Ph.d-stipendium i industriel gamification, Institut for Kommunikation, Københavns Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Institut for Kommunikation, Det Humanistiske Fakultet på Københavns Universitet indkalder ansøgninger til et ph.d.-stipendie med ansættelse pr. den 1. august 2021 for en studieperiode på tre år.

Projekt
Den treårige stilling er støttet af Grand Solutions fra Innovationsfonden med projektet “AGAVE Applied Gamification And Visualization Enhancements - for cultivating onsite operator training and improving quality of work life” og vejledt af lektor Lars Konzack. Projektet er et industrisamarbejde med BioLean og Novo Nordisk. Målet med projektet er at undersøge, hvordan spildesign af digital gamification kan bruges til at understøtte og motivere industrioperatørers simultane læringsprocesser i selve arbejdssituationen og fremme arbejdslivskvalitet. Ansøgeren skal formulere et ph.d.-projekt, der passer til projektbeskrivelsen fra bevillingen.

Ph.d.-stipendiaten vil blive en del af Sektion for Digital Information og Kommunikation og forventes også at indgå i forskningssamarbejde med BioLean og Novo Nordisk.

Projektbeskrivelse kan rekvireres hos Lars Konzack, [email protected]

Adgangskrav
Forudsætningen for at ansøge om et stipendie er, at ansøger har en toårig kandidatgrad (120 ECTS) eller tilsvarende.

Ansøger skal på ansøgningstidspunktet have afleveret sit speciale, således at mindst en forhåndsgodkendelse af det indleverede speciale kan medsendes ansøgningen.

Ansøger med en ikke-dansk kandidatgrad vil få deres grad vurderet af Uddannelses- og Forskningsministeriet for at fastlægge, om ansøgerens uddannelse svarer til en dansk kandidatgrad.

Læs mere på Uddannelses- og Forskningsministeriet hjemmeside: https://ufm.dk/en/education/admission-and-guidance

Kvalifikationskrav
I bedømmelsen af ansøgers kvalifikationer til stipendierne indgår både ansøgers uddannelse samt faglige forudsætninger. Det er eksamenskvotient, specialekarakter, publicerede arbejde og/eller andre akademiske aktiviteter i henhold til CV’et herunder længden af studietiden særligt på kandidatdelen.

Derudover bedømmes ph.d.-projektet og tidplanen med henblik på originalitet, teori og metode, faglig relevans og gennemførlighed inden for bekendtgørelsens tidsramme på 36 måneder.

Ydermere opfordres ansøger til at gøre sig overvejelser om, hvordan projektet relaterer sig til øvrige forskningsaktiviteter på det institut, ansøger ønsker at tilknyttes.

Sprogkundskaber
Ansøger skal beherske akademisk engelsk på højt niveau i skrift og tale. Administrationen kan anmode ansøger om at dokumentere deres engelskfærdigheder på ethvert tidspunkt i rekrutteringsprocessen, hvis det skønnes nødvendigt. Kandidaten skal kunne tale, skrive og forstå dansk.

Ansøgningskrav
Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket ”Søg online” nederst på siden i Adobe PDF eller Word format. Der må ikke anvendes ZIP-filer.

Vær opmærksom på at hvert felt i ansøgerformularen kun kan indeholde én fil af max 20 Mb.

Ansøgningen skal indeholde følgende:

P
rojekt abstract
(max 1.200 anslag)

Motiveret ansøgning

CV
Med ansøgningen skal uploades et komplet CV inklusiv en eventuel publikationsliste.

Dokumentation for uddannelse (eksamensbeviser og karakterudskrifter)
Ansøger skal uploade følgende eksamensdokumentation på ansøgningen:

  • En kopi af bevis for kandidateksamen eller anden tilsvarende eksamen (såfremt bevis for kandidateksamen endnu ikke foreligger, skal der uploades en forhåndsgodkendelse af specialet)
  • En kopi af karakterudskrift fra kandidatgraden
  • En kopi af bachelorbevis
  • En kopi af karakterudskrift fra bachelorgraden

I tilfælde af at ansøger har en grad fra et udenlandsk universitet, der ikke er et engelsk- eller skandinavisksproget universitet, skal kandidatbevis og/eller eksamensudskrifter oversættes til et af følgende sprog: Engelsk, fransk, spansk, tysk, dansk, norsk eller svensk. Det kan ske enten via ambassaden eller konsulatet i det land, hvor originaldokumentet blev udstedt.

Derudover skal der medsendes en officiel beskrivelse af den pågældende karakterskala (evt. diploma supplement).

Projektbeskrivelse
En udførlig projektbeskrivelse, der rummer de overordnede målsætninger, overvejelser over projektets metode og design samt en tidsplan.

Projektforslaget må ikke må overstige 6 normalsider, svarende til ca. 12.000 anslag (inklusive studieplan, titel, tegnsætning, figurer, fodnoter og henvisninger, men eksklusive litteraturliste/bibliografi). En væsentlig overskridelse heraf vil medføre, at ansøgningen ikke bliver taget i betragtning.

Vejledning og gode råd om projektbeskrivelser kan læses her: http://phd.hum.ku.dk/blivph.d./hvordan/adgangskrav/projektbeskrivelsesvejledning/

Andet relevant materiale
Tilsagn kan uploades med ansøgningen fx tilsagn om adgang til særlige arkiver og tilsagn om studieophold ved et udenlandsk universitet.

Bemærk at anbefalinger, publikationer, specialer og lignende ikke må uploades eller fremsendes.

Der kan ændres i den indsendte ansøgning frem til ansøgningsfristens udløb.

Rekrutteringsprocessen
Efter ansøgningsfristens udløb udvælger ph.d.-skolelederen med rådgivning fra ansættelsesudvalget, hvilke ansøgere der skal bedømmes. Alle ansøgere får umiddelbart herefter besked om, hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse. Herefter nedsættes et fagkyndigt bedømmelsesudvalg med henblik på at bedømme de udvalgte ansøgere i forhold til den konkrete stilling.

De udvalgte ansøgere orienteres om bedømmelsesudvalgets sammensætning, og hver ansøger får lejlighed til at kommentere den del af bedømmelsen, som angår ansøgeren selv. Vi forventer, at bedømmelsesprocessen er afsluttet i uge 23.

Udvalgte ansøgere vil herefter blive inviteret til samtale. Vi forventer at afholde samtalerne inden sommerferieperioden starter. Bemærk venligst, at en positiv bedømmelse ikke automatisk giver en samtale.

Se venligst Københavns Universitets hjemmeside for yderligere information vedrørende ansøgningsprocessen: http://jobportal.ku.dk/videnskabelige-stillinger/rekrutteringsproces/

Indskrivning
Det er en forudsætning for ansættelsen, at de udvalgte kandidater indskrives ved Det Humanistiske Fakultets ph.d.-skole ved Københavns Universitet.

Som indskrevet ph.d.-studerende ved det Humanistiske Fakultet vil man modtage vejledning i et omfang på 180 timer fordelt over seks semestre. Endvidere skal man deltage i kurser i et omfang af 30 ECTS. Ph.d.-uddannelsen afsluttes med en ph.d.-afhandling og et offentligt forsvar. Der kan læses mere om ph.d.-uddannelsens opbygning via dette link: https://phd.hum.ku.dk/blivph.d./nyphd/opbygning/ Læs mere om Ph.d.-skolen via dette link: http://phd.hum.ku.dk/

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse som ph.d.-stipendiat sker i henhold til overenskomstaftalen mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC).

Ansættelse som ph.d.-stipendiat indebærer i følge overenskomsten, at ph.d.-stipendiater har pligt til - uden yderligere løn - at udføre pålagte arbejdsopgaver i et omfang, der ved ansættelse i tre år ikke må overstige i alt 840 arbejdstimer. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af undervisning, formidling, forskning eller andre faglige opgaver.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for ansættelse, at ansøger ikke i forvejen har en ph.d.-grad.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kontakt
Yderligere oplysninger om rekrutteringsprocessen kan fås hos Pernille Lykke Paulsen, HR, e-mail: [email protected] Angiv venligst sagsnr. 211-0720/21-2H #1 ved henvendelse.

Ansøgningsfrist: den 28. april 2021 kl. 23.59 CEST.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København S
  • Onsdag den 28. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København S over tid

Dato Alle jobs som forskere
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 7
19. august 2024 8
18. august 2024 8
17. august 2024 8