Akademiker til finrensningspilot

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Research
  • Bagsværd

Brænder du for proteinoprensning? Trives du med at arbejde under GMP? Kan du lide en hverdag hvor tempoet er højt og ikke to dage er ens? Og har du lyst til at være en del af et stærkt fællesskab? Så er du måske vores nye kollega i CMC API Pilots.

Vores mission er at udvikle robuste og pålidelige API-processer til hele porteføljen af lægemiddelkandidater i Novo Nordisk. Vi fokuserer på innovation, kvalitet og effektivitet for at forbedre patienters liv. Til opgaven søger vi en dygtig og selvstændig Pilot Scientist til en tidsbegrænset stilling i Purification Pilot Plants.

Om afdelingen
I Purification Pilot Plants er vi ca. 65 medarbejdere fordelt på fire teams, tre anlæg og to lokationer. Vores opgave er at opskalere processer og oprense proteiner til toksikologiske og kliniske studer. Den ledige stilling er tilknyttet et team af akademikere og teknikere, som har til opgave at gennemføre oprensningskampagner i et af vores pilotanlæg i Bagsværd.

Jobbet
Vi er under ombygning i vores facilitet og starter opbygning af træningssystem som skal være klar til drift i anlæggene. Du bliver ansvarlig for at drive udarbejdelsen af SOP’er og tilhørende træningsdokumentation i samarbejde med teamets øvrige folk. Herefter vil arbejdsopgaverne være relateret til planlægning, opfølgning på daglig drift og afslutning af kampagner i anlægget. Review af batchdokumentation og frigivelse af API vil også være dit ansvarsområde. Da langt det meste af vores arbejde udføres og dokumenteres i henhold til GMP, forventes en systematisk opgaveløsning.

Derudover tilbyder vi mulighed for at du kan engagere dig og indgå i tværorganisatoriske opgaver og problemløsning, hvor du vil kunne præge processer og faglighed på tværs af et større organisatorisk område. I afdelingen arbejder vi med LEAN, og du skal kunne trives i en hverdag præget af forbedringsprojekter og forandringer samt være løsningsorienteret i din tilgang. Teamet råder over 3 pilotfaciliteter – en finrensningsfacilitet, en frysetørringsfacilitet og en spraytørringsfacilitet, der er under etablering.

Kvalifikationer
Du er uddannet Kemiingeniør, Cand. Scient. eller lignende, og har gerne erfaring med oprensning af proteiner fra laboratorium, pilot eller produktion. Du har teknisk interesse og viden om kemiske enhedsoperationer inden for f.eks. søjlekromatografi og TFF-filtreringer.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med forskellige faggrupper, så gode samarbejds- og kommunikationsevner vægtes højt. Du kan lide at tage fat i opgaverne, også når de ikke bliver lagt til rette foran dig. Du skal kunne håndtere flere opgaver parallelt og bevare overblikket i pressede situationer. Du har gennemslagskraft, arbejder målrettet og sætter en ære i at drive og afslutte opgaverne til de givne deadlines. Vi lægger desuden vægt på, at du har et godt humør, kan motivere andre omkring dig og er en teamspiller.

I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Michael Cohrt på +45 3079 8559.

Deadline

7. august 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Bagsværd
  • Fredag den 07. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2