Sygeplejerske til kombineret stilling som kræftkoordinator og sundhedskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

  • Brænder du for at gøre en forskel for borgere med kræft?
  • Interesserer du dig for forebyggende sundhedsarbejde, og har du lyst til at støtte borgere i vaneændringer?
  • Har du gode kommunikations- og relationelle evner?

Så er du måske vores nye kollega. I Rødovre Sundhedscenter søger vi en sygeplejerske til en spændende stilling som kræftkoordinator og sundhedskonsulent.

Rødovre Sundhedscenter har siden 2013 haft et tilbud om kræftrehabilitering målrettet kræftsyge borgere og deres pårørende. Som kræftkoordinator vil du indgå i et team med vores nuværende kræftkoordinator, hvor du skal vejlede borgere med kræft og deres pårørende.

Du tilrettelægger og koordinerer individuelle rehabiliterende forløb i samarbejde med borgere, pårørende og andre faggrupper, uanset henvendelsestidspunkt i sygdomsforløbet. I dit arbejde kommer du til at arbejde på tværs af afdelinger i kommunen, tværsektorielt samt i det tværkommunale samarbejde ”Vi samler kræfterne”.

Som sundhedskonsulent kommer du til at varetage arbejdsopgaver inden for forebyggelsesområdet. Vi støtter borgere, der ønsker at leve sundere og ændre vaner. Derfor tilbyder vi en række forebyggende sundhedstilbud; sundhedssamtaler, motionstilbud, rygestop, stresshåndtering og vaneændringer ift. kost og vægttab.

Som sundhedskonsulent bliver dine primære opgaver at afholde sundhedssamtaler, individuelt eller i grupper, med borgere, der ønsker vaneændringer ift. livsstil. Vi erfarer, at særligt vejledning omkring kost optager mange borgere, og her tager vi afsæt i Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger. I vores møde med borgeren tager vi altid udgangspunkt i den enkeltes liv, og sammen med borgeren sætter vi målet for de ønskede ændringer.

I stillingen som kræftkoordinator og sundhedskonsulent er vægtningen af de to områder lige.

Din profil

For at varetage denne stilling er det en forudsætning, at du har klinisk erfaring inden for kræftområdet, gerne fra en onkologisk afdeling.

Vores nye kollega:

  • har viden om livsstilsfaktorer i forbindelse med kræftbehandling
  • har en rehabiliterende tilgang og trives i arbejdet med borgere med kræftsygdom samt deres pårørende
  • har erfaring med forebyggende tilbud i et sundhedscenter, herunder vejledning omkring livsstilsændringer – eller har interesse for at lære det
  • er god til at skabe overblik og bevare det i en omskiftelig hverdag
  • kan arbejde selvstændigt, men evner også det gode samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere
  • er god til at skabe og vedligeholde professionelle relationer, og er vant til at arbejde i et professionelt netværk, gerne på tværs af sektorer
  • har erfaring med formidling i grupper, og kan lide at tilrettelægge og afholde holdundervisning
  • har gerne erfaring med sundhedspædagogiske principper og værktøjer, fx ’den motiverende samtale’ eller lignende
    • har gerne erfaring med rygestop, men det er ikke et krav.


Derfor skal du vælge os

Rødovre Sundhedscenter er en velfungerende arbejdsplads med otte medarbejdere, der på tværs af vores forskellige fagligheder arbejder inden for rammerne af kommunens sundhedspolitik og handleplan. Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med høj grad af fleksibilitet, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge og præge din dag.

Kræftrehabiliteringen er et veletableret tilbud, og du vil her indgå i et større tværfagligt team, hvor du skal være med til at drive og videreudvikle tilbuddet sammen med den nuværende koordinator.

I Sundhedscenteret prioriterer vi de faglige snakke højt, er nysgerrige på hinandens praksis og den månedlige supervision med ekstern supervisor har stor værdi for os.

Vi sætter pris på et godt kollegialt fællesskab med en uhøjtidelig omgangstone, og har en arbejdsplads med plads til både faglig og personlig udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er på 37 timer om ugen med start 1. maj 2020.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte leder af Sundhedscenteret Maria Bleiback Clausen på telefon 36 37 81 92 og mail [email protected] eller kræftkoordinator Marie Bache Hansen på telefon 36 37 81 88. På vores facebookside ’Rødovre Sundhedscenter’ og vores hjemmeside https://www.rk.dk/sundhedscenter/ kan du se mere om os.

Arbejdssted: Rødovre Sundhedscenter, Egegårdsvej 77.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 8. marts 2020. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler 17. marts. Anden samtalerunde 20. marts.

Om os

Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivselsordning med kaffe og the, samt en sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Rødovre
  • Søndag den 08. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 6
18. september 2024 8
17. september 2024 7
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 4
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1