Skarpe jurister til insolvensområdet i Gældsstyrelsen - 4000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Kan du arbejde med ordentlighed og empati på den ene side, og faglighed og effektivitet på den anden? Har du engagement og ansvarsfølelse til at arbejde med inddrivelse af gæld, og har du mod på at behandle sager inden for insolvensområdet? Så er du måske en af de stærke jurister, vi søger til vores insolvensenheder i Gældsstyrelsen, Driftscenter Roskilde.

Opgaver med stor betydning for samfundet

Gældsstyrelsen har ansvaret for, at offentlige kreditorer får den korrekte dividende i forbindelse med sagsbehandlingen af blandt andet konkurser, gældssaneringer og rekonstruktioner. Det er opgaver, der har stor betydning for samfundet – en opgave, hvor resultatet af dit arbejde er til at få øje på.

Sagsbehandling inden for insolvensområdet

Som vores nye sagsbehandler kommer du til arbejde med sagsbehandling indenfor insolvensområdet, bl.a.

  • gældssanering,
  • konkursbehandling og rekonstruktioner,
  • indgå i dialog med virksomheder, kuratorer, revisorer og advokater og andre interessenter,
  • give møde i skifteretterne i Østdanmark på Gældsstyrelsens vegne.

Juridisk stærk sagsbehandler med gode kommunikationsevner

Vi leder efter en bestemt type sagsbehandler – en med skarp juridisk forståelse, der kan favne bredt og som har indsigt i relevant lovgivning, fx konkursloven, forvaltningsloven og forældelsesloven, samt i de processuelle regler ved domstolene.

Du skal have en relevant juridisk uddannelse på kandidatniveau som fx cand.jur., cand.merc.jur., cand.soc. i jura eller tilsvarende, eller har en solid baggrund som skatterevisor med erfaring inden for det juridiske felt. Vi ser gerne, at du allerede er fortrolig med sagsbehandling, gerne fra en anden offentlig myndighed eller advokatkontor, og nu har lyst til at afprøve arbejdet med lovgivningen inden for inddrivelses- og insolvensområdet.

Derudover skal du være serviceminded, og kan kommunikere professionelt og klart. Da vi arbejder med mennesker og virksomheder, som står i en økonomisk svær situation, er det samtidig vigtigt, at du formår at etablere og fastholde en konstruktiv dialog baseret på gensidig tillid og forståelse.

Vi lægger stor vægt på, at du skal kunne passe ind i vores kultur, der har et kraftigt fokus på høj faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn i et stærkt kollegialt sammenhold, hvilket er DNA´et i Gældsstyrelsen. Det betyder, at du skal være repræsentant for en kultur, der er båret af ordentlighed. Vi har en præstationsorienteret kultur, hvor vi er løsningsorienterede og løfter i flok. Du skal derfor også have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi hjælper hinanden – både i eget team og på tværs af organisationen.

Vi klæder dig på til opgaverne

Du får en grundig introduktion til Gældsstyrelsen, og om nødvendigt undervisning i gældende lovgivning mv. Introduktionen giver også dig og dine kommende kolleger et rigtig godt afsæt for vores fremtidige samarbejde. Og vi arbejder løbende på, at du får interessante og udviklende opgaver, at du får mulighed for at bringe dine kompetencer og erfaringer i spil, og at du udvikler dig i jobbet.

Vi tilbyder derudover:

  • Gode arbejdsvilkår med fleksibel arbejdstilrettelæggelse
  • Opgaver med et stort ansvar
  • Et godt juridisk fagligt og socialt miljø
  • Gode udviklingsmuligheder i form af relevant uddannelse og kurser.

Vi har konstant fokus på at skabe en arbejdsplads, der får arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed. Det gør vi, fordi vi tror på, at der er en direkte sammenhæng mellem kolleger, der er glade for hinanden og lysten til individuelt at udvikle sig fagligt.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse i form af bachelor- og kandidatbevis via linket ”Søg jobbet” senest fredag, den 5. juni 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 25 og vi forventer at du kan tiltræde den 1. september 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Alexander Houen på 4060 1665 eller funktionsleder Dorthe Koefoed Larsen på 7237 0395.

Forud for ansættelsen indhenter vi straffeattest og foretage tjek for så vidt angår restancer til det offentlige.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Din fysiske arbejdsplads vil være Universitetsvej 2, 4000 Roskilde.

Gældsstyrelsen

’Vi hjælper borgere og virksomheder til at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Roskilde
  • Fredag den 05. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1