Resultatorienteret udviklingskonsulent til Teknik og Miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Resultatorienteret udviklingskonsulent til Teknik og Miljø


Unik mulighed for dig, der vil være med til at sikre og fokusere den teknologiske samt forretningsmæssige udvikling, der hvor det giver mest værdi for kommunens borgere og virksomheder.
  • Er du god til at analysere forretningsprocesser og se teknologiske muligheder?
  • Har du erfaring med at omsætte det til konkrete fokusområder eller projekter, der leverer en god borgeroplevelse?
  • Kan du lide at udvikle, se nye muligheder, tænke stort samtidig med, at du har sans for detaljen?
  • Trives du med en varierende dagligdag, hvor der er dage du udfører procesanalyse med henblik på digital transformation og andre dage hvor du arbejder tæt sammen med agile udviklingsteams for at realisere strategien?


Hvis du kan svare ja til spørgsmålene, kan du være den udviklingskonsulent, vi søger.

Stillingsbeskrivelse


Som udviklingskonsulent får du en central rolle i Teknik og Miljø, hvor du skal løse opgaver på tværs mellem de 8 afdelinger. Vi har i forvaltningen fokus på teknologisk og innovativ udvikling, men mangler dig til at få flere projekter til at leve. Du skal kunne se de muligheder, der er for at bringe os godt videre.

Vi har som forvaltning brug for dig, der har viden omkring de digitale muligheder (KL’s IT-barometer) og ved (eller kan søge viden) om de bedste løsninger. Du er nysgerrig på, hvad andre har implementeret og kan tage initiativ til implementering af lignende løsninger.

Du vil få en proaktiv rolle omkring udvikling af smartere løsninger ved at analysere på arbejdsprocesser i hele Teknik og Miljø. Løsningerne skal skabe bedre tid til selve sags- og myndighedsbehandlingen til gavn for vores borger og virksomheder.

En del af udviklingskonsulentens opgave vil desuden blive at understøtte Teknik og Miljøs strategiske fokusområder: strategi, innovation, kommunikation og bæredygtighed. Vi har nedsat 4 grupper, der arbejder med hver sit område. Din opgave vil blandt andet blive at understøtte ledelsen ved at skabe større sammenhæng mellem de strategiske områder.

Hvem er du


Du har erfaring med lignende arbejde. Det er vigtigt, at du har arbejdet med procesoptimering og digitalisering. Måske har du arbejdet med LEAN optimering og været del af at udvikle kundevendte løsninger. Det er et plus, hvis du har erfaring med offentlig virksomhed, men det er ikke et krav.

Kort fortalt, søger vi dig der,
  • selvstændigt kan drive og udvikle projekter
  • har blik for at tænke på tværs og se muligheder
  • er analytisk stærk
  • forstår at kommunikere i forskellige sammenhænge både i skrift og tale
  • er netværksskabende
  • har en relevant akademisk uddannelse.

Lidt om os


I Teknik og Miljø arbejder vi efter visionen ”Sammen skaber vi bedre løsninger” og leverer resultater og samarbejde på tværs, både inden for Teknik og Miljø samt på tværs af Herning Kommune. At vi tænker og arbejder tværgående betyder, at ledere og medarbejdere hver dag gør sig umage med at skabe bedre løsninger af opgaverne i samarbejde med kolleger, borgere samt andre interne og eksterne interessenter.

Din nye arbejdsplads er præget af en kultur med respekt for forskellige fagligheder og en handlingsbaseret tilgang med en meget åben dialog.

Du bliver en del af en passioneret afdeling, der varetager opgaver på tværs af forvaltningen, blandt andet ledelsesunderstøttelse, politisk betjening af vores fagudvalg, central økonomifunktion i Teknik og Miljø og sekretærfunktioner. Vi er en afdeling med mange bolde i luften og vi hjælper hinanden med at få boldene i mål.

Det praktiske


Stillingen er til besættelse 1. juni 2021.
Arbejdstiden er på 37 timer om ugen og vi har flekstid i afdelingen.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og forhandles med den faglige organisation efter principperne i Ny Løn.

Hvis du vil vide mere


om os og stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Vivi Kjær på telefon 22 52 50 90 eller e-mail: [email protected].

Du kan finde flere oplysninger på Teknik og Miljøs hjemmeside.

Ansøgningsfrist


15. april 2021 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 23. april 2021.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herning
  • Torsdag den 15. april 2021

Lignende jobs

  • PROJECT MANAGER

    Forretningsudvikler søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Forretningsudvikler
    • Ikast
    Få mere info
  • Junior Coordinator til GAME Streetmekka Viborg

    VIBORG: Junior Coordinator GAME Streetmekka Viborg GAME STREETMEKKA Viborg søger junior coordinator I GAME Streetmekka Viborg søger vi endnu en medarbejder til et ungt og dynamisk hold, der s..
    • Forretningsudvikler
    • Viborg
    Få mere info
  • Commercial Project Manager

    Kommercielt og økonomisk ansvar for kontraktstyring og projektledelse af store anlægsprojekter, der bidrager til vigtige områder i den grønne omstilling[xxxxx] er en markant aktør i energibranc..
    • Forretningsudvikler
    • Viborg
    Få mere info
  • Coor søger en afløsende servicemedarbejder til ren...

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som afløsende servicemedarbejder hos vores kunde i Midt- og Vestjylland vil opgaverne, du komm..
    • Forretningsudvikler
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Herning over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
16. august 2024 1