Fysioterapeut til Sifsgård i Område Midt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Om jobbet:Stillingen er et 3 måneders vikariat på 30-37 timer ugentlig på plejehjemmet Sifsgård. Du vil indgå i et tværfagligt team af dygtige kolleger, hvor der arbejdes med hverdagsliv og trivsel for den enkelte borger på Sifsgård.
Du skal kunne:
  • støtte den enkelte borger i at bevare/opnå høj grad af sundhed i eget liv
  • tænke fysisk aktivitet ind i det gode hverdagsliv og heri medinddrage omgivelserne udendørs
  • formidle og omsætte din viden indenfor geriatri, neurologi og ortopædkirurgi til både borgere og tværfaglige kolleger
  • være ambassadør for en rehabiliterende tankegang i det tværfaglige samarbejde
  • se muligheder, være nysgerrig, reflekterende og turde prøve nye tiltag


Dine 4 virksomhedsområder:
  • at udføre fysioterapi
  • at koordinere, lede og planlægge fysioterapi
  • at formidle fysioterapi
  • at udvikle fysioterapi
    Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten fortrinsvis at være i dagvagt.


Din profil:Hvem er du?
Faglig dygtig indenfor dit fag
Arbejder reflekterende med afsæt i en sundhedsfremmende og rehabiliterende tankegang - tager udgangspunkt i borgerens liv, ressourcer og muligheder
Fuld af gode ideer
Engageret, nysgerrig og har en positiv tilgang til dit arbejde, borgerne og dine kolleger
Åben og modtagelig for muligheder
Er systematisk og målrettet
Er en ”miljømedarbejder”, der har fokus på samspillet mellem borgerne, pårørende, frivillige, nærmiljøet og andre aktører.
Kan du svare ja til ovenstående og har du lyst til at være med til at skabe trivsel på Sifsgård, så send os en ansøgning.

Derfor skal du vælge os:
Vores vision er, at vi sammen med borgerne, pårørende, frivillige og andre, skaber et hus, hvor det gode liv og trivsel er i højsæde
  • Et livsbekræftende hverdagsliv for borgerne
  • Et rart og imødekommende miljø at færdes i
  • Et udfordrende og udviklende arbejdsmiljø for dig og dine kolleger


Sifsgård er kendetegnet ved åbenhed, værdighed, trivsel, muligheder, respekt og et godt humør.
Sifsgårds beliggenhed i Åbyhøj gør, at der er en pragtfuld udsigt fra bygningen - lige fra det travle byliv til rolige grønne områder. Bygningen danner ramme om 59 plejeboliger med indbygget velfærdsteknologi.
Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. oktober 2019 eller efter aftale
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst som fysioterapeut. . Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 30 - 37 timer ugentlig

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Forstander Sifsgård, Vibeke V Kragh Sørensen på telefon 29366936 eller til fysioterapeut Peter Rasmussen telefon 41855108

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 26. august 2019

Vi forventer,at afvikle samtaler løbende.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om os
[Sifsgård er kendetegnet ved åbenhed, værdighed, trivsel, muligheder, respekt og et godt humør. Sifsgårds beliggenhed i Åbyhøj gør, at der er en pragtfuld udsigt fra bygningen - lige fra det travle byliv til rolige grønne områder. Bygningen danner ramme om 59 plejeboliger med indbygget velfærdsteknologi

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Århus C
  • Mandag den 26. august 2019

Lignende jobs

  • Fysioterapeut

    Bliv en del af vores engagerede team som fysioterapeut i ældresygdomme, Sengeafsnit 2– vi søger både en kollega til en fast stilling og en til et barselsvikariat pr. 1/11 2024! Er du passione..
    • Fysioterapeut
    • Århus N
    Få mere info
  • Sengeafsnit S10 søger en fysioterapeut til et bars...

    Er du uddannet fysioterapeut, og har du lyst til arbejde med patienter med psykoselidelser? Så er det måske os, du søger! Vi mangler nemlig en engageret fysioterapeut, som kan være med til at gøre .
    • Fysioterapeut
    • Århus N
    Få mere info
  • Fysioterapeut til psykiatrisk rehabiliteringsafsni...

    Vi søger en engageret fysioterapeut til et 1-årigt vikariat på S8R, Psykiatrisk rehabiliteringsafsnit ved Aarhus Universitetshospital. Her arbejder vi med rehabilitering af patienter med svære psyk..
    • Fysioterapeut
    • Århus N
    Få mere info
  • Fysioterapeut søges til fast stilling ved Fysio- o...

    Ved Fysio- og Ergoterapi afsnit 5 mangler vi 1 fysioterapeut til en fast stilling på 37 timer/ugl. pr. 1. november 2024 eller snarest muligt derefter. Stillingen er delt mellem Stroke og Almen Neu..
    • Fysioterapeut
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Århus C over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1