HR Business Partner ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

HR Business Partner


Er du forretningsorienteret HR Business Partner på udkig efter dit næste job? Har du et pragmatisk mindset og trives med at der er kort fra tanke til handling? Vil du være med til at sikre at Atea bliver en af fremtidens mest attraktive arbejdspladser? Så er du måske vores nye kollega.

By Ballerup

Ansøgningsfrist 2021-02-24

Søg job

Bliv én af alle os i Atea

Som HR Business Partner bliver du en del af et mindre, super dedikeret HR Business Partner team, hvor du får ansvaret for at drive HR-agendaen i vores driftsorganisation og i vores Finance division. Du skal fungere som forretningsområdernes betroede rådgiver og være sparringspartner for lederne på alle niveauer, for derigennem at understøtte opnåelsen af de overordnede, strategiske mål. I HR Business partner teamet har vi tæt samarbejde med HR Operations teamet, som varetager en lang række administrative opgaver. Vores forretningsområder i Atea er organiseret på tværs af 5 lokationer i Danmark, så når vi kommer fri af de nuværende Covid19 restriktioner, vil der være 10-15 rejsedage om året i jobbet.

Dine primære opgaver

  • Du skal fungere som trusted advisor, dvs. rådgive ledergrupperne i forhold til organisations- og individudvikling, personalesager og overenskomstspørgsmål
  • Du skal desuden sikre at vi tilfører og fastholder de rette kompetencer via professionelle rekrutteringer, præstationsvurderinger, kompetenceudvikling, medarbejdersamtaler og lønreguleringer
  • Derudover faciliterer og driver du organisationsændringer i tæt dialog med topledelsen
  • I samspil med resten af HRBP teamet, driver du desuden HR årshjulsaktiviteter som fx people review, medarbejdstilfredshedsmåling, MUS, lønevaluering mv.
  • I løbet af Q2 og Q3 2021, skal vi implementere et nyt HR system, hvorfor du som HR Business Partner også vil blive involveret i udrulningen af dette

Om dig
Rollen kræver, at du er god til at skabe relationer og opbygge tillid på alle organisatoriske niveauer. Du besidder en høj grad af empati, men formår samtidig at stå fast og bevare din faglige stolthed. Du har et solidt fagligt overblik og har en god evne til at sætte dig ind i et forretnings- og værdigrundlag, så du derigennem kan yde værdifuld sparring til lederne. Det at have dialog med andre mennesker, giver dig god energi og du trives med variation i opgaverne, som spænder fra mindre dag til dag opgaver eller kritiske brandslukningsopgaver til understøttelse af større, strategiske tiltag.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har minimum 5 års HR Business Partner erfaring, gerne fra it- eller telebranchen eller anden branche præget af højt tempo og stor konkurrence. Du har desuden en relevant kandidatuddannelse.

Derudover er det vigtigt, at du har erfaring med:

  • Det personalejuridiske område – især overenskomster under Dansk Industri
  • Rekruttering inkl. brug af testværktøjer – du er gerne certificeret i værktøjer fra Thomas International
  • Generelt en bred HR erfaring og et godt kendskab til HR årshjul aktiviteterne


Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

Ansættelsessted
Ballerup

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte SVP Annette Otto tlf.: 30780105 eller Manager Hanne Steinmetz tlf.: 30781070.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 24. februar 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Ballerup
  • Onsdag den 24. februar 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Global Compensation & Benefit Manager

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Løn- og HR Administrator

    Joboversigt Job type: Fastansættelse Sprog: Dansk Location: København S, Danmark Erfaring/Krav: Minimum 3 års erfaring [xxxxx] søger en erfaren Løn- og HR Administr..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • HR Manager Denmark & Norway - Sika A/S

    Our goals – Your path Are you enthusiastic about facilitating the transformation of people and shaping the future HR strategy? Do you possess a strong ability to lead people’s development? We s..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Compensation & Benefits Manager Europe and F&W Div...

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • HR-leder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0