Digitaliseringskonsulent - 2100

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Søger du nye udfordringer og vil du være med i at sikre den digitale udvikling af Rigshospitalet? – Så skal du være en del af Enhed for Digitalisering, der er en enhed i Forbedringsafdelingen. Vi søger en erfaren konsulent, der skal indgå i vores stærke konsulentteam. Opgaven

Som digitaliseringskonsulent skal du hjælpe afdelingerne med at udvikle og implementere digitale løsninger til gavn for patienterne, herunder bedre samspil med primærsektoren, større inddragelse af patienter og pårørende og mere effektive arbejdsgange.

Dine primære samarbejdspartnere er afdelingsledelserne, men du vil helt naturligt i forbindelse med udviklingsprojekterne også indgå i et samspil med de øvrige ledelsesniveauer på hospitalet.

Derudover vil konsolidering af SP og bedre brugeroplevelse fortsat fylde en del i dit daglige arbejde, men både afdelingsledelserne, centerledelserne og direktionen ønsker mere fokus på udvikling af nye løsninger både indenfor som udenfor SP.

Digitaliseringsopgaven er central for udviklingen af Rigshospitalet som landets førende hospital. Som digitaliseringskonsulent bliver du tæt involveret i en lang række opgaver i hospitalets afdelinger og centre, både med hensyn til Sundhedsplatformen og udvikling samt optimeringen af andre, nye digitale platforme. Her skal du kunne understøtte afdelings- og klinikledelser så de bedst muligt kan tage nye løsninger i brug, og derved transformere deres arbejde til glæde for både personale og patienter.

Du vil således indgå i enhedens arbejde med udviklingen og implementeringen af telemedicinske platforme, herunder fx videokonsultationer og PRO. Derudover er der iværksat en række fokusområder for Sundhedsplatformen, hvor du og enheden sammen med den regionale it-afdeling, CIMT og hospitalets centre og afdelinger, skal sikre det bedst mulige udbytte for Rigshospitalet.

En anden af enhedens indsatsområder bliver i forlængelse af hospitalets ny- og udbygninger: Nordfløjen, N-Huset og BørneRiget, samt ikke mindst renoveringen af centralkomplekset. Digitaliseringskonsulenten vil indgå i teamet, der skal understøtte overgangen til de nye faciliteter ved at sørge for, at de digitale platforme er velforberedte og godt implementeret.

Hovedtemaerne i dine opgaver bliver således - på tværs af Rigshospitalet - at udvikle og implementere nye sundheds-it-løsninger, herunder ikke mindst nye funktioner i Sundhedsplatformen, med fokus på bl.a. bedre samspil med primærsektoren, større inddragelse af patienter og pårørende og mere effektive arbejdsgange.

Kvalifikationer

Dine kollegaer ser dig som den, der tager ansvar og leder projekter og processer fremad og i mål. Du kan omsætte komplicerede begreber til almindeligt og forståeligt sprog, så det bliver sund fornuft for ledere og medarbejdere på alle niveauer. Du er i dit samarbejde inspirerende, udfordrende og krævende på en empatisk og respektfuld måde, og du er berigende for de teams, du indgår i. Du har en sundhedsfaglig baggrund fx som læge eller sygeplejerske med relevant efteruddannelse. Derudover har du:

  • Indgående kendskab og viden om sundheds-it-systemer, og særligt Sundhedsplatformen.
  • Konkret erfaring med projektledelse af sundheds-it-systemer
  • Forståelse for prioritering imellem forskellige kliniske hensyn på et hospital, gerne igennem ledelseserfaringen enten på et hospital eller i en regional it-afdeling
  • Et godt teoretisk og metodisk fundament, som du synes er spændende løbende at udvikle

Mere information om stillingen Du kan kontakte SP Implementeringskoordinator Camilla Fabricius (mobil 2947 0963) eller digitaliseringschef Christian Koerner (mobil 2370 0327) for yderligere spørgsmål. Du kan læse om Forbedringsafdelingen på internettet: https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/administrationen/forbedringsafdelingen/

Løn- og ansættelsesvilkår Det er en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer og med tiltrædelse 1. september 2020 eller efter nærmere aftale. Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter gældende overenskomst mellem Region Hovedstaden og den pågældende faglige organisation.

Hospitalet Rigshospitalet består af 7 centre, flere end 50 klinikker og er med mere end 10.000 ansatte landets største og mest specialiserede hospital. Hospitalet leverer forskning i international klasse og behandler patienter med komplicerede og sjældne sygdomme. Vi modtager og behandler patienter fra hele landet, Færøerne og Grønland, og vi uddanner sundhedsprofessionelle til fremtidens sundhedsvæsen.

Vi stiller høje krav fagligt og menneskeligt og tilbyder til gengæld en god og spændende arbejdsplads, hvor der er plads til at udfolde og udvikle sine kompetencer og ambitioner.

Afdelingen

Stillingen er organisatorisk placeret i Forbedringsafdelingen, Enhed for Digitalisering. Forbedringsafdelingen er én af tre centrale stabsafdelinger på Rigshospitalet.

Afdelingen varetager en række koordinerende, formidlende, rådgivende og understøttende opgaver indenfor sundheds-it, dataanalyse, arbejdsmiljø, organisations- og ledelsesudvikling, kvalitetsudvikling og patientsikkerhed, tværsektorielt samarbejde mm. Det interprofessionelle samarbejde er et grundlæggende princip for den måde, vi arbejder på i afdelingen.

Stillingen har reference til enhedschefen for Digitalisering.

Enhedens øvrige opgaver Enheden arbejder, udover sundheds-it og digitaliseringsopgaverne, med optimering af flow på operationsgange, i ambulatorier og logistisk, implementering af ny Sterilcentral, indflytning i byggerier og diverse dataanalytiske redskaber til beslutningsstøtte.

Ansøgningsfrist er klokken 12:00 onsdag den 17. juni 2020. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler den 19. juni 2020.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Onsdag den 17. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0