QA Professional til Quality Assurance for API produktion i Kalundborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Quality
  • Kalundborg

Bliver du motiveret af at arbejde i et topengageret miljø sammen med meget kompetente og erfarne kolleger? Og vil du sammen med dine kolleger være med til at sikre kvaliteten af insulinproduktionen hos Novo Nordisk i Kalundborg?

Vi er en afdeling i rivende udvikling og søger to medarbejdere til Quality Assurance (QA) i Insulin Manufacturing I (IM1) til fastansættelse snarest muligt. Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed, og at du har sans for detaljer samt stærke formidlings- og samarbejdsevner.

Om afdelingen
I IM1 QA er vi 35 højt dedikerede medarbejdere fordelt på 2 teams. Vi er QA afdeling for verdens største insulin fabrik, hvor vi producerer API (active pharmaceutical ingredients), der er de virksomme stoffer i Novo Nordisks diabetes produkter. Vi søger to medarbejdere til vores drifts-teams, hvor den fornemmeste opgave er at yde kvalitetssupport til alle aktiviteter i produktionen af API.

Jobbet
I jobbet som QA professional får du en stor kontaktflade til produktionens afdelinger. I QA er det vores overordnede ansvar at sætte retning for kvalitet og compliance ud fra de myndighedskrav, vi efterlever, og du skal derfor være med til at sikre de løsninger, der integrerer kvalitet og compliance med de gode optimeringer i produktionen. Det gør du ved at udfordre og godkende forslag samt coache produktionen til at levere i den rette kvalitet. Du skal derfor have gode kommunikative evner og kunne samarbejde på tværs af organisationen.

Som ny medarbejder i afdelingen trænes du hurtigt og effektivt, så du efter kort tid kan være med til at løse de daglige opgaver selvstændigt. QA’s kerneydelser er godkendelse af batchdokumentation, afvigelsesbehandling, behandling af ændringssager, godkendelse af trendrapporter, kvalificerings og valideringsdokumentation samt endelig statustildeling af API. I vore teams har vi kvalitetsfokus på proces driftsopgaver, samt opgaver indenfor vask og miljø samt frigivelse af produkt. Derfor vil erfaring indenfor et eller flere af nævnte områder være en fordel.

Vi arbejder i henhold til GMP (good manufacture practise), og ved hjælp af LEAN effektiviserer vi løbende vores arbejdsprocesser. Du skal derfor bidrage aktivt til en proces, hvor både produktion og QA effektiviserer og forbedrer arbejdsrutiner uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job, hvor du bliver en del af et kompetent team, der fungerer som sparringspartner og problemløser i kvalitetsspørgsmål for produktionen.

Har du allerede erfaring fra produktion i farmaindustrien eller en anden QA afdeling vil det være en fordel. Uanset om du er erfaren eller ny medarbejder, så har vi stor fokus på din fortsatte personlige udvikling.

Kvalifikationer
Det er vigtigt, at du opfylder Lægemiddelsstyrelsens krav til ”Qualified Person.” For at kunne statustildele hos os skal du derfor som minimum have en 4 årig akademisk uddannelse som fx. cand. scient. eller farmaceut kombineret med minimum 3 års erfaring fra produktions-, QC- eller QA-arbejde.

Du er udadvendt, proaktiv og brænder for dine opgaver. Du overholder dine deadlines, tager synligt ansvar i forhold til dine ansvarsområder, og med din strukturerede tilgang til dine opgaver bevarer du overblikket – også i et omskiftligt og travlt miljø, hvor prioriteringerne hurtigt kan ændres. Du byder forandringer velkommen og udfordrer gerne vores måde at gøre tingene på, så vi bliver endnu bedre.

Du har sans for humor, og du bidrager med din åbne og produktive indstilling til et godt arbejdsmiljø. Derudover har du gode sproglige kundskaber i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Om Novo Nordisk
Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling.

Novo Nordisk i Kalundborg er en by i byen, beliggende kun godt en times kørsel fra København. Området dækker over 1.350.000 m2 med eget vejnet. Vi er 3.500 medarbejdere i alt fordelt på 16 fabrikker, og vi producerer bl.a. 50 % af verdens insulin. Vi arbejder helt på forkant af udviklingen inden for teknologi, systemer, metoder og processer. Er du vores nye kollega, kan vi garantere dig muligheder, du har svært ved at finde andre steder. Site Kalundborg kan helt kort sammenfattes til: ’en arbejdsplads med udviklingsmuligheder uden ende’, og vi håber, du vil med på holdet.

Såfremt du ønsker at høre mere om, hvordan det er at arbejde hos Novo Nordisk, er denne video et godt sted at starte: https://www.novonordisk.com/careers/working-at-novo-nordisk.html

Kontakt
Vil du vide mere om stillingerne så kontakt Mette Lise Christensen, på +45 3075 2664.

Ansøgningsfrist

30. juni 2020. Vi indkalder til samtaler løbende.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1