Projektleder til Forsvarsministeriet, Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du stærke analytiske evner, flair for at skabe personlige relationer samt ønske om at gøre en strategisk indsats for at understøtte Forsvarets materieldrift?

Så er stillingen som projektleder måske noget for dig.

Om os

Kapacitetsansvarlig LAND (KALA), der hører under Forsvarsministeriet, Materiel- og Indkøbsstyrelsen (FMI), anskaffer, drifter og bortskaffer landmilitært materiel med baggrund i operative og politiske behov, baseret på en afvejning af teknik, logistik og økonomi.

KALA er organiseret i forretningsområder.
Forretningsområde Køretøjer er ansvarlig for anskaffelse og drift (fra ”vugge til grav”) af pansrede og ikke pansrede køretøjer samt specialkøretøjer, der anvendes i Forsvaret. Forretningsområdet er organiseret i kapacitetscentre, og den ledige stilling er i Drifts- og støttesektion Køretøjer.

Vi er et velfungerende team på 9 medarbejdere, såvel militære som civile.

Dagligdagen i KALA er meget dynamisk, med en stor berøringsflade med interessenter, såvel internt som udenfor FMI, herunder koordination med kollegaer, kunder og leverandører.

Omgangstonen er uformel, men bygger på en høj faglighed og en høj grad af respekt for samarbejdspartneres opgaver og behov.

I KALA prioriterer vi at udvikle og fastholde dygtige medarbejdere via kompetenceudvikling og personlig udvikling.

Om stillingen

Du løser opgaver i Forretningsområde Køretøjer, som primært har til opgave at anskaffe, drifte og bortskaffe materiel inden for områderne Hjulkøretøjer, Pansrede Køretøjer og Specialkøretøjer. En af de første opgaver er etablering af en rammeaftale på snescootere og motorcykler.

Herudover etablerer du rammeaftaler, der muliggør løbende anskaffelser af materiel, primært til Hæren, men også til øvrige værn og myndigheder.

Der stilles store krav til at kunne håndtere komplekse opgaver og processer (efter PRINCE2-modellen) på forskellige stadier. Herudover anvender FMI i vid udstrækning teamsamarbejde (Half Double-metoden). Endvidere er der mulighed for, at du kan deltage i forretningsområdets anskaffelsesprojekter.

Du får en bred kontakt til interne og eksterne interessenter. Uafhængig af projekttype er det dit overordnede ansvar at sikre gode samarbejdsrelationer i teamet, at projekterne forløber gnidningsløst, effektivt og som planlagt inden for den givne tid- og ressourceramme, såvel som at leverancerne er i den aftalte kvalitet.

Du sikrer fremdrift og er den initierende og drivende kraft, der planlægger, styrer og koordinerer projektforløbet i overensstemmelse med de aftalte milepæle og rapporterer til styregruppen.

De mange varierede opgaver indebærer nogen rejseaktivitet, men med mulighed for, i et vist omfang, selv at tilrettelægge egen arbejdstid.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse, f.eks. som ingeniør eller lignende, og du har erfaring med eller interesse for projektledelse – gerne gennem erhvervserfaring.

Vi forventer, at du er analytisk stærk og kan arbejde selvstændigt, også med emner du ikke har arbejdet med før. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse og er rutineret i at lægge en plan og fastholde fremdrift. Har du erfaring med teamsamarbejde er det yderligere en fordel.

En relevant baggrund kunne være PRINCE2-uddannelse og erfaring med SAP og elektronisk sagsbehandling- og dokumentationssystemer (Forsvaret anvender Workzone).

Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, og du er villig til at lære og udvikle dig.
Endvidere er du indstillet på at være en teamplayer, og du kan lide at være opsøgende i forhold til vores kunder og interne samarbejdspartnere.

Du trives i et alsidigt miljø, hvor du både øver projektledelse og er i stand til at arbejde i dybden med de mere tekniske aspekter inden for det samlede forretningsområde.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med fast arbejdsplads i Ballerup.
Som civil ansættes og aflønnes du efter relevant gældende overenskomst.

Er du militær, besættes stillingen efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Har du en militær baggrund, har du som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Endvidere er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent FMI-LA-CHKDS Knud Jakob Vibenfeld, på telefon 72 81 48 71 eller via mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Julie Hasforth, Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på telefon 32 66 57 02.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 08. marts, og vi forventer at holde ansættelsessamtale i uge 12 og 13/2020. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen igennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE (FMI)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoen med underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 08. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0