Ambitiøs AC’er til ledelsessekretariatet i nyoprettet styrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du gerne anvende din faglighed på områder, som står højt på den politiske dagsorden? Har du lyst til at arbejde med minister- og direktionsbetjening, bidrage til udviklingen af en ny styrelse og implementering af politiske tiltag i et spændende fagligt miljø? Så er du måske vores nye kollega i Bolig- og Planstyrelsens administrationssekretariat.

Bolig- og Planstyrelsen er en nyoprettet styrelse, som hører under det nye Indenrigs- og Boligministerium. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med balance mellem by og land, hvor der er gode muligheder for at leve, arbejde og bo i hele landet.

Om opgaverne

Du bliver en del af administrationen, hvor opgaverne spænder bredt og bl.a. omfatter, økonomistyring, IT, jura, kundebetjening samt intern og ekstern kommunikation. Vi har også ansvar for ledelsesbetjening, herunder at vores direktion og chefer har det bedst mulige grundlag for at varetage den tværgående styring og udvikling af Bolig- og Planstyrelsen. Vi har et tæt samarbejde med departementet i Indenrigs- og Boligministeriet.

Som vores nye medarbejder vil du få mulighed for at arbejde med en bred opgaveportefølje. Hverdagen er sjældent den samme, og vi vil over det næste år bygge en ny styrelsen op fra bunden. Det kræver, at du er indstillet på at opgaverne kan spænde bredt. Bl.a. vil der være mulighed for at:

  • sikre at styrelsens mange ministerbetjeningssager bliver fordelt og rettidigt besvaret
  • facilitere og forberede møder i chefgruppen og på tværs af direktionen, herunder bidrage til beslutningsoplæg, ledelsesinformation og opfølgning på beslutninger
  • samarbejde og koordinere udviklingsopgaver på tværs af de mange fagkontorer

I afdelingen koordinerer vi også lovprogram og høringer, og du vil derfor også kunne bistå vores juridiske medarbejder.

Du kommer til at være en nøglemedarbejder, der arbejder tæt på direktionen og det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt. Administrationssekretariatet består af ca. 18 medarbejdere samt administrationschefen. Vi samarbejder og hjælper hinanden i en travl hverdag Du bliver en central figur i administrationen med mange samarbejdspartnere ud i huset og du skal derfor kunne fungere som brobygger mellem mange forskellige fagligheder.

Om dig

Vi søger en kandidat der har erfaring med direktionsbetjening, projekt- og processtyring samt tværorganisatorisk samarbejde. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • kan arbejde systematisk og struktureret i en hverdag, hvor der er mange ubekendte
  • har god forståelse for styrelens faglige opgaver
  • har stærke kommunikationsegenskaber og netværkskompetencer
  • har et stærkt drive og kan flytte større opgaver selvstændigt
  • har en relevant uddannelse som cand.scient.pol, cand.polit. m.fl

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Styrelsen er en del af Indenrigs- og Boligministeriet og har ca. 175 medarbejdere, som arbejder på to lokationer – København og Nykøbing Falster.
Tjenestested er i København og stillingen forventes tiltrådt hurtigst muligt.

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig/specialkonsulent afhængig af kvalifikationer.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Dorthe Lauersen på tlf. 41 78 00 61.

Interesseret?

Lyder stillingen som noget for dig? Søg stillingen ved at sende din ansøgning med CV og eksamenspapirer senest 23. juli 2021 kl. 12.

Samtaler forventes afholdt i løbende.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • København Ø
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i København Ø over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3