HR Partner med organisatorisk overblik og stærke relationskompetencer til forretningsnær HR-support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er du drevet af at spille andre gode? Har erfaring i rollen som betroet rådgiver? Og lyst til at være del af udviklingen af et styrket skattevæsen? Så er du måske vores nye kollega i Skattestyrelsens HR-kontor, HR & Organisation.

Vi søger en HR Partner til vores partner-team, som understøtter Skattestyrelsens fagdirektørområder med sparring, rådgivning og forskellige HR-relaterede ad hoc- og udviklingsopgaver.

Som HR Partner i Skattestyrelsen arbejder du som sparringspartner, støtte og rådgiver for styrelsens ledere og bidrager til, at rette hjælp og HR-rådgivning tilbydes overalt i forretningen. Du er både organisatorisk og fysisk placeret i Skattestyrelsens centrale HR-kontor, men tilknyttes en gruppe af ledere i forretningen, som du er primær HR Partner for. Du kommer derfor til at høre til både centralt og lokalt og skal trives med denne ’dobbelthed’.

Eksempler på opgaver:

  • Understøttelse af fagdirektører og ledergrupper, fx lederseminarer og workshops
  • Introduktion til fagområdernes ledelsesgrupper om aktuelle/kommende HR-processer
  • Onboarding af nyudnævnte/nyansatte ledere
  • Sparring med ledere på forskellige organisatoriske niveauer
  • Opfølgning på HR-initiativer og -processer i samarbejde med fagområdernes ledelsessekretariater
  • Monitorering af udviklingen i sygefravær, fratrædelsesanalyser og lign. i de respektive fagområder
  • Udviklingsopgaver

En stor del af Skattestyrelsens personaleadministrative og -juridiske opgaver løses af vores søsterstyrelse, Administrations- og Servicestyrelsen, og du vil derfor ofte arbejde i tæt dialog med kolleger dér. Ligesom du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsesstøtter og kolleger i fagdirektørområdernes ledelsessekretariater.

Din profil – underspillet initiativtager med det sorte bælte i relationer, samarbejde og samtale

Vi er optaget af at hjælpe vores ledere til at bedrive god og nærværende ledelse og vægter samtalen. Derfor skal du have erfaring med og være stærk til at opbygge relationer samtidig med, at du karakteriseres som en værdifuld sparringspartner. Ligesom vi lægger vægt på, at du har gode evner og erfaring med at kommunikere klart og tydeligt til både små og store grupper samt alle organisatoriske niveauer.

Du motiveres af at levere løsningsorienteret, værdiskabende og forretningsnær HR for ledere på alle niveauer - og sætter pris på samspillet med både forretning og HR-teams i såvel Skattestyrelsen som vores søsterstyrelser.

For at få succes i stillingen lægger vi desuden vægt på, at du

  • drives af at skabe relevante resultater, mens du spiller andre gode
  • møder kolleger i øjenhøjde og samarbejder ubesværet på tværs af både hierarki og fag
  • har modet til at udfordre – og en stærk fornemmelse for timing
  • har blik for både helhed og detaljer
  • har analytiske blik og strategisk sans
  • er hurtig til at læse en (organisatorisk) kontekst og har god forståelse for beslutningsprocesser i en politisk styret organisation
  • bringer relevante erfaringer med dig og formentlig har en akademisk uddannelse på kandidatniveau

HR og Organisation – dit nye kontor
Du bliver del af kontoret HR og Organisation, hvor vi understøtter Skattestyrelsens direktion og forretning med en bred pallette af HR-emner. Vi er ca. 20 kolleger, der bl.a. arbejder med kompetenceudvikling, arbejdsmiljø, trivselsmålinger, rekrutteringsstrategi, flytning af arbejdspladser, uddannelse af kontorelever og tilsynet med stillingsnumre og funktionsbeskrivelser. Vi har forskellige fagligheder, men drives alle af at understøtte forretningen med HR-support, der virker i praksis og skaber værdi. Vi er organiseret i teams: HR-teamet, Organisationsteamet, HR-data teamet samt HR Partner teamet, som p.t. består af 6 partnere, som både arbejder sammen og på egen hånd i deres respektive fagområder.

HR og Organisation er placeret i Skattestyrelsens underdirektørområde Stab, der foruden HR og Organisation består af kontorer med ansvar for presse, ekstern og intern kommunikation, Internationale samarbejder og direktionsbetjening. I alt er vi ca. 60 ansatte, der understøtter Skattestyrelsens direktion og de 7 fagdirektørområder.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ’søg stillingen’ senest onsdag d. 27. oktober 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 44 – 46. Der kan indgå en personlighedsanalyse og logisk analyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Yderligere oplysninger om stillingen og rekrutteringsforløbet kan fås ved kontakt til HR Partner Trine Eriksen på tlf. 72378859, HR Partner Betina Astrup på tlf. 72375114 eller kontorchef Tine Fredsted, som er klar på tlf. 29271966 fredag d. 8. og onsdag d. 13. oktober kl. 9-12 samt mandag d. 25. oktober kl. 12.30 – 14.30.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er Copenhagen Towers i Ørestaden på Amager.

Tiltrædelse senest pr. 1. januar 2022.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København S
  • Onsdag den 27. oktober 2021

Lignende jobs

  • Erfaren HR-konsulent til ledelsesudvikling

    Falder det dig let at se verden fra et strategisk ledelsesperspektiv? Og ved du, hvordan du gør sparring og processtøtte relevant for ledere og chefer? Så har vi jobbet til dig, som vil arbejde str..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: Fødevare erfaren QEHS Specialist (v...

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • HR-medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Engageret personalekonsulent til HR

    Er du en engageret teamplayer, der sætter en ære i høj faglighed, kvalitet og service? Og motiveres du af løbende at være med til at udvikle vores opgaveløsning? Så har vi en attraktiv stilling for..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: HR Consultant (Barselsvikariat)

    Dynamisk HR profil Du vil blive den primære kontaktperson for ledere i et call-center og indgå i husets meget dynamiske arbejdsmiljø. Hertil vi du dagligt skulle supportere ledere inden for r..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1