Teknik og Miljø søger afdelingsleder til Byggemodningsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Kan du lide at jonglere mellem ledelse af medarbejdere og vil du være med til at sætte dit præg på byggemodningen i Aarhus?
Om jobbetI Teknik og Miljø, Anlæg søger vi en afdelingsleder med erfaring fra anlægsbranchen, til ansættelse hurtigst muligt eller senest 1. november 2019. Din primære opgave bliver at være leder for ca. 10 medarbejdere, der arbejder med offentlige og private byggemodninger i Aarhus Kommune. Projekterne spænder fra store bynære byggemodninger som f.eks. Aarhus Ø, Lisbjerg, Godsbanen og Sydhavnskvarteret, til de mere traditionelle byggemodninger på åben mark.

Vi lægger stor vægt på uddelegering af ansvar og kompetence. Du er med til at udvikle, forskønne og skabe fremkommelighed på de private og offentlige veje, fællesarealer og stier i Danmarks næststørste by sammen med bygherrer, investorer og deres rådgivere. Som leder har du ansvar for god ledelse af afdelingen med fokus på kvalitet, økonomistyring samt formidling af projekterne.
  • Personaleansvar med fokus på at coache dine medarbejdere samt skabe gode rammer for deres kompetenceudvikling
  • Driftsansvar, hvor der sikres et højt fagligt niveau for leverancer og rådgivning til aftalt kvalitet, tid og pris
  • Indgå aktivt og engageret i ledergruppen sammen med din chef
  • Oversættelse og implementering af Teknik og Miljøs overordnede strategi
  • Styring af afdelingens økonomi og ressourceallokering samt interne og eksterne kontrakt- og aftaleforhold
  • Styre de politiske behandlinger, og til enhver tid agerer samarbejdspartner for teamet til både rådmand og det politiske niveau


Aarhus Kommune har vokseværk. Der forandres og udvikles til gavn for borgere og virksomheder. Den høje aktivitet betyder, at vi søger en leder med fokus på udvikling af byggemodningsområdet samt høj fokus på personaleudvikling og sparring. Sagerne spænder vidt i kompleksitet, og det kræves af dig, at du kan se detaljen og overskue helheden i sagerne og bære teamets holdånd ind i opgaveløsningen.

Byggemodningsprojekter løses i tæt samarbejde og dialog med andre afdelinger i kommunen, bygherrer, rådgivere. Der er et højt fagligt niveau og plads til udvikling. Som leder er du ansvarlig for at have overblik, give den nødvendige sparring til medarbejderne i afdelingen og have kendskab til projektudvikling fra planlægning til udførelse og tilsyn i marken. Afdelingen er kendetegnet af erfarne og selvstændige medarbejdere, der meget struktureret bl.a. udfører disse opgaver:
  • Er en del af planlægningsprocessen, der sikrer fagligt korrekte løsninger og fremdrift for projekterne
  • Varetage forløbet for skitse- og detailprojektering, med fokus på tværfagligt samarbejde i kommunen og med eksterne aktører
  • Gennemføre projekter i marken med entreprenører
  • Sikrer den nødvendige
  • kommunikation internt og eksternt i projekterne i tæt samarbejde med vores kommunikationsafdeling
  • Forstår og agere ind i en politisk ledet organisation, der danner rammen for projekterne
  • Økonomisk overblik i hele projektets levetid
  • Myndighedsopgaver


Din profil
Vi forventer, at du:
  • Solid erfaring med ledelse af vidensmedarbejdere og rettidig ressourcestyring
  • En solid teknisk uddannelse som ingeniør eller tilsvarende indenfor vejanlæg
  • En tydelig, imødekommende og anerkendende ledelsesstil
  • Erfaring med at arbejde tværgående, gerne i en matrixorganisation
  • Du skal trives med at agere i en organisation i forandring
  • Være god til at kommunikere strategiske beslutninger og forankre disse i organisationen
  • Har erfaring med projektledelse og myndighedsopgaver – gerne fra lignende arbejde
  • Har en naturlig autoritet, er imødekommende - men evner også at sige fra
  • Søger muligheder fremfor begrænsninger, er serviceminded og har en god situationsfornemmelse
  • Har gode kommunikationsevner både skriftlige og mundtlige, og kan sætte dig i aarhusianernes sted


Som person forventer vi at du er udadvendt med stor menneskelig indsigt. Du trives i en travl og aktiv hverdag. Du vil indgå i en ledergruppe med flere lederkollegaer, som løbende udvikler projekter på tværs. Det er vigtigt at du naturligt indgår i fællesskabet, hjælper og sparrer med dine kollegaer, og dermed bidrager til arbejdsglæde, trivsel og social kapital i hverdagen. Der vil være en del samarbejde med lederen for Vejanlæg og Bydesign, for at skærpe fagligheden i projekterne samt sparre omkring daglig ledelse.

Som leder forventer vi at du er balanceret og har indsigt i dig selv, dine kvaliteter og begrænsninger. Da vi vægter trivslen højt, skal du ligeledes formå at skabe resultater gennem medarbejderne, samtidig med at du fortsætter med at løfte dem til nye højder. Du skal have sans for kontinuerlig udvikling af afdelingen og de medarbejdere du får ansvaret for.

Derfor skal du vælge osVi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med tværfaglige og selvstændige arbejdsopgaver. Der er et højt fagligt niveau i afdelingen, med plads til udvikling.
Afdelingen for byggemodning består af projektledere, der er ansvarlige for udførelsen af anlægsprojekter og byggemodninger samt formidling af projekterne. Hvis du bliver vores nye leder i Byggemodningen, kan du forvente faglig og personlig udvikling i en dagligdag præget af højt engagement, humor og sammenhold, hvor sparringen mellem projektlederne er højt prioriteret.

Løn og ansættelsesvilkårLøn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den relevante faglige organisation. Lønnen fastsættes efter forhandling med organisationen efter principperne om Ny Løn.

Forventet tiltrædelse er snarest muligt eller senest 1. november 2019.

Arbejdssted: Anlæg, Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand.

Arbejdstid: Gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer. Da du ansættes uden højeste arbejdstid, er du ikke omfattet af eventuelle flekstidsordninger i Teknik og Miljø.

Hvis du vil vide mereChef for Anlæg Trine Buus Karlsen kan kontaktes på mail [email protected] eller SMS til 29207924.

AnsøgningAnsøgningsfrist er senest torsdag den 22. august 2019.
Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 26. august 2019 eller tirsdag den 27. august 2019.

Eventuel test vil blive udført i uge 35.

Alle stillinger i Aarhus Kommune skal søges elektronisk. Ansøgning og CV fremsendes via nedenstående link (Ansøg).
Om osTeknik og Miljø, Mobilitet, Anlæg og Drift beskæftiger sig med myndigheds-, drifts- og anlægsopgaver i byens rum, både på veje, stier, fortove og pladser samt i parker og grønne områder. Forvaltningen beskæftiger ca. 450 medarbejdere organiseret i tre afdelinger.

Afdelingen for byggemodning udfører byggemodning og anlægsarbejder i byens rum, samt myndighedsgodkender private og offentlige byggemodningsprojekter. Afdelingen består pt. af 10 medarbejdere, som er hhv. ingeniører, bygningskonstruktører, teknisk tegner og HK’ere.


Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brabrand
  • Torsdag den 22. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1