parkeres, men skal mærke, at de lever.I område Vest er vi vilde med vores ledelsesfag, og vi fungerer som hinandens sparringspartnere på tværs af lokationer, fagligheder og opgaver. Vi er udprægede holdspillere og vi bestræber os på at arbejde ud fra devisen om ”VI kommer før MIG”
Der er altid hjælp at hente og vi sætter en fælles ære i sammen at booste trivsel på arbejdspladsen – for hinanden, for medarbejderne og i særdeleshed for borgerne.
Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. november 2019.Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst som forstander. Lønniveauet er pt. 511.600,- kr. årligt, ekskl. pension.

Ugentligt timetal: Fuldtid

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til viceområdechef Jonna Madsen på telefon 2920 9852 eller områdechef, Jette Harreskov på telefon 29208385.

Ansøgning
Kan du ud fra ovenstående se dig selv som forstander for Sabro plejehjem, så send en ansøgning. Klik på ”søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 8. september 2019

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 16. og 24. september 2019.
I forbindelse med ansættelse af ledere og chefer anvender vi personprofilering, og der vil derfor være profiltilbagemeldinger mellem de 2 samtaler. Det forventes at blive den 23. september 2019.

I Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om os:
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/

Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
Via dette link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Tilst
  • Søndag den 08. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Tilst over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3