Har du forskningsinteresse inden for integreret hydrologi og lyst til at bidrage til at løse nogle af samfundets udfo...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

GEUS opbygger viden om vandkredsløbet og udvikler og anvender hydrologiske modeller, der bidrager til nye og fremadrettede løsninger i Danmark og internationalt. Vi søger en dygtig og engageret kollega, der kan være med til at skabe ny viden og udvikle nye metoder indenfor vores arbejdsområder. Stillingen er en 4-årig forsker med start 1. april eller tidligere.

Jobindhold
Du vil indgå i en samlet gruppe i Hydrologisk afdeling og blive tilknyttet forskellige projekter. Du vil således komme til at arbejde med varierende opgaver indenfor hydrologi og integreret hydrologisk modellering. I dine arbejdsopgaver vil der være fokus på at videreudvikle beskrivelser og modellere strømningsveje på forskellig skala i relation til stoftransport og terrænnær hydrologi under et ændret klima. Der vil være en stor tyngde på matematiske, numeriske og programmerings komponenter i opgaverne.

Dine kvalifikationer
Du skal have din styrke og interesse i integreret hydrologi med stærke kompetencer indenfor den kvantitative hydrologi herunder integreret hydrologisk modellering, modellering af den terrænnære hydrologi og databehandling. Ansættelsen vil ske på basis af videnskabelige kvalifikationer. Du skal have en uddannelsesmæssig baggrund med en Ph.D. grad indenfor geo- eller ingeniørfagene med specialisering i hydrogeologi eller hydrologi. Ved besættelsen lægges især vægt på følgende kvalifikationer:

Kompetencer:

  • Betydelig erfaring med integreret hydrologisk modellering i forbindelse med effekter af klimaændringer på vandstrømning
  • Erfaring med modellering af drænstrømning som input til stoftransport
  • Dokumenteret videnskabelige publikationer indenfor hydrologisk modellering
  • Kendskab til MIKE SHE/MIKE HYDRO systemet på superbruger niveau
  • Erfaring med DK-modellen
  • Kendskab til machine learning
  • Kendskab til programmering i Python eller lignende på superbruger niveau

Vi forventer, at du behersker engelsk både mundtligt og skriftligt i forskningssammenhæng, men dit hverdagssprog med mange samarbejdspartnere er dansk, som du derfor skal være fortrolig med. Der vil desuden blive lagt vægt på din evne til at kunne arbejde selvstændigt, være nysgerrig efter at opnå nye færdigheder og afprøve nye metoder på eget initiativ. Ikke mindst skal du kunne indgå positivt i samarbejdet med dine kollegaer.

Afdeling for Hydrologi
Afdelingen beskæftiger sig med karakterisering, modellering og forvaltning af vandkredsløb og stoftransport i danske og internationale sammenhænge. Inden for aktuelle problemstillinger bidrager afdelingen med forskning, rådgivning og kapacitetsopbygning i fire hovedområder: hydrogeologisk karakterisering, vand- og stofkredsløbet, klimaeffekter og -tilpasning og vandforvaltning. Der er små 25 medarbejdere i afdelingen med overvægt af forskere, Ph.d.-studerende og postdocs.

Vi tilbyder

  • Et kreativt og tværfagligt forskningsmiljø
  • Et levende og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger
  • Alsidige arbejdsopgaver og gode muligheder for selv at få indflydelse på dem
  • Udviklingsmuligheder, med adgang til kurser og anden efteruddannelse
  • Familievenlig arbejdsplads med flextid
  • Et aktivt foreningsmiljø, med personale- og kunstforening
  • Motionscenter med tilknyttet fysioterapi på arbejdspladsen


Løn og ansættelsesforhold
I henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv, og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger
Kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Heidi Barlebo på tlf. 4038 4406 e-mail: [email protected] eller Simon Stisen på tlf. 9133 3633 e-mail: [email protected]

Ansøgning
Ansøgningen skal være vedlagt et CV, en publikationsliste med separat angivelse af artikler registreret i ISI Web of Science, eventuelt kopier af enkelte publikationer af særlig relevans for stillingen og evt. kontaktoplysninger på referencepersoner (max. 2). Ph.d.-bevis samt resume af ph.d. eller andet materiale der kan dokumentere kvalifikationer på forskerniveau vedlægges.

Indleverede ph.d.-afhandlinger som endnu ikke er forsvaret, kan fremsendes med ansøgningen og vil indgå i bedømmelsen. Ph.d.-afhandlingen skal godkendes af Universitetet inden ansættelsen.

Ansøgning sendes via GEUS hjemmeside www.geus.dk under Job og Uddannelse og skal være GEUS i hænde senest onsdag den 24. februar 2021, kl. 12.00.

Ansøgninger modtaget efter tidsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

Ansættelsesproceduren
Et fagkyndigt bedømmelsesudvalg bestående af to interne seniorforskere vil foretage en individuel evaluering af ansøgernes faglige kvalifikationer hvor ansøgerne vurderes kvalificeret eller ikke-kvalificeret i forhold til den opslåede stilling. Herefter vil et ansættelsesudvalg beslutte hvem af de fagligt kvalificerede kandidater de ønsker at indkalde til en ansættelsessamtale. Proceduren sker i henhold til ”Bekendtgørelse om ansættelse og bedømmelse af videnskabelige medarbejdere ved De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland § 4 og 7.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København K
  • Fredag den 12. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København K over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0