Rekrutteringsfirma

Vikarstilling: praktikant til [xxxxx] recruitment, en af verdens førende vikar- og rekrutteringsvirksomheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik, Vikar - Frederiksberg

Randstad Recruitment søger en dygtig praktikant til foråret 2022. Har du, som led i din videregående uddannelse, lyst til at få indblik i HR, headhunting og rekrutteringspaletten? Hos Randstad får du et unikt indblik i den danske rekrutteringsbranche og samtidig får du muligheden for at opbygge kompetencer inden for rekruttering. I et praktikforløb hos Randstad bliver du klædt på til dit fremtidige job og du får skabt et stærkt professionelt netværk.

Du bliver en del af et dynamisk og kompetent rekrutteringsteam, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med vores specialiserede konsulenter. Du kommer til at assistere i store dele af rekrutteringsprocessen, og får særligt berøring med search aktiviteter. Dine ansvarsområder vil samtidig vokse i takt med din udvikling og engagement.

Som praktikant hos Randstad i København vil du efter et grundigt onboarding forløb få hands-on opgaver på mange af de tænkelige og utænkelige arbejdsopgaver, der er en del af hverdagen i et rekrutteringsbureau. At være praktikant hos Randstad betyder derfor faglige udfordringer, krav til kvalitet og selvstændighed, samt ønsket om kvalificerede input og bidrag fra din side.

Randstad har en yderst fokuseret og professionel tilgang til opgaverne, alt imens den gode stemning og humoren fylder i lokalet.

Om stillingen


Du vil få et unikt indblik i arbejdsmarkedet samt erfaring med rekruttering af specialister og ledere inden for flere fagspecifikke felter. Du vil supportere de enkelte specialistkonsulenter i deres processor og opgaver. Læringskurven er stejl og man får opgaver fra dag et. Dette indbefatter opgaver som:
• Markedsresearch af kundeemner
• Kalibrering og validering af kundeemner
• Koordinering og planlægning af rekrutteringsprocesser
• Markedsscan af kandidatfelter til rekruttering/headhunting
• Deltagelse i telefon- og kandidatinterviews
• Deltagelse i udarbejdelsen af kandidatpræsentationer, stillingsopslag og rekrutteringsaftaler
• HR administration og personalejura

Der er på ingen måde krav om, at du har erfaring eller særlig indsigt i disse arbejdsopgaver, dog forventer vi at der udvises lyst, gåpåmod og en vilje til at lære.

Din profil


Hos Randstad tæller det gode humør højt og du skal se dig selv indgå i et kontor hvor hyggen er næsten lige så vigtig som det høje professionelle ambitionsniveau som medarbejderne udviser.
Du skal som person være selvstændig og videnbegærlig, da arbejdsopgaverne kræver at man formår at indstudere nye cases og de problemstillinger/udfordringer som følger i disse. Du skal være proaktiv af natur og forsøge at komme evt. udfordringer i forkøbet. Dertil ses det at du er:
• Interesseret i HR og rekruttering på specialist og ledelsesniveau
• En stærk kommunikator
• Struktureret og analytisk
• Nysgerrig af natur, udadvendt og imødekommende
• Engageret og brænder for at lære ved at løse opgaver af høj kvalitet og til rette tid

Der er altid en hjælpende hånd i nærheden hvis problemerne opstår, og man skal ikke være bange for at spørge om hjælp. Der løftes i flok og vi hjælper hinanden med at komme i mål med de opgaver som skal løses.

Vi tilbyder


Et praktikforløb hos en verdens største HR virksomheder, hvor du kan forvente en spændende og udfordrende hverdag, hvor indlæringskurven vil være stejl, og du vil få attraktive kompetencer på dit CV. Der er fokus på din udvikling og du vil løbende modtage konstruktiv feedback og coaching. Du kan forvente en professionel oplæring i vores processor og værktøjer, så du på sigt vil kunne varetage opgaver selvstændigt. Du bliver et stort aktiv i vores rekrutteringsteam, og det sikres at du trives og udvikles i dine arbejdsopgaver.

Bliv klogere på livet som praktikant hos Randstad i videoen du finder her: https://www.Randstad.dk/bliv-vores-kollega/karrieremuligheder/bliv-praktikant-hos-Randstad/

Ansættelsesforhold


Du vil indgå som en del af recruitment-afdelingen som primært arbejder med rekruttering af specialister og ledere. De enkelte konsulenter i afdelingen sidder i fagspecifikke units hvor de primært koncentrerer sig om at levere kvalificeret arbejdskraft indenfor deres egne ekspertiseområder.

Vi forventer, at du arbejder 37 timer om ugen, men vi tager naturligvis også hensyn til dit studie. Det er et krav, at der foreligger en officiel praktikaftale med en skole eller anden offentlig instans. Praktikforløbet er ulønnet, og vi forestiller os en praktikperiode i foråret 2022 svarende til et semester.

Kontakt


Hvis stillingen har din interesse, ansøg venligst via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mia Louise Valsbo på tlf. 29 29 09 84 eller på [email protected]. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om virksomheden


Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Global Category Manager - Electricity

    Opportunity Are you passionate about green electricity and knowledgeable about renewable energy solutions? Are you interested in supporting a major organization's energy transition plans and eage..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Category Manager Auxiliary Machinery

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing multiple strategic categories within our .
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0