Rekrutteringsfirma

Hr-leder i Hasselager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Hos den internationale logistikvirksomhed Caljan A/S med hovedsæde i Aarhus oplever vi i disse år kraftig vækst, hvor særligt store internationale virksomheder som DHL, Deutsche Post, Zalando og Nike for alvor køber ind på vores markedsledende teknologi og innovative løsninger.

Det giver i sagens natur travlhed – ikke bare i vores århusianske hovedkontor men også i vores afdelinger i Europa og USA. Derfor søger vi nu en erfaren Group HR Director, der med et internationalt udsyn har mod på at lede, organisere og udvikle Group HR, så Caljan kan fortsætte sin rejse ud i verden.

Pålidelighed, professionalisme og et smil – i én og samme pakke

Caljan A/S har igennem årene arbejdet og udviklet sig til en anerkendt og velkonsolideret virksomhed, hvor både danske og internationale kunder har rost organisationen for sin professionalisme, effektivitet, de højteknologiske løsninger og ikke mindst sine altid engagerede og tillidsvækkende medarbejdere.

Netop disse kvaliteter var da også medvirkende til, at svenske AB Latour i 2019 overtog ejerskabet af Caljan. De så potentialet ved at gøre Caljan til en selvstændig forretningsenhed, der leverer udstyr og løsninger til logistikbranchen især drevet af væksten i e-commerce.

Vi har fået frie hænder til at gøre det ’the Caljan way’, og det betyder, at vores godt 670 medarbejdere (heraf 110 i Aarhus fordelt på både funktionærer og timelønnede) fortsat har brug for en opmærksom og kompetent Group HR Director, der kan træde ind som medlem af øverste ledelsesgruppe med reference til CEO og tage det globale matrix-ansvar for HR og lede HR i Danmark – herunder administration og løn.

Du bliver fra første dag del af en organisation fuld af dedikerede og fagligt kompetente kolleger. Tonen er fri og uformel, og vi har altid plads til smil og godt humør på jobbet, for selvom vi er dybt professionelle og fokuserede, er vi også mennesker, der arbejder som ét team, og som kender hinanden godt – i Danmark såvel som i resten af verden.

Ansvar + ledelse + kommunikation = succes

Vi har brug for dig, hvis du tager ansvar for at fastlægge den fremtidige HR-strategi og tager ansvaret for både de lang- og kortsigtede mål. Det er vigtigt, at du kommunikerer klart og forstår at motivere og fastholde begejstring, så teamet når de fastsatte mål. Der kan være aktiviteter, som skal styres på tværs af gruppen, men du er også hands-on på en række opgaver.

Du er desuden med til at fastlægge retningslinjer for rekrutterings- og udvælgelsesaktiviteter, uddannelse, udvikling og præstationsstyring samt interne politikker og procedurer.

Din værktøjskasse er afgørende

Som det fremgår af ovenstående, er der tale om en tung og betydende stilling med et stort ansvar. Så vi tænker, at det er bedst, om du:

  • Har en kandidatgrad inden for HR eller et lignende område
  • Har solid erfaring fra en stilling som international HR Manager eller HR Director, gerne fra en produktionsvirksomhed
  • Har indgående kendskab til HR-principper, -metoder og ’best practices’
  • Har et indgående kendskab til danske arbejdsmarkedsregler, og også gerne fra andre europæiske lande
  • Har solid ledererfaring samt erfaring med at arbejde i en matrixorganisation
  • Har stærke IT-kompetencer
  • Er flydende på dansk og engelsk – i både tale og i skrift

Sådan får du succes og bliver en god kollega

Siden 1963 har Caljan hjulpet et væld af virksomheder indenfor logistik og detailindustrien med pakkehåndtering verden over. Succesen skyldes et mix af knowhow, faglige kvalifikationer samt veludviklede personlige kompetencer hos de ansatte. Din succes er derfor også betinget af, at du:

  • Kan opretholde et højt niveau af professionalisme, fortrolighed og takt i omgangen med mennesker
  • Har solide skriftlige og mundtlige kommunikationsevner samt evner at interagere effektivt på alle niveauer i organisationen, når situationen kræver det
  • Har en positiv livsanskuelse, er logisk tænkende og har en høj grad af ansvarsfølelse
  • Har gode planlægningsmæssige, organisatoriske, ledelsesmæssige og analytiske færdigheder og er beslutningsdygtig
  • Arbejder selvstændigt og godt – også med korte deadlines
  • Er detaljeorienteret, struktureret og effektiv, når du løser administrative og andre opgaver

Tag med på en fantastisk rejse

Hos Caljan er der drøn på, og vi må nogle gange lægge skinnerne, mens toget kører. Sådan er det at være vækstvirksomhed. Men er du med på vores tog, så får du gode faglige udviklingsmuligheder, startende med et grundigt introprogram, hvor du får indgående kendskab til organisationen samt mulighed for at skabe gode samarbejdsrelationer allerede fra første dag. Du får international berøringsflade fuld af imødekommende og dygtige kolleger, som er stolte af Caljan, vores produkt og vores brand. Forvent derfor ca. 20-30 rejsedage om året.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos Caljan og i vores øverste ledergruppe, Group Management Team.

Yderligere oplysninger/ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

About Caljan

From manufacturer to consumer, and back. Almost every parcel and package dispatched today has encountered Caljan at some point in the handling process. Our Telescopic Conveyors may have made the loading/unloading process safer, easier, and more efficient. Our Automated Solutions may have applied a carrier-specific label, inserted consumer documentation and routed the package rapidly and cost-effectively.

Our purpose is to improve the logistics process, so our customers are able to deliver the right items to the right place — at the right time.

For more than half a century, we have helped parcel carriers, retailers, and manufacturers around the world handle loose-loaded cargo efficiently. We continuously evolve our product offering and develop our processes to anticipate future challenges. Multiple manufacturing facilities, on both sides of the Atlantic, and a comprehensive sales and aftermarket network provide on-going support.

For details, please visit www.caljan.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Hasselager

Lignende jobs

  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i Århus

    Giver markedstendenser og løndata dig et kick? Og brænder du for at arbejde globalt med incitaments- og bonusprogrammer, som understøtter virksomhedens strat[xxxxx]iske mål og som er medvirkende til a..
    • HR-leder
    • Århus
    Få mere info
  • Hr-leder (vikar) i Århus C

    Er du handlekraftig, ambitiøs og dygtig til at navigere i et vidensintensivt miljø med mange samarbejdsflader? Vil du anvende dine evner til professionel rådgivning af ledere, der alle bidrager til..
    • HR-leder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Hasselager over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0