Holder du af nattens ro? Social og Sundhedsassistent til nattevagt.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredensborg



Lystholm Plejecenter søger fast social- og sundhedsassistent i nattevagt

Lystholm Plejecenter ligger i naturskønne omgivelser og består af to afdelinger der danner hjem for vores 40 beboere.

Da kompleksiteten og behovet for sygepleje øges har vi brug for en uddannet Social- og Sundhedsassistent der kan bidrage til god pleje, der sikrer en god døgnrytme for beboerne.

Vi arbejder i alt ca. 35 kolleger på Lystholms plejeafsnit; Sygeplejersker, Social- og Sundhedsassistenter og Social- og Sundhedshjælpere.

En dag i dit nye job kunne se sådan ud:

Du møder ind kl. 23 sammen med din nattevagtskollega og gennemgår beboerne for evt. ændrede eller akutte behov denne nat.

Du går til Bøgebo, hvor du skal arbejde i nat (i skifter jævnligt for at kende alle beboere) og læser i dokumentationssystemet omkring en borgers ændrede behov for tilsyn og pleje i nattevagten. Døgnrytmeplanerne justeres løbende så de matcher de aktuelle behov.

Du går en runde og tilser kort alle beboerne, en enkelt beboer er blevet sent oppe, og skal nu have hjælp til at komme i seng.

En anden beboer ringer på sit kald kort efter og beder om hjælp til at komme på toilettet. Vi arbejder rehabiliterende i alle forhold, og du har derfor stort fokus på, hvordan du kan bidrage til at beboeren bevarer sine ressourcer til selv at gå til toilettet med let støtte. Det er godt at mærke, at du også som nattevagt har en vigtig funktion i at bevare den selvstændighed og værdighed, beboeren sætter så stor pris på.

Din kollega på det andet plejeafsnit ringer til dig omkring hjælp til en forflytning, og I får samtidig en god faglig snak omkring, hvordan I bedst forflytter beboeren i hans aktuelle situation. I aftaler hvordan I vil beskrive jeres observationer i dokumentationssystemet NEXUS.

Der er nu ro på afsnittet og du ser til de forskellige andre opgaver, du har.
Som Social- og Sundhedsassistent kan der være videregivet opgaver omkring eksempelvis en enkelt medicindosering til dig, nattens ro giver gode rammer for en sikker dosering, og du er glad for at kunne bibeholde din faglige kunnen på også dette område.

Du læser din mail og gennemgår dagsordenen for det kommende personalemøde, hvor I blandt andet skal tale om ferieplanen og finde ”fælles fodslag” omkring en dement beboer.

Din plan for natten indeholder nogle faste tilsyn, og du lykkes godt med at hjælpe beboerne, uden at vække dem for meget – du er meget opmærksom på din vigtige rolle i at sikre god nattesøvn og en god døgnrytme for beboerne.

Tidligt på morgenen går du igen en runde og tilser diskret alle beboere.

Du gør klar til dagen ved at lave kaffe og te til de morgenfriske beboere og til de kolleger, som møder ind kl. 7.

Da 7-vagten møder, giver du en kort besked om nattens forløb, og I ønsker hinanden en god dag.

I morgen ved du, at du skal blive en halv time længere, da afsnittets leder møder tidligt ind for at tale med dig og din nattevagtkollega om jeres opgaver, trivsel, faglige udfordringer m.m. I mødes jævnligt, det er godt at mærke, at man bliver set og hørt, selv om man går på
arbejde, når de fleste kolleger sover.
Hvem er du?
Du er uddannet Social- og Sundhedsassistent og er en ansvarlig, stabil og hjælpsom kollega. Du har erfaring som nattevagt og trives godt med de opgaver – og den døgnrytme – der følger med jobbet.

Det praktiske:

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. juli eller snarest derefter.
Stillingen er på 28 timer ugentligt, der arbejdes 7-7 hvor du møder fra tirsdag til mandag med weekendvagt i lige uger.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Vil du høre mere om stillingen, eller er du interesseret i et besøg på Lystholm, før du ansøger, er du velkommen til at ringe til Gruppeleder Nadja Maria Hageskov på telefon: 40709965 eller Centerleder Jeanett Trollegaard på telefon: 22249831.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredensborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Fredensborg
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Fredensborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Fredensborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Fredensborg over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1