HR-partner søges til kompetenceudvikling af fremtidens medarbejdere hos [xxxxx] i Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Vil du arbejde med kompetenceudvikling og rekruttering hos Danmarks femte største multiforsyningsselskab, og se dine HR-indsatser skabe værdi direkte hos dine kolleger? Trives du i en central rolle som forretningens fortrolige sparringspartner, og er du god til at skabe tillidsfulde relationer?

Din rolle er forandringsagent og udvikler
Som vores nye HR-partner tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at beskæftige dig med mange vinkler på, hvordan vi sikrer rigtige kompetencer til rette tid og sted. Vi har sat os nogle ambitiøse mål, der kræver, at vi finder nye måder at arbejde på. Vi ønsker at have fokus på inddragende forandringsprocesser og de nødvendige og rigtige forretningsprocesser. Du bliver en væsentlig samarbejdspartner i at nå disse mål.

Som HR-partner vil du blive en væsentlig bidragsyder til, at vi både kan fastholde og tiltrække fremtidens medarbejdere. Vi står overfor et kommende generationsskifte, hvor vi skal have sikret, at viden og kompetencer bliver overdraget i rette mængder og til rette tid til næste led. Du bliver arkitekten på den kommende styring af kompetencer og udviklingen heraf, så virksomheden kan håndtere den løbende personaleomsætning med en høj bevidsthed om fremtidigt ressourcebehov.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • At afdække og skabe overblik over kompetencer og kompetencebehov.
  • Ledersparring omkring kompetencebehov og -udviklingstiltag.
  • At initiere udviklingsinitiativer med henblik på at styrke organisationens kompetencer op mod de strategiske ambitioner.
  • Fastholdelsestiltag, herunder udvikling af karriereveje.
  • Employer Branding i samarbejde med vores kommunikationsteam.
  • Etablering af træningsforløb internt eller i samarbejde med eksterne.
  • Etablere aktive samarbejder med uddannelsesinstitutioner i lokalområdet.
  • Rekruttering og onboarding.

For at kunne lykkes med ovenstående opgaver forventer vi, at du har indgående erfaring med kompetenceudvikling og læring i bred forstand.

250 kolleger klar til at bakke dig op
Hos DIN Forsyning får du 250 dygtige og engagerede kolleger, der hver især brænder for deres område; hvad enten det er drikkevand, spildevand, fjernvarme eller affald. I fællesskab er vi godt i gang med en strategiperiode, hvor vi vil gå fra at være dygtige til bæredygtige.

Strategien kræver også, at den måde vi tænker kompetenceudvikling på, skal gøre os endnu bedre i stand til at arbejde ambitiøst sammen.

Du bliver forankret i Staben, hvor der sidder 10 kolleger med en bred pallette af opgaver inden for kvalitetsledelsessystemet, ledelses- og organisationsudvikling, personale- og lønadministration, rekrutteringer samt bestyrelsesbetjening og GDPR-compliance. Fælles for de enkelte funktioner er, at vores leverancer består af både sparring og praktisk bistand til hele organisationen.

Kan du genkende dig selv?
Hvis vi spurgte din omgangskreds, karakteriseres du som værende omgængelig og har med din positive og anerkendende tilgang let ved at opbygge gode og tillidsfulde relationer. Det er vigtigt for dig at være med til at gøre en forskel, og du motiveres af at bringe HR yderligere i spil. Du har en organisationspsykologisk forståelse og formår at omsætte teori til praksis, så vi sammen skaber den gode forankring. Som person er du struktureret og vedholdende, og er i stand til at arbejde frem mod et langsigtet mål – også selvom ”elefanten skal spises i små bidder”.

Vi lægger vægt på, at du har en strategisk tilgang til kompetenceudvikling med blik for, hvordan kompetenceudvikling er forankret i forretningen og virksomhedens overordnede strategi. Vi forventer, at du trives i rollen som konsulent, hvor du bruger dine faglige og personlige kompetencer til at afdække behov og komme med løsninger. Herunder ligger også, at du har værktøjskassen i orden i forhold til undersøgelsesdesign i form af kvalitative og kvantitative metoder til at analysere en problemstilling.

Det er også et plus, hvis du har erfaring med proces- og projektledelse, og at du ved, hvornår du selv kan løbe med bolden, og hvornår interessenter skal inddrages, herunder dine kolleger. Hvis du oveni købet kan bidrage ad hoc i øvrige HR-udviklingsopgaver, har du en god mulighed for at blive kaldt til samtale.

Fleksibilitet og alsidighed tilbydes
Vi har en arbejdsplads med en uformel omgangstone. Du vil få et spændende, alsidigt og selvstændigt job med mulighed for personlig og faglig udvikling, og hvor du får stor indflydelse på din arbejdsdag.

DIN Forsyning har en DI-overenskomst, og derudover tilbyder vi flere forskellige personalegoder, herunder sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening, kantineordning samt attraktive pensionsvilkår. Til stillingen hører også flexordning og mulighed for hjemmearbejdsplads.

Kontakt os, eller bare søg stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Annette Weeth, stabschef, på mobil 2116 0160. Er interessen så stor, at du gerne vil søge, kan det ske via formularen nedenfor senest 6. september kl. 12. Som et led i ansættelsesprocessen skal du tage en personligheds- og logiktest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Esbjerg N

Lignende jobs

  • HR Manager

    Are you ready to take on .
    • HR-leder
    • Vejen
    Få mere info
  • Udviklingsorienteret HR Manager

    Brænder du for at varetage en bred pallette af HR-opgaver i en driftsorganisation? Og er du drevet af at bidrage professionelt og med godt humør for at skabe værdi og understøtte, at forretningen n..
    • HR-leder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Hr-leder i Ribe

    Vil du være en del af en virksomhed i vækst, hvor der er stort fokus på udvikling og optimering? Trives du i en rolle som teamleder, hvor du har medarbejderansvar og samtidig er med til at sikre, a..
    • HR-leder
    • Ribe
    Få mere info
  • Naturstyrelsen søger dygtig HR-partner

    Kunne du tænke dig at rådgive og sparre med ledere om HR-problemstillinger? Har du erfaring med HR-partneropgaver, personalejuridiske problemstillinger, stærke kommunikative evner og ikke mindst ly..
    • HR-leder
    • Randbøl
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Esbjerg N over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0