HR Business Partner til Verisure

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Verisure gennemgår en meget spændende udvikling, der er præget af nye markedsledende produkter, øget kundetilgang og en voksende andel af markedet for alarmydelser. Som følge heraf, oplever vi et øget behov for at styrke vores ressourcer i afdelingen, så vi sikrer, at vi opnår vores strategiske mål. Vi søger i den forbindelse en HR Business Partner til vores hovedkontor i Glostrup.Om jobbet
Vi søger en erfaren, passioneret og omstillingsparat HR Business Partner til vores HR-team bestående af 3 HR Business Partners som supporterer forretningen med alt fra rekruttering, organisationsændringer til lederudvikling. Du vil i rollen få det primære ansvar for den ene af vores to fieldsales regioner og samtidig have en tæt daglig kontakt til dine kollegaer i hele HR-teamet bestående af 9 kollegaer i alt.
Du vil få ansvaret for at rådgive dit forretningsområde her særligt lederne, hvor du bliver deres sparringspartner inden for hele HR-værktøjskassen. Du vil have et tæt samarbejde med vores Salgsdirektør, Regionschefer og Teamledere.
I rollen vil du have en bred kontaktflade i organisationen både i dit eget forretningsområde samt i kollegaers. Da Verisure er en organisation som konstant udvikler sig, vil rollen naturligt udvikle sig sammen med virksomheden, hvorfor det er vigtigt at man er åben for at arbejde med mange aspekter af HR.
Dine primære arbejdsopgaver
  • Deltage i forfremmelsessamtaler og rekruttering på leder-niveau i salgsorganisationen.
  • Sparringspartner for lederne i dit forretningsområde.
  • Supportere samt afholdelse af årlig Employee Engagement Survey.
  • Supportere på løbende HR-projekter på årshjulet, her i blandt lederudvikling, onboarding, performance management mm.
  • Primære kontakt for ledere vedr. employee relation i salgsorganisationen.

Om dig
Vi forestiller os at du har længerevarende uddannelse fx inden for HR, cand. merc. HRM, cand. soc. HRM, ledelse eller lignende, og med min. 2-3 års erfaring inden for en lignende HR Business Partner rolle, gerne fra en salgsorganisation.
Du har erfaring med rekruttering, et bredt kendskab til personalejura (funktionærloven som min.) og trives med at rådgive dine ledere på det personalejuridiske.
Som person trives du med at arbejde i et højt tempo og en salgsminded organisation, hvor du kan være forandringsparat, struktureret og løsningsorienteret. Du formår at arbejde selvstændigt og er både proaktiv og opsøgende – samtidig kan du også begå dig i et team, hvor der er tæt sparring, samarbejde og specialister inden for forskellige områder. Du kan begå dig i organisationen på forskellige niveauer og formår at tilpasse din kommunikationsstil til given situation.
Du har et kommercielt mindset, trives at arbejde i et salgsmiljø, hvor der kræves levering af kvalitet under ofte korte deadlines. Ligeledes er du en person som kan arbejde effektivt på både et strategisk og operationelt niveau.
Det er et krav for ansættelse at du kan fremvise en ren straffeattest samt at du kan begå dig skriftlig og mundtlig på engelsk.
Om Verisure
Verisure er en del af Securitas Direct koncernen, der er en markedsførende leverandør af sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Med flere end 3 millioner kunder og 20.000 medarbejdere i hele verden, er vi nummer et i Europa og er stadig i kraftig vækst. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af sikkerhedsløsninger. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: "Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker", og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje.
Vi tilbyder en høj grad af frihed og plads til at slippe dit potentiale løs i en flad organisationsstruktur, hvor vi har et uformelt og præstationsorienteret arbejdsmiljø. Vores virksomhed vokser konstant, så der er også gode muligheder for en international karriere. Vores hovedkontor er placeret i Glostrup, hvor du vil have din daglige gang og herunder kan nyde godt af flere personalegoder såsom kantineordning og fitnessrum.Er du den rette profil?
Hvis du mener, at du er den rette profil til jobbet, så send os gerne dit CV samt motiveret ansøgning via "Søg stillingen". Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Business Partner Anne Sofie Frandsen på [email protected].
Vi behandler løbende ansøgninger, og vil vi anbefale dig at søge hurtigst muligt.Vi ser frem til at høre fra dig!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3be98c04)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Glostrup
  • Torsdag den 13. maj 2021

Lignende jobs

  • Driftsorienteret Administrations- og HR-ansvarlig

    Fri kontakt
    Har du solid erfaring med administration og lyst til at arbejde med et bredt spektrum af HR-opgaver? Brænder du for at sikre en stærk virksomhedskultur, høj medarbejdertrivsel og ordentlig onboarding? Og vil du gerne være del af en virksomhed med høj iværksætterånd og international vækst?
    • HR-medarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info
  • HR-assistent hos [xxxxx] (deltid)

    Er du nysgerrig på mennesker, ved at detaljen er vigtig og har du lyst til at være en del af et team, hvor der altid er plads til grin? Så er det lige dig, vi leder efter!Lidt om os: Vores ho..
    • HR-medarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1