Brobygger til foreningslivet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Om jobbet:
Vi har i Aarhus flere end 650 idrætsforeninger, der tilbyder motion og fællesskab. Vi vil gerne gøre det muligt for endnu flere at blive en del af disse sunde fællesskaber. I Sundhed og Omsorg arbejder vi for at skabe og styrke relationer mellem mennesker. Målet er at give alle mulighed for at være fysisk aktive og blive del af et fællesskab. Dette gør vi bl.a. gennem programmet Træning og Rehabilitering.

Stillingen som brobygger til foreningslivet skal bidrage til at bygge bro mellem foreningslivet og borgere med tilknytning til kommunale genoptrænings- og rehabiliteringstilbud. Du vil desuden have snitflader til forebyggende hjemmebesøg, hjemmepleje og plejehjem. Du skal medvirke til at skabe en god og effektiv overgang for borgeren fra et kommunalt forløb og ud i foreningslivet.

Brobyggeren bliver en del af et brobyggerteam på to personer. Du vil arbejde på tværs af Folkesundhed Aarhus, tværgående specialiserede enheder og lokalområderne. Den ledelsesmæssige forankring vil være i afdelingen Frydenlund under Folkesundhed Aarhus i magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg.

Som Brobygger til foreningslivet skal du
  • være god til at møde mennesker i øjenhøjde og have blik for at understøtte den enkeltes motivation, styrker og ressourcer
  • være ude ved borgerne og idrætsforeningerne
  • tilbyde personligt møde og evt. følgeskab til foreninger
  • koordinere borgerens vej ud i foreningslivet
  • skabe rammerne for, at borgerne kan vedligeholde de optrænende funktioner eller genoptræne dem yderligere
  • systematisk at opsamle viden og styre efter effektmål
  • understøtte Aarhus Kommunes sundhedsstrategiske målsætninger inden for træning, rehabilitering og lighed i sundhed


Arbejdsstedet vil variere, da brobyggeren er tilknyttet både afdelingen Frydenlund under Folkesundhed Aarhus samt Ortopædisk Genoptræningscenter og Neurocenteret. Du skal forvente, at der vil være foreningsaktiviteter efter kl. 16.00.

Kandidatens profil:
Du skal have gode samarbejdsevner, da du skal arbejde på tværs af civile aktører, foreninger, faggrupper og teams. Du skal være omstillingsvillig i forhold til opgaver, rammer og samarbejdsrelationer. Du skal kunne arbejde både individuelt og i et team.

Vi forventer, at brobyggeren til foreningslivet:
  • er uddannet ergo- eller fysioterapeut
  • har et stort kendskab til foreningslivet
  • er i øjenhøjde og på linje med såvel borgere som andre aktører og øvrige medarbejdere
  • har velfunderede pædagogiske og relationelle kompetencer
  • har evnen til at skabe tryghed og tillid hos borgere, som kan være i en udsat og usikker position.
  • kan bruge sine faglige og personlige kompetencer i samarbejdet på tværs af forvaltningsområder, faggrænser og sektorer til at opnå gode resultater.
  • er engageret og selvstændig
  • er god til at kommunikere
  • kan motivere andre i forhold til at skabe resultater
  • kan rumme, at borgere er forskellige og har meget forskellige opfattelser af det gode liv
  • skal have gode evner til at se muligheder i samarbejdet med frivillige og civilsamfund
  • kan arbejde struktureret effektstyret og opsamle erfaringer
  • kan se sig selv i vores Sundhedspolitik


Derfor skal du vælge os:
Du skal vælge os, fordi du brænder for arbejdet med at understøtte borgere i at starte eller fastholde en aktiv hverdag samt at bygge bro til byens mange tilbud i foreningslivet. Og fordi du har lyst til at blive en del af et engageret team, hvor vi gør alt, hvad vi kan, for at ’spille hinanden gode’.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt d. 1. september 2019
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse i hverdage mellem 8.00 og 14.00 til Christina Fruergaard tlf. 2446 7299, mail [email protected]

Ansøgning:
Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 20. august 2019.
Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 22. august 2019.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Århus V
  • Tirsdag den 20. august 2019

Lignende jobs

  • Fysioterapeut

    Bliv en del af vores engagerede team som fysioterapeut i ældresygdomme, Sengeafsnit 2– vi søger både en kollega til en fast stilling og en til et barselsvikariat pr. 1/11 2024! Er du passione..
    • Fysioterapeut
    • Århus N
    Få mere info
  • Sengeafsnit S10 søger en fysioterapeut til et bars...

    Er du uddannet fysioterapeut, og har du lyst til arbejde med patienter med psykoselidelser? Så er det måske os, du søger! Vi mangler nemlig en engageret fysioterapeut, som kan være med til at gøre .
    • Fysioterapeut
    • Århus N
    Få mere info
  • Fysioterapeut til psykiatrisk rehabiliteringsafsni...

    Vi søger en engageret fysioterapeut til et 1-årigt vikariat på S8R, Psykiatrisk rehabiliteringsafsnit ved Aarhus Universitetshospital. Her arbejder vi med rehabilitering af patienter med svære psyk..
    • Fysioterapeut
    • Århus N
    Få mere info
  • Fysioterapeut søges til fast stilling ved Fysio- o...

    Ved Fysio- og Ergoterapi afsnit 5 mangler vi 1 fysioterapeut til en fast stilling på 37 timer/ugl. pr. 1. november 2024 eller snarest muligt derefter. Stillingen er delt mellem Stroke og Almen Neu..
    • Fysioterapeut
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Århus V over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0