Social- og sundhedshjælper til demensspecialet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holte

Om jobbet En af vores kollegaer starter på nyt studie og vi søger derfor en social- og sundhedshjælper til vores dagteam.

Har du et ønske om, at arbejde med mennesker med demens og være en del af et tværfagligt team hvor faglighed, læring og godt arbejdsmiljø går hånd i hånd? Så er den ledige stilling som social- og sundhedshjælper i bofællesskabet Æblehaven måske noget for dig?

Dit arbejde vil blandt andet bestå i:

  • At planlægge og udføre pleje- og omsorgsopgaver
  • At have fokus på beboernes trivsel og iværksætte tiltag for at optimere trivslen
  • At planlægge og udføre meningsfulde hverdagsaktiviteter
  • At støtte beboerne i at deltage i socialt samvær i det omfang de ønsker det
  • At indgå i et tværfagligt teamsamarbejde i forhold til altid at sikre den mest optimale pleje og omsorg med udgangspunkt i den individuelle beboers ressourcer, ønsker og behov
  • At hjælpe til med at skabe og videreudvikle et varmt og trygt hjem for beboerne samt deres familier
  • At koordinere og udføre praktiske opgaver sammen med resten af teamet

Din profil

Du er uddannet social- og sundhedshjælper - eller måske bliver du det snart? Du har en særlig interesse for at arbejde indenfor demensspecialet, du har en kreativ tankegang og næres af at ikke to dage er ens.

Du er rolig, tålmodig og nærværende i dit møde med den enkelte beboer og du er god til aflæse og vurdere hvad den enkelte kunne have behov for her og nu i en hverdag hvor mange af beboerne ikke er i stand til at udtrykke sig sprogligt.

Du har pædagogiske kompetencer og øje for beboernes ressourcer - og du ser beboernes familie og netværk som en betydningsfuld og vigtig samarbejdspartner.

For at komme i betragtning til stillingen er det ikke en forudsætning, at du har erfaring fra demensspecialet så længe du har lyst til, at lære nyt og udvikle dig – både i den daglige praksis i arbejdet med beboerne og gennem samarbejdet dine kolleger

Derfor skal du vælge os

Som social- og sundhedshjælper i Æblehaven vil du blive en del af et engageret og positivt indstillet tværfagligt team bestående af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygeplejerske og pædagoger. Vi vægter højt at være fagligt nysgerrige og bringe vores forskellige faglige og personlige kompetencer i spil for at sikre den mest optimale løsning for den enkelte beboer. Vi tror på at vi lykkes bedst i fælleskab og skaber derfor rum for at kunne lære af hinanden og dele vores erfaringer på tværs af faggrupper med det for øje at sikre vores beboeres trivsel.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter et godt kollegaskab og positivt arbejdsmiljø højt. Du vil gennemgå et særligt tilpasset introduktionsprogram til dig ved din ansættelse, så du oplever dig klædt på til selvstændigt at varetage dine arbejdsopgaver og indgå i teamsamarbejdet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 32-35 timer og med weekendarbjede enten hver 2. eller 3. weekend. Stillingen ønskes besat pr. 1. August men med mulighed for at starte før hvis det ønskes.

Om os

Æblehaven er et skærmet bofællesskab for borgere med demenssygdomme. Afdelingen er delt i tre mindre boenheder med hver 8 lejligheder og et fælles ophold. Boenhederne grænser alle op til en fælles aflukket have.

Æblehaven er en selvstændig afdeling under Plejecenteret Frydenholm. Plejecentret består samlet af Frydenholm (59 permanente plejeboliger), bofællesskabet Æblehaven (24 boliger til borgere med demens) samt daghjemmene Frydenholm og Skovvang.

På plejecentret lægger vægt på, at sikre vores beboere og borgere det for dem mest optimale tilbud, og vi har fokus på – på tværs af afdelingerne – at samarbejde om, at sikre den faglige kvalitet, gode overgange for borgerne samt mulighed for meningsfulde aktiviteter og samvær i hverdagen. Vi er beliggende på Kongevejen i Holte, tæt på naturskønne omgivelser – og med gode forbindelser til offentlig transport.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Afholdes løbende og efter aftale (tidligst fra uge 30)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holte.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Holte
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

  • SSH og SSA til hjemmeplejen i Hillerød

    Da flere kollegaer har søgt nye udfordringer på skolebænken søger vi engagerede og dygtige social- og sundhedsassistenter (SSA) og social- og sundhedshjælpere (SSH) til vores hjemmepleje i [xxxxx]
    • SOSU-hjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Ledsager - FlexjobAd-hoc, Deltid, Studiejob

    Ledsager søges til kvinde på 94 år, med et synshandicap, i ÅlsgårdeBorger har et synshandicap, hun kan orientere sig og se lidt, hun kan ikke se ting tæt på. Du skal derfor være borgers øjne nå..
    • SOSU-hjælper
    • Ålsgårde
    Få mere info
  • Ledsager - FlexjobAd-hoc, Deltid, Studiejob

    Ledsager søges til frisk ung mand på 23 årHan har Cerebral Parese og sidder i en manuel kørestol. Han har enkelte ord og forstår næsten alt. Han bor sammen med sin mor. Hun hjælper med kommunik..
    • SOSU-hjælper
    • Skævinge
    Få mere info
  • Ledsager - FlexjobAd-hoc, Deltid, Studiejob

    Ledsager søges til mand på 46 år i ØlstedBorger har en psykisk funktionsnedsættelse. Han er fysisk velfungerende og kan selv give udtryk for sine ønsker og behov. Han har brug for hjælp til at .
    • SOSU-hjælper
    • Ølsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Holte

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Holte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Holte over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
1. oktober 2024 3
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 3