Genopslag Udbudskonsulent til den centrale udbuds- og indkøbsafdeling i Gentofte Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Charlottenlund

Udbudskonsulent med juridisk/økonomisk profil til den centrale udbuds- og indkøbsafdeling i Gentofte Kommune

GENOPSLAG: Brænder du for professionelle kommercielle aftaler og partnerskab?

Spændende stilling som udbudskonsulent til den centrale udbuds- og indkøbsafdeling i Gentofte Kommune.

Udbud og indkøb i Gentofte Kommune er et dynamisk område med stort fokus og store ambitioner – også fra vores politikere. Er du en robust person, der brænder for at gøre dit bedste inden for de opgaver, vi løser, og vil du bidrage til en enhed i fortsat udvikling, så vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig.

Profil

Du har en erfaren juridisk og en kommerciel profil, der understøtter tværgående samarbejde på fornemste vis.

Stillingen indeholder ansvaret og udførelsen af bl.a. følgende opgaver;

  • Udbuds- og aftaledækning fra A-Z inden for forskellige udbudsområder. Det kan være ved udbud, forhandlinger, samhandelsaftaler mv. Vi tilgår aftaler ud fra en kommerciel tilgang, som er baseret på økonomi, jura og bæredygtighed. Organisationen har ønsker til mange udbud, og du vil skulle indgå i en række forskellige opgaver. Du vil som udgangspunkt ikke blive tilknyttet et bestemt område, men de konkrete opgaver vil blive udpeget, når vi kender din profil og dine interesser.
  • Juridisk metode og tilgang, der styrker vores udbudsjuridiske arbejde og skabeloner. Det er en fordel, hvis du har juridiske kompetencer til at understøtte afdelingens behov for 1st level juridisk support i samarbejde med vores juridiske afdeling. Det kan fx være, at du er en ørn til anvendelse af paragrafferne i K01, servicelovens § 112 eller AB18 – eller at du nyder at følge Rosenmeiers kommentarer og dele dem med kollegaerne.

  • Du er en stærk projektleder, der formår at samle en gruppe omkring dig. Du varetager hele aftalens forløb lige fra styring af forskellige fagligheder, markedsafdækning, analyse af data, understøtte udarbejdelse af kravspecifikation i samarbejde med faggruppen, gennemførelse af udbud mm, kontrahering af både rammeaftaler, kontrakter og samarbejdsaftaler; implementering, katalogvedligehold, kontraktstyring mm.

  • Koordinering med vores juridiske afdeling ved kontrolsager (fx arbejdsklausuler og lærlinge), bodssager, konflikter med leverandører, fortolkning af aftaletekster mv. Du understøtter det udviklende arbejde omkring vores klausuler i tæt samarbejde med Jura.
  • Gennemførelse af analyser af udpegede effektiviseringsmuligheder (projekter). Det kan fx være kørsel, konsulenter e. lign.
  • Understøttelse af udbuds- og indkøbsrelaterede opgaver, fx løbende notater og vurdering af sager. Du vil også blive inddraget i udarbejdelse af ny udbuds- og indkøbspolitik samt strategi, herunder implementering. Du er derfor særdeles god til skriftlig og mundtlig formidling. Du kan lide at være i det politiske krydsfelt, hvor tingene nogle gange går stærkt.
  • Samarbejde med vores samarbejdskommuner i vores fællesorganisering i Spar 5, hvor du som udgangspunkt vil indgå i en række arbejdsgrupper.
  • Løbende administration og strategisk understøttelse af e-handel og compliance.

Spar 5 består af Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommuner. Spar 5 er et ambitiøst og forpligtende udbuds- og indkøbsfællesskab, som ud over fælles udbud også samarbejder om fælles kontraktstyring, e-handel, compliance mv. Vi er gået skridtet videre i form af bl.a. fælles governancestrukturer, systemunderstøttelse osv.

Afgørende for at lykkes i stillingen er:

  • Udbudsfaglige kompetencer
  • Samarbejdsmæssige kompetencer
  • Bidrage til afdelingens fokus på høj trivsel!

Vi er en ambitiøs afdeling, der arbejder benhårdt for sætte udbuds- og indkøbsdagsordenen i Gentofte Kommune og at gøre en forskel i vores fælles indkøbssamarbejde; Spar 5. Vi er på nuværende tidspunkt otte medarbejdere med dig, der med energi, humor og høj faglighed brænder for området. Du vil indgå i et kompetent og stærkt team, hvor samarbejde præges af loyalitet og fleksibilitet til såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi hylder vores forskellighed i teamet ud fra en tilgang om, at vi sammen leverer resultater.

Du bliver samtidig en del af et større fællesskab i vores Økonomi og Personale-afdeling, hvor vi arbejder ud fra en fælles ambitiøs strategi og en mere proaktiv tilgang til styringen af kommunens økonomi. Vi har fokus på at bruge hinanden på tværs i opgaveløsningen, og vi arbejder sammen om vores fælles dagsorden.

Om dig

Vi forventer, at du er:

  • Relationsskabende og har gennemslagskraft.
  • Motiveres af at have en selvstændig drivende rolle i vores afdeling.
  • Interesserer dig for at forene udbudsregler med det gode købmandskab.

Som person er du kendetegnet ved at være initiativrig, og du udfordrer dine omgivelser for at følge opgaverne skarpt til dørs. Du har gode samarbejds- og stærke kommunikative evner, og du evner at følge op på projekter og deadlines, herunder arbejder struktureret, og du bevarer overblikket selv i pressede situationer.

Vi forestiller os, at du kommer fra stilling som udbudskonsulent med solid erfaring og med et ønske om at dyrke juraen. Du kan også være en udbudsjurist, der savner at have procesarbejdet med i hverdagen. Du kan have baggrund i en erhvervsøkonomisk uddannelse, jurist, cand. merc. jur., en stilling fra det private eller regionen eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du har en profil, der passer ind i opgaverne, og at du er motiveret til at tage ansvaret for ovenstående opgaver på dig og drive det til noget stort.

Løn og arbejdstid
Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt. Løn efter kompetencer og gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Har du faglige spørgsmål er du velkommen til at kontakte udbudskonsulent Kristian Kehler Rosenvold, [email protected] (obs: ferie uge 29-31) tlf. 2912 8572 eller Mette Sandvig [email protected] tlf. 2937 7603 (obs: ferie uge 28-30). Yderligere oplysninger kan fås hos Indkøbschef Dorthe Friis-Vigh, tlf. 3998 3301/ [email protected] (obs: ferie uge 29-31).

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag senest 10. august 2021. Vi planlægger at afholde første samtaler

12. august 2021 og anden samtaler 18. august 2021 med henblik på tiltrædelse 1. oktober 2021 eller snarest muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Charlottenlund.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Charlottenlund
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Charlottenlund

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Charlottenlund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Charlottenlund over tid

Dato Alle jobs som jurister
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0