HR Business Partner søges til Dagrofa Foodservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Trives du i spændfeltet mellem HR og forretningen? Og brænder du for ledelsessparring, rekruttering og udvikling? Så er du måske vores nye HR Business Partner...

Som vores nye HR Business Partner får du en unik mulighed for at gøre karriere i én af Danmarks største fødevarekoncerner og én af Danmarks største leverandører af fødevare til det professionelle marked.

Med reference til vores HR-chef søger vi en ambitiøs og erfaren HR Business Partner for vores logistikorganisation – i et vikariat til udgangen af 2022. Du vil beskæftige dig med hele HR-paletten og gøre brug af hele din HR-værktøjskasse i din hverdag, hvor du primært vil sparre med vores logistikdirektør og lederne i logistikorganisationen.

Stillingen er centralt placeret og du vil få en stor kontaktflade i organisationen. Du er generelt tæt på beslutningstagere, og dit arbejde har stor betydning på organisationens resultater.

Din HR-værktøjskasse er solid og dine resultater imponerende

Vi forestiller os, at du brænder for HR, ledelse og har solid erfaring i arbejdet med HR. Måske er du i dag HR Business Partner / HR Manager i en lignende virksomhed.

Som vores nye HR Business Partner bliver du en del af Dagrofas HR-organisation, hvor du vil få et stærkt HR-netværk og tæt samarbejde med øvrige HR-partnere, Personalejurister, Løn- og HR Supportteam.

Du vil have din daglige gang på vores terminal i Ishøj, hvor du vil arbejde tæt sammen med HR-chefen og HR Business Partneren for vores salgsorganisation. Det forventes også, at du ved behov er synlig på vores terminal i Middelfart.

I tæt samarbejde med logistikorganisationen, vil du få ansvaret for at støtte lederne i eksekveringen af den daglige drift, strategiske initiativer og udvikling af de enkelte teams. Herudover vil du fungere som primus motor for HR-årshjulet med eksekveringen af initiativer som engagementsmåling, performancesamtaler mv. i dit forretningsområde.

Din personlighed og dit drive er afgørende

Som person er du moden og er god til at finde roen i et travlt miljø, hvor dagene aldrig er ens. Vi ser gerne, at du også kan nikke genkendende til nedenstående:

  • Du brænder for at arbejde med- og udvikling af mennesker
  • Dit personlige drive er stort og du har bred erfaring i arbejdet som HR Business Partner
  • Du er en stærk kommunikator – både mundtligt og skriftligt – og har stor gennemslagskraft.
  • Du besidder oprigtig interesse for forretningen og tilegner dig nemt forståelse herfor
  • Du er vant til at indgå i en ledergruppe og at sikre stærkt samarbejde på tværs af virksomhedens mange funktioner.
  • Du er superbruger i MS Office.

  • Din tilgang er professionel, struktureret, og du har et godt overblik – selv i en matrix med mange interessenter.
  • Det er en fordel – men ikke et krav – hvis du har erfaring med at arbejde med medarbejdere på 3F overenskomsten.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en virksomhed i vækst. Du bliver del af vores uformelle arbejdsmiljø med kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden.

Du tilbydes en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer inkl. pension, multimediepakke samt koncernens attraktive personalegoder. Du vil have gode karrieremuligheder både i Dagrofa Foodservice og Dagrofa koncernen.

Har du spørgsmål til stillingen, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at ringe til vores HR-chef Desirée Breel på tlf. 2346 9302.

Send din ansøgning snarest muligt via nedenstående link, da vi behandler dem løbende og stopper rekrutteringsprocessen, når vi har fundet den rette kandidat. Tiltrædelse vil være hurtigst muligt efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Ishøj
  • Tirsdag den 25. januar 2022

Lignende jobs

  • Hr-leder i København

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i Storkøbenhavn

    Joboversigt Job Type: Permanent Position Location: Glostrup, Denmark Language: English (Danish is plus) Experience Desired: A minimum of 10 years in a comparable role is pref..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-leder i Storkøbenhavn

    Joboversigt Job type: Fastansættelse Sprog: Dansk Location: København S, Danmark Erfaring/Krav: Minimum 3 års erfaring [xxxxx] søger en erfaren Løn- og HR Administr..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-leder i Storkøbenhavn

    HR Partner med fokus på at styrke ledelse og samarbejde på bl.a. vores bygge-/anlægsprojekter Med dette job får du en unik chance for ikke kun at udtænke og designe de gode HR-processer - men o..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1