Vi søger en leder af HR Løn, Administrationen, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vil du være en del af ledergruppen i Danmarks bedste HR stab?

Har du kompetencer i både dybde og bredde til at drive, udvikle og positionere en lønfunktion i en stor offentlig sundhedsorganisation? Og har du en personlig profil, så du kan udfolde dine kompetencer i et energisk og konstruktivt samarbejde på organisationens mange niveauer? Så er du muligvis vores nye leder af HR Løn i Hospitalsenhed Midt.

Dine kompetencer i dybden sikrer, at du allerede kan eller kan komme til at give sparring, rådgivning og beslut­ninger til medarbejdere og ledere om løsning af de mange forskelligartede opgaver i en lønfunktion. Vi anvender Silkeborg Løn. Du kan sætte fælles retning for opgaveløsningen og fortsætte arbejdet med harmonisering og digitalisering med udgangs­punkt i vores IT-understøttelse af det samlede HR-område.

Dine kompetencer i bredden sikrer, at du ser lønfunktionen som en del af den samlede organisation, herunder som udvikler og leverandør af data i mange – og gerne nye - sammenhænge. Dit kendskab til området gør, at du kan spille funktionen på banen i et både konstruktivt og præcist samspil med ledere i de kliniske afdelinger og stabene. Du evner at kommunikere tydeligt og situationsbestemt og er en god formidler.

Din personlige profil sikrer at du har evne, vilje og ledelsesfaglighed til at påtage dig ledelse både af teamets medarbejdere og af funktionen, som en del af den samlede organisation i HR og i HE Midt. Samtidig kan du løfte ansvaret for både sikker drift og for at udvikle, digitalisere og optimere løndriftsområdet. I HE Midt lykkes vi gen­nem stærkere relationer, og det er vigtigt, at du kan opbygge langtidsholdbare relationer som grundlag for at udvik­le og forhandle løsninger og uddelegere opgaver. Du kan arbejde struktureret og systematisk, har et solidt personligt drive og kan balancere det med organisation og andre mennesker. Humor er godt.

Opgaverne i stillingen vil være:
  • Personaleledelse af 13 dedikerede, kompetente samarbejdende medarbejdere
  • Faglig ledelse og sparring inden for fagområdet og i tilknytning til HR-feltet
  • Ansvar for både sikker drift og for at udvikle, digitalisere og optimere løndriftsområdet
  • Fortolkning af overenskomster og arbejdstidsaftaler
  • Sagsfremstillinger til Hospitalsledelsen på området
  • Ad hoc sagsbehandling på det løn- og personaleadministrative område
  • Lederen indgår i lederteamet i HR samt i Administrationens ledergruppe


Vi tilbyder:
  • En unik mulighed for at indgå i en HR stab under konstant udvikling og mulighed for at påvirke retningen med dine ideer
  • Onboarding forløb på 1 år, der sikrer 1:1 sparring med nærmeste leder om strategi og ledelse samt deltagelse i 13 relevante workshops og oplæring i relevante systemer skræddersyet til dig
  • Mentorordning
  • Deltagelse i Region Midtjyllands lederprogram Galathea
  • Lederuddannelse efter eget ønske, fx Diplom i Ledelse


Om HR staben
HR Løn er ansvarlig for udbetaling af løn og indhentning af refusioner for 4.200 ansatte fordelt på ca. 50 faggrupper og 4 matrikler. HR Løn arbejder med rådgivning af ledere og medarbejdere samt udarbejdelse af lønbudgetter til økonomistyring.
HR staben er en stabsfunktion, som servicerer Hospitalsledelsen, afdelings- og centerledelser samt funktionsledere i alle aspekter af HR. HR's opgaver omfatter understøttelse af ledelse og medarbejdere med personaleadministrative opgaver, HR-konsulentopgaver, ressourcestyring, lønforhandling, arbejdsmiljø, uddannelse og organisationsudvikling.
HR staben arbejder på at være de fremmeste inden for sit felt og hjælpe lederne med at imødegå fremtidens udfordringer. Se mere om HR her.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.
De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og i kraft af specialernes kompleksitet og bredde er en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland. Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen som leder af HR løn ved Hospitalsenhed Midt, Administrationen, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. marts 2022 eller snarest muligt. Stillingen er på fuld tid.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Administrationen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til HR-chef Julie Witt på tlf. 2475 9215.

Din ansøgning
Din motiverede ansøgning med oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest den 13. januar 2022.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 19. januar 2022 og den 26. januar 2022. Der vil blive udarbejdet personprofil for ansøgere, der går videre til 2. samtale.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Midtjylland
  • Torsdag den 13. januar 2022

Lignende jobs

  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i Herning

    HR Business Partner Can you drive the implementation of our new values safely to the target, create processes and workflows that make a difference for the organization? Then you may be th..
    • HR-leder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1