To dygtige og vedholdende NAV-udviklere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Har du erfaring med integrationer til NAV, og vil du være med til at optimere, udvikle og klargøre vores Microsoft Dynamics NAV 2015 til at blive opgraderet? Så er det måske dig, som vi leder efter!

Om stillingerne

Vores ambition er at vi skal opgradere til Microsoft Dynamics Business Central inden for de næste 2-3 år.

Som en del af vores interne ERP-team vil du arbejde tæt sammen med et NAV udviklingshus og nogle dygtige NAV freelancere om at udvikle og implementere standard- og specialudviklede moduler til Microsoft Dynamics NAV 2015, samt at klargøre vores installation til at blive opgraderet til Business Central.

Du vil, sammen med ERP-teamet, være ansvarlig for:

  • Udvikling, tilpasninger, specialløsninger og integrationer
  • Optimering af arbejdsprocesser
  • Deltagelse i relevant projektarbejde
  • Release processen for NAV
  • Vedligeholdelse og ajourføring af NAV test- og produktionsmiljø

Hvem er du?

Vi søger på nuværende tidspunkt to NAV-udviklere, hvor vi gerne ser, at den ene har 5-7 års erfaring og den anden minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling.

Du har en relevant IT-faglig baggrund enten via uddannelse eller erfaring, fx som datamatiker, datalog, eller ingeniør. Du tilegner dig hurtigt teknisk viden om de enkelte applikationer/software, og er god til at bevare overblikket.

Vi ser desuden gerne, at du har:

  • Erfaring med design og udvikling indenfor NAV modulerne:
    • Finans
    • Salg/Marketing
    • Lager/Logistik
    • Indkøb

  • Erfaring med integrationer til NAV
  • Erfaring med kodning i C/AL
  • Erfaring med kodning i AL er et plus – ikke et krav
  • Kendskab til Dynamics NAV 2015
  • Kendskab til agile udviklingsmetoder er et plus – ikke et krav
  • Du har arbejdet med en handelsvirksomhed, og ved hvad mange transaktioner lægger af pres på et ERP-system
  • Erfaring med e-commerce handel i et internationalt/nordisk setup – dog ikke et krav

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

  • Du er vedholdende, struktureret og god til at lytte. Du arbejder vedholdende og struktureret i forbindelse med indsamling af information og i søgen efter løsninger på problemer. Du forstår at strukturere tid og opgaver, og sørger for at afslutte løse ender.
  • Du er systematisk, nøjagtig og tilpasningsdygtig. Du sætter en ære i at overholde præcise standarder i relation til kvalitet og nøjagtighed. Diplomati og tilpasningsevne overfor politikker og procedurer er blandt de karakteristika, som kunne være kritiske for succes i jobrollen.
  • Du er analytisk, imødekommende og undersøgende. Du går analytisk til værks, hvilket er et vigtigt element for denne stilling, særligt i forhold til større udviklingsopgaver.

Vi tilbyder
Lomax kan bl.a. tilbyde en fælles bonusordning, 5 feriefridage pr. år, Lomax’ mere end 35.000 varer til attraktive personalepriser, sundhedsforsikring, pensionsordning hos Velliv, betalt frugt- og massageordning, et stort udvalg af gratis kursus- og uddannelsesmuligheder via branchemedlemskab og mulighed for at få op til 30.000 kr. til andre uddannelser via en legatfond.

Ved opstart vil du gennemgå et grundigt introduktionsforløb til organisationen. Her kommer du rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for alle afdelinger.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 180 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer
Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at blive en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og CV i PDF-format via linket nederst på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte at kontakte Head of IT-development and EAS Architecture, Bo Nielsen på telefon 26 84 04 60 eller HR-koordinator, Nicolai Sand på telefon 41 20 98 04. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?
Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 35.000 varenumre, er Lomax "full service partner" til det danske erhvervsliv. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder og gøre det nemt for vores kunder i hverdagen.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne, internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Hos Lomax er vi mere end 180 ambitiøse medarbejdere, som konstant søger at blive bedre til det, vi laver. Vi er fordelt over fire lokationer i Frederikssund, Odense, Skanderborg og Helsingborg, Sverige.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Frederikssund
  • Fredag den 27. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som data managere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0