Research Development Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Til dekanens kontor ved Det Naturvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet søges en akademisk Research Development Manager til forskerstøtteenheden Eksterne Relationer.

Er du interesseret i at arbejde med videnskab og hjælpe til med at skaffe bevillinger? Og har du et naturligt talent for at skrive fondsansøgninger og kommunikere generelt? Er du en fleksibel, målrettet, kvalitetsdrevet og selvstændig person? Så har vi det perfekte job til dig!

Som Reseach Development Manager vil du administrere og koordinere hele processen for fondsansøgninger, herunder: identificere potentielle nye fondsmuligheder, udvikle fondsressourcer, udarbejde forslag og udkast til fondsansøgninger, redigere ansøgninger, samarbejde med interne og eksterne interessenter om fondsansøgninger.

Jobbeskrivelse
Du bliver en del af et internationalt hold, der udfører en specialiseret støttefunktion for forskerne ved Det Naturvidenskabelige Fakultet ved at hjælpe dem med at skrive, forberede og indsende vindende projektansøgninger.

Dine opgaver bliver at:

  • søge nye muligheder for projektstøtte gennem fondsansøgninger
  • formidle oplysninger om finansieringsmuligheder til fakultetets forskere
  • arbejde tæt med sammen med holdet og forskere om at udvikle og omdanne ideer til projektforslag
  • skrive og gennemgå udkast til ansøgninger i samarbejde med interne og eksterne interessenter
  • introducere nyt akademisk personale til de nationale og internationale fundingmuligheder
  • indhente og formidle ny information samt parre kollegaer til projektopslag fra fonde
  • identificere, promovere og støtte Best-Practice for succesfulde ansøgninger
  • Hjælpe med almindelige kontoropgaver i Eksterne Relationer.

Din profil:

  • Du har en relevant akademisk grad (helst inden for naturvidenskab*) på ph.d.-niveau. Postdoc-erfaring er et plus.
  • Du skal beherske engelsk flydende, både mundtligt og skriftligt, samt være en fremragende kommunikator.
  • Du er entusiastisk, en holdspiller, støttende og meget fleksibel i forhold til at håndtere mange forskellige arbejdsopgaver.
  • Du har erfaring med fundraising fra EU-forskningsprojekter (f.eks. RIA, ERC, MSCA) og/eller private fonde (f.eks. DFF, Novo Nordisk Fonden).
  • Du arbejder uafhængigt og kan selv styre og prioritere din egen tid.

* Biologi, biokemi, molekylærbiologi, matematik, datalogi, fysik, kemi eller farmaci.

På grund af de stramme deadlines, der er til fondsansøngninger, og sidste-øjebliks-opgaver, vil der være perioder, hvor du skal være i stand til og villig til at arbejde længere.

Vi tilbyder:
En motiverende og spændende stilling med stort potentiale for personlig udvikling på Det Naturvidenskabelige Fakultet ved SDU. Et fakultet præget af ambition, engagement og et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø. Du vil også arbejde tæt sammen med stærke videnskabelige miljøer. Du bliver en del af et nyoprettet team, der beskæftiger sig med projektledelse, politiske regler, kontakt med fonde, kapacitetsopbygning, lederskabsstøtte med særlig fokus på udarbejdelse af fondsansøgninger. SDU tilbyder en attraktiv balance mellem arbejde og privatliv, en konkurrencedygtig løn** med mulighed for kvalifikationstillæg, en fuldtidsstilling, hyppige efteruddannelsesforløb og personlig udvikling.

Vi opfordrer særligt danske og europæiske eksperter til at ansøge om denne stillinger. SDU og Region Syddanmark tilbyder fremragende hjemtransporttjenester, sprogkurser, daginstitutioner og internationale skoler, samt et stærkt og voksende internationalt samfund. Folk i Danmark er kendt for at være blandt de lykkeligste mennesker i verden.

Eksterne Relationer er en del af dekanens sekretariat med omkring 30 kolleger inklusive studieadministration, kommunikation og økonomi. Det Naturvidenskabelige Fakultet består af fire afdelinger: Biologi; Biokemi og Molekylær Biologi; Matematik og Datalogi; Fysik, Kemi og Farmaci. Fakultetet har 500 ansatte og 2000 studerende.

For at komme i betragtning til denne stilling skal du udfylde et skema online og vedlægge følgende dokumenter: følgebrev, CV, certifikater og en liste med tre referencer.

Kontakt teamleder Harald Hasler-Sheetal (tlf.: +45 93 50 74 25; e-mail: [email protected]) for mere information.

** Løn- og ansættelsesforhold i relation til uddannelsesbaggrund og gældende kollektive aftaler mellem finansministeriet og AC.

Første runde af interviews forventes at finde sted i januar 2021, og anden runde af interviews forventes at finde sted kort efter, hvis det er relevant. Første runde af interviews kan klares online som en mulighed for kandidater, der ikke er hjemmehørende i Danmark.

Forventet jobstart er 1. marts 2021 eller snart derefter.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Odense M
  • Søndag den 17. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3