HR-ansvarlig hos TRIMIT Group

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

HR-ansvarlig hos TRIMIT Group


TRIMIT Group er tekstil-, møbel- og industrivirksomheders fortrukne ERP-leverandør og sparringspartner. Brancheløsningen TRIMIT er en komplet standardløsning skræddersyet til de enkelte branchers behov baseret på Microsoft Dynamics NAV. Mere end 6000 brugere benytter allerede TRIMIT til at skabe mere omsætning med færre ressourcer.

TRIMIT Group er I den grad en voksende organisation med stort fokus på international vækst, hvorfor der nu er behov for flere ressourcer til virksomhedens HR-team.

Til TRIMIT Group i Viborg søges derfor nu en alsidig og ressourcestærk

HR-ansvarlig


Strategisk og operationel nøglerolle – HR-ansvarlig i Danmark

Kunne du tænke dig at blive en del af en innovativ teknologivirksomhed, og hvor du får en nøglerolle med indflydelse og mulighed for at påvirke udviklingen af virksomhedens HR? Det får du nu mulighed for i denne stilling, hvor du kommer til at arbejde med en bred pallette af HR-discipliner med både operationelle og strategiske ansvarsområder. Du bliver en del af en særdeles attraktiv virksomhed med en fælles stolthed omkring kerneproduktet, og hvor det gode arbejdsmiljø og medarbejderfællesskab prioriteres højt. Som den nye HR-ansvarlig bliver du i øvrigt en del af en kompetent mellemledergruppe, hvorfra du får gode sparringspartnere, ligesom du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens CEO, Carsten Hedemann.

Du får en spændende og dynamisk hverdag med både operationelle og strategiske ansvarsområder. Du får blandt andet ansvaret for at udvikle personalerelaterede procedurer og politikker, ligesom du bliver ansvarlig for at udvikle og håndtere HR-målsætninger, systemer og rapporteringer. Du får ansvaret for at administrere personalegoder, kompensationer samt medarbejderudviklingsprogrammer, ligesom du deltager i HR projekter på tværs af landegrænser med henblik på at forbedre virksomhedens internationale brand – herunder også employéer brand. Derudover holder du dig ajour og sikrer overholdelse af al relevant lovgivning og regulativer inden for HR – herunder beskæftigelseslovgivningen, ligesom du kontinuerligt bidrager positivt til implementering og sikring af den gode virksomhedskultur på tværs af både afdelinger og landegrænser.

Nogle af dine daglige og månedlige opgaver indebærer blandt andet forberedelse, planlægning og facilitering af en let onboardingproces, samt koordinering med tværgående afdelinger for at give virksomhedens nye medarbejdere et godt førstehåndsindtryk. Samtidig sørger du for en effektiv og dedikeret HR-support i forbindelse med sygdom og fravær, medarbejderadfærd og kompetenceudviklingsbehov, forretningsudvikling m.m. Du bliver ligeledes ansvarlig for kommunikation, oversættelse samt vedligeholdelse af medarbejderhåndbogen m.m.

For at få succes i jobbet kommer du formentlig fra en lignende stilling med solid og bred erfaring inden for HR-disciplinerne. Grundet organisatoriske forandringer i TRIMIT Group vil din erfaring med og kompetencer inden for coaching have stor værdi, og har du erfaring med at coache ansættende ledere, vil det være en klar fordel. Derudover har du god erfaring med HRIS-systemer samt indgående kendskab til relevante regler og lovgivning inden for HR. Det er i øvrigt et krav, at du kan tale flydende dansk og engelsk, da du referer til Group Director of Human Relations, som sidder i Holland.

Som person er du karakteriseret ved et stærkt strategisk mindset kombineret med en problemløsende og praksisorienteret tilgang til arbejdet. Du har gode kommunikative evner, og her bruger du aktivt din empati og diplomati til at målrette din kommunikationsstil overfor andre - afhængige af situationen. Du er i høj grad en teamplayer med fremragende evner til at skabe tillidsfulde relationer til flere forskellige interessenter – både i og udenfor organisationen. Du er udadvendt med en positiv attitude overfor andre, ligesom du har en stærk kulturel forståelse i arbejdsmæssige sammenhænge.

Er du den nye HR-ansvarlig til TRIMIT Group i Viborg? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76 Du kan læse mere om TRIMIT Group her: www.trimit.com.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Viborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Viborg over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0