Business Analysts til Ejendomssystemer - 2100

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du en analytiker, som elsker at fordybe dig og skille problemer ad? Kan du struktureret nedbryde forretningskrav, tegne processer og omsætte det hele til operationelle mål til udvikling? Og har du samtidig lyst til at udvikle dig indenfor applikationsudvikling, vedligehold og drift af it-systemer?

Drift og videreudvikling i en DevOps filosofi
Som Business Analyst i kontoret Ejendomssystemer har du fokus på forretningsudvikling, hvor du skaber sammenhængen mellem forretning og it-applikationer i en balance mellem drift og videreudvikling. Din rolle er således helt uundværlig i en stor kompleks it-organisation med mange interessenter. Som Business Analyst vil du få et helt unikt indblik i meget komplekse it- og forretningsudfordringer.

Du bliver en del af Kontoret for Ejendomssystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST), hvis formål er at sikre stabil drift og udføre forretningsudvikling og vedligehold af it-systemerne ift. ejendomme. Du vil indgå i et team, der har ansvaret for drift, vedligehold og videreudvikling af nye og ældre systemer, der understøtter sagsbehandlingen i forhold til skattemæssige indsatser overfor borgere og virksomheder på ejendomsområdet.

Arbejdsmetoderne UFST vil i stadig større grad ændres mod et mere agilt setup med udgangspunkt i SAFe - ikke kun it-udvikling, men også it-drift og -vedligehold vil moderniseres i en DevOps filosofi.

Samarbejde i centrum
I rollen som Business Analyst har du fokus på et godt samarbejde med de systemrelaterede forretningsområder. Du skal planlægge og analysere forretningsbehov med henblik på at omsætte dem til tekniske løsningsforslag. Du vil over tid få en indsigt i hele ejendomsdomænet.

Du får desuden et tæt samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere, da en del af UFST’s it-systemer er outsourcede. Du skal arbejde på at opnå et forsat godt leverandørsamarbejde og sikre kontraktoverholdelsen fra start til slut. Det er dig, der sikrer, at leverandørerne implementerer de forretningsmæssige behov korrekt i systemerne med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi. Alt sammen i videst muligt omfang styret ud fra agile principper prioriteret via fx kanban tavler.

Dine opgaver som Business Analyst vil omfatte:

  • Udarbejdelse af begrebsmodeller på forretningsniveau
  • Analyser og forretningsafklaring ifm. nedlukning af legacy og overgang til nye systemer
  • Analyse af løsninger, der sikrer compliance med gældende lovgivning
  • Analyse at system livscyklus, data og grænseflader med interessenter på ejendomsområdet
  • Kravspecificering baseret på forretningskrav i samarbejde med de forretningsansvarlige – og udfordre kravstiller
  • Designe funktionelle løsninger på ejendomsområdet og udarbejde beslutningsgrundlag
  • Definere og beskrive features inkl. acceptkriterier for både funktionelle og non-funktionelle krav
  • Nedbryde features til user stories
  • Dokumentere afklaringer og vedligeholde dokumentation


Struktureret og erfaren
Du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor it eller er generalist med flere års erfaring fra it-branchen. Du har stærke analytiske og kommunikative kompetencer. Som person er du vedholdende og trives i en stor organisation. Du arbejder struktureret og har en systematisk og positiv tilgang til opgaverne. Du er løsningsorienteret og formår at bevare det fulde overblik. Du kan begå dig sammen med kolleger med forskellige opgaver og baggrunde, og fungerer godt i et team, hvor opgaver løses i fællesskab – men forstår også at sætte dig for bordenden og drive beslutningerne.

Vi søger to typer profiler:

  1. En profil, hvor solidt kendskab til mainframeløsninger vil være en fordel
    og
  2. En profil, hvor viden om AWS-cloud vil være en fordel


Kendskab og forståelse for agile teknikker er en fordel, da vi aspirerer til at arbejde agilt efter SAFe- rammeværket.

Innovativ arbejdsplads med fokus på samarbejde
Du kan se frem til at blive en del af en spændende og innovativ arbejdsplads præget af tæt samarbejde og viljen til at lykkes. Vi har en uformel omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for skabelsen af gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen. Du vil indgå i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne. 

Ansøgning og kontakt 
Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet” senest 1. juni. Vi holder samtaler løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Søren Brørup på 72 38 99 09. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.   

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Nybrovej 110-116, 2800 Kongens Lyngby.  

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen 
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0