HR-konsulent med erfaring inden for personbeskatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Azets søger en kundeorienteret konsulent med ekspertise inden for HR og problemstillinger i relation til personbeskatning. Det vægtes højt at du kan kombinere denne viden med indsigt i udenlandsk arbejdskraft.

Hos Azets bliver du en del af et professionelt, internationalt og spændende arbejdsmiljø, hvor du dagligt møder kolleger, du kan dele erfaringer og idéer med og kunder, som har brug for netop din ekspertise og rådgivning.

Din rolle
Vi oplever stigende efterspørgsel på rådgivning og serviceydelser inden for Legal HR, global mobility og international skatteret. Opgaverne er meget varierende og spænder bredt lige fra udarbejdelse og rådgivning inden for ansættelseskontrakter, opsigelser til rådgivning om beskatning af personalegoder, forskerordning, RUT, opholdstilladelse og mange andre interessante opgaver.

Vores kunder søger professionel rådgivning, herunder afdækning af handlemuligheder og et overblik over konsekvens. Du skal derfor være skarp til at afdække problemstillinger og kommunikere mulige løsninger, mens du har vores kunders interesser for øje. Da en del af vores kunder er internationale virksomheder, er engelsk en naturlig del af din hverdag.

Du får rig mulighed for at arbejde med en lang række spændende kunder, tilrettelægge din egen arbejdsdag, videndele og have indflydelse på opgaveporteføljen. Dine arbejdsopgaver vil variere, så jobindholdet udvikler sig i takt med dine ønsker til faglig og personlig udvikling.

Velkommen i teamet

Du bliver en del af et kompetent team bestående af fem dygtige medarbejdere med flere års erfaring inden for HR, Payroll og ansættelsesret samt en erfaren jurist.
Det er vigtigt, at kunden altid mærker dit personlige engagement og service i løsningen af netop deres opgave. Derfor vægtes din integritet og gode evne til at kommunikere og servicere kunden professionelt meget højt.

Arbejdsformen er teambaseret og humor og en uformel omgangstone bidrager til et godt samarbejde.Din baggrund
Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, men vi ser gerne, at du har erfaring med HR og problemstillinger i relation til personbeskatning. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et konsulenthus, og nu er klar til en mere selvstændig rolle, hvor du kombinerer din specialistviden med juridisk kunderådgivning.

Du forstår værdien af at være tæt på dine kunder og sætter en ære i at forstå deres forretning. Det falder dig naturligt at pleje dit eksisterende netværk og du trives med at skabe nye relationer.

Du har gode formulerings- og formidlingsevner, på både dansk og engelsk, og trives i et dynamisk miljø, hvor du er med til at præge dagsordenen.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har undervisningserfaring.

Bliv en del af vores succesDu tilbydes et job med ansvar i en attraktiv og velkonsolideret virksomhed med fokus på vækst og udvikling. Din hverdag er præget af spændende opgaver og dynamik, hvor du selv aktivt præger både vores og din egen udvikling.

Vil du være en del af vores fortsatte vækst og succes, så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning samt dit CV.

Stillingen er på fuldtid og du vil blive tilknyttet vores kontor i Herlev.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Driftsorienteret Administrations- og HR-ansvarlig

    Fri kontakt
    Har du solid erfaring med administration og lyst til at arbejde med et bredt spektrum af HR-opgaver? Brænder du for at sikre en stærk virksomhedskultur, høj medarbejdertrivsel og ordentlig onboarding? Og vil du gerne være del af en virksomhed med høj iværksætterånd og international vækst?
    • HR-medarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ HR Assistant

    Vi tilbyder en stilling i [xxxxx] Freight Danmark, hvor der er stort fokus på medarbejderengagement, ESG og digitalisering. Du vil opleve et arbejdsliv i løbende udvikling og implementering af nye di..
    • HR-medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2