Direktionssekretær med skarpt overblik og stærkt drive

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du vores nye kollega? Vi søger dig, der har lyst til at være en nøgleperson for direktionen. Du er god til at samarbejde og finde løsninger, og du trives i selskab med dygtige og engagerede kolleger i en styrelse, der arbejder med en vigtig dagsorden.

Om jobbet Du bliver ansat i Energistyrelsens direktionssekretariat, hvor vi er 15 medarbejdere, der dagligt understøtter Energistyrelsens direktion i dens daglige virke og derudover har ansvaret for styrelsens kommunikation, presse og EU-koordination.

Du er nøgleperson for direktøren og vicedirektørerne, og sammen med en anden direktionssekretær og et helt team er du med til at sikre, at direktionens hverdag forløber smidigt og effektivt. Du skal have overblik og sikre den overordnede koordinering af direktionens kalendere. Planlægning og forberedelse af møder og større events er en central del af opgavevaretagelsen sammen med rejsebestilling og fakturahåndtering. Samtidig har du ansvar for løbende oplæring af kontorelever.

Om dig Du er kontoruddannet og har formentlig nogle års erfaring. Endvidere vil erfaring fra en lignende stilling i en styrelse eller et ministerium være en fordel.

Der lægges vægt på, at du:

  • er servicemindet og struktureret
  • kan holde mange bolde i luften og bevare et køligt overblik
  • er proaktiv og tænker i løsninger
  • sætter en ære i at sikre kvaliteten i dit arbejde
  • har gode danskkundskaber i skrift og tale
  • har gode samarbejdsevner og skaber stærke relationer.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til programmerne F2, Manager og RejsUd. Du refererer til chefen for direktionssekretariatet.

Om os I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er ca. 750 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier

Fokus på den gode onboarding I Energistyrelsen lægger vi vægt på, at du som ny medarbejder får en god og tryg start som sikrer, at du kommer godt i gang. Du får en grundig introduktion og oplæring ved hjælp af et planlagt velkomstprogram, en række aktiviteter og en mentor, som vil støtte dig fagligt og socialt gennem hele forløbet.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker som administrativ medarbejder i henhold til gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere indgået mellem HK og Finansministeriet.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til chef for direktionssekretariatet, Anne Sofie Sandbech, tlf.3392 7838 eller teamleder i direktionssekretariatet, Karin Ellen Kragshave, tlf.5167 4324.

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning Du søger via www.ens/job. Benyt funktionen ”Søg stillingen” på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest mandag d. 9. august 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 33 og 34.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at besvare en case i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • København V
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Direktionssekretær i København Ø

    Er du struktureret og gør du en indsats for at levere til tiden og med fokus på kvalitet? Trives du i et arbejde tæt på beslutninger og strategisk ledelse med en bred kontaktflade til kollegaer run..
    • Direktionssekretær
    • København Ø
    Få mere info
  • Direktionssekretær i København Ø

    Er du struktureret og gør du en indsats for at levere til tiden og med fokus på kvalitet? Trives du i et arbejde tæt på beslutninger og strategisk ledelse med en bred kontaktflade til kollegaer run..
    • Direktionssekretær
    • København Ø
    Få mere info
  • Direktionssekretær i København Ø

    DMI søger en struktureret direktionssekretær (PA) Er du struktureret og gør du en indsats for at levere til tiden og med fokus på kvalitet? Trives du i et arbejde tæt på beslutninger og strateg..
    • Direktionssekretær
    • København Ø
    Få mere info
  • Direktionssekretær i København

    Direktionssekretær søges til organisation/virksomhed i København
    • Direktionssekretær
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i København V over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0