Specialkonsulent til HR, rekruttering og kompetenceudvikling til sekretariatet i Det Nære Sundhedsvæsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Motiveres du af HR-administration, herunder lønforhandling, kompetenceudvikling og rekruttering, og kan du dokumentere solid erfaring og uddannelse indenfor HR, så kig nærmere her?

Vægter du høj kvalitet i opgaveløsning, og er du optaget af at være på en ambitiøs og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor din stemme, ift. forbedringer, er afgørende, så er du måske vores nye kollega i Det Nære Sundhedsvæsen.

Om jobbet - vi tilbyder dig

Det Nære Sundhedsvæsen er organiseret i 7 funktionsområder udover staben. Staben består bl.a. af et sekretariat på 20 medarbejdere, som primært varetager:

  • Service og Administration

  • Ledelses- og Udvalgsbetjening

  • Arbejdsmiljø, HR og Udvikling


Du vil tilhøre Arbejdsmiljø, HR og Udvikling og samarbejde særligt tæt med 6 kollegaer om at levere ledelses- og organisationsudvikling, og services inden for lønforhandlinger, personalejura, personalepolitik o.lign.

Du vil referere til sekretariatschefen.

Målet for sekretariatet er at levere betjening med høj kvalitet og rettidighed. Der er fokus på at styrke faglighed, skabe tydelig rolle- og ansvarsfordeling, reducere sårbarhed i opgaveløsning og være proaktiv ift. opgaveløsning. Vi har indført daglige driftsmøder og ugentlige forbedringsmøder mhp. at sikre gennemsigtighed og målrettet sparring med leder og kollegaer. Vi vil styrke ansvarlighed og selvledelse hos den enkelte, kombineret med en stærk teamånd, fordi vi tror på, at det skaber faglig og personlig energi og bedre resultater. Vi er engagerede i samarbejdet med både interne og eksterne samarbejdspartnere og vægter sparring højt.

Aktuelt varetager sekretariatet den overordnede koordinering af regionens test og vaccination, som bl.a. inkluderer masseansættelser, udlån og ændringer af ansættelsesforhold mhp. at skabe en solid driftskapacitet i test- og vaccinationscentrene.

DNS er en organisation i rivende udvikling med mange nyskabende initiativer, hvilket afføder behov for HR-understøttelse indenfor gab-analyser af kompetencer, kreative indsatser ift. rekruttering samt procesunderstøttelse af nye arbejdsgange.

Du er med til at udarbejde strategier inden for HR-området og sikre overblik over effekter af beslutninger samt over udviklingen på HR-området på kort og længere sigt.

Indenfor en mere konkret opgaveportefølje kan nævnes:

  • Give ledelsesrådgivning og sparring ved omstruktureringer, forandringer og besparelser.

  • Kvalitetssikre personalejuridiske grundlag

  • Understøtte og vejlede ledere i rekrutteringens faser, herunder hjælpe med udarbejdelse af stillingsopslag, vejlede om lønniveau, give ledelsesstøtte til håndtering af personalejuridiske sager, samt varetage lønforhandling.

  • Understøtte de årlige lokallønsforhandlinger og her vejlede ledelsen i processen om bl.a. lønniveauer og løntekniske spørgsmål samt stå for de administrative opgaver, fx indkaldelser til forhandlingsmøder samt udarbejde forhandlingsreferater og lønaftaler.

  • Hjælpe og vejlede ledelsen ved personaleadministrative spørgsmål indenfor overenskomster; herunder om ferie, løn og barsel.

  • Tage ansvar for sparring med sekretariatschefen i personalesager.


Desuden skal du supportere vores MED organisation (til medbestemmelse og medindflydelse) ved at understøtte dagsordenproduktion med et HR-perspektiv, give sparring på indhold og retning.

Med dig om bord, får vi ekspertviden ifm. HR-processer og en kollega, som på selvstændig vis varetager dialoger med de faglige organisationer, Koncern HR m.fl., så ansættelser i Det Nære Sundhedsvæsen afvikles med højt flow og god kvalitet. Du vil således bistå med afgørende support til sekretariatschefen.

Du vil opleve at have stor indflydelse på din opgavevaretagelse samt lydhørhed overfor dine bidrag til forbedringer.

Arbejdsklimaet er uformelt præget af stort fagligt engagement, og du vil møde hjælpsomme og dedikerede kollegaer. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til faglig og personlig udvikling. Vi har et godt sammenhold, en uformel omgangstone og humoren som en del af vores hverdag.

Kompetencer - vi forventer at du:

Har solid erfaring indenfor HR-området (gerne fra det offentlige) og kan dokumentere relevant akademisk HR uddannelse på kandidatniveau eller lignende.

Har bred kendskab til fx:

  • Personalejura; Overenskomster, tolkning og forståelse

  • Lønforhandling

  • Serviceorienteret sagsbehandling

  • Datadrevet HR

  • Systematisk og udviklende indsatser for arbejdsmiljøet


Er højt fagligt kvalificeret på komplicerede faglige HR områder – således kan du analysere komplekse problemstillinger, identificere løsningsforslag og sikre implementering af disse i tæt samarbejde med kollegaer.

Kan repræsentere DNS på en professionel og ordentlig måde i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere

Er motiverende og engagerende i eget funktionsområde såvel som overfor øvrige samarbejdspartnere.

Innovativ og nyskabende i forhold til opgaveløsningen.

Evner at varetage rollen som procesleder.

Har et højt fagligt niveau, som aktivt bruges til systematisk og struktureret at forbedre HR opgaverne – herunder sikre, at viden forankres hos øvrige HR kollegaer.

Kan lede dig selv mhp. overblik, struktur og prioritering og håndtere varians i arbejdsbelastning.

Er serviceminded og fleksibel i opgaveløsning med gode samarbejdsevner. Således kommunikerer du klart og tydeligt med fokus på brugerens behov.

Skaber gode arbejdsrelationer, har en positiv og tillidsskabende tilgang og løser opgaver i et tæt samspil med dine kollegaer.

Kan arbejde selvstændigt, effektivt, målrettet og proaktivt.

Er detaljeorienteret uden at miste overblikket.

Bidrager aktivt ind i vores forbedringskultur ved bl.a. at adressere problemer, analysere disse, og understøtte implementering af gode løsninger.

Om Det Nære Sundhedsvæsen

Det Nære Sundhedsvæsen er et virksomhedsområde i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig” som er overskriften for alt, hvad vi arbejder med.

Det handler primært om at skabe større sammenhæng for borgerne i Region Sjælland.

Vi vil flytte sundhedsvæsenet tættere på borgerens hverdagsliv, og vi er klar til at gå nye veje og gentænke den måde, vi tilbyder sundhedsydelser. I fremtiden kan regionens borgere i stigende grad møde sundhedsvæsenet i eget hjem.

Vi har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset Sorø, i Næstved og i Corona-testcentre rundt i regionen. I alt har vi en medarbejderstab på mere end 1000 mennesker.

I Det Nære Sundhedsvæsen arbejder vi målrettet med at udvikle vores forbedringskultur. Dataunderstøttelse af vores indsatser, systematisk opfølgning og ugentlige tavlemøder er blandt de værktøjer, vi anvender til at sikre innovation, koordination, overblik, videndeling, læring og et godt arbejdsmiljø.

Vores udviklingsarbejde sker i løbende dialog med borgerne i Region Sjælland, så vi hele tiden lever op til deres forventninger og behov.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer om ugen. Tidsbegrænset til og med 31. december 2022 med evt. mulighed for fastansættelse.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2021.

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen, og det primære arbejdssted er Alléen 15, 4180 Sorø.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen og om de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt sekretariatschef, Dorthe Fischer Mathiesen; [email protected].

Du kan læse mere om strategien ”Sundhed tæt på dig” og ”Sundhedsaftalen”, som danner grundlaget for vores vision.

Du kan også se vores organisationsdiagram.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er torsdag den 15. april 2021.

Samtaler forventes afviklet onsdag den 21. april 2021.

Sammen med din ansøgning og CV bedes du vedhæfte relevante eksamens- og uddannelsesbeviser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Midt-og Vestsjælland
  • Torsdag den 15. april 2021

Lignende jobs

  • Recruiter

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator til Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Rekrutteringssupporter - Studiejob

    Job Advertisement: Student Helper - Part-Time Recruiter SupportCompany: PeopleValue ApSLocation: Hybrid / Langebjerg 1, Trekroner 4000 RoskildeHours: 5-7 hours per weekPosition: Student H..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator søges til psykiatri i rive...

    Vi søger en engageret og dygtig arbejdsmiljøkoordinator, der vil bidrage til at vedligeholde og forbedre arbejdsmiljøet i vores afdeling. Arbejdsmiljøarbejdet er et højt prioriteret område i p..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
15. september 2024 18
14. september 2024 18
13. september 2024 17
12. september 2024 14
11. september 2024 15
10. september 2024 16
9. september 2024 15
8. september 2024 18
7. september 2024 17
6. september 2024 19
5. september 2024 18
4. september 2024 17
3. september 2024 19
2. september 2024 18
1. september 2024 19
31. august 2024 19
30. august 2024 17
29. august 2024 15
28. august 2024 14
27. august 2024 15
26. august 2024 14
25. august 2024 15
24. august 2024 15
23. august 2024 14
22. august 2024 14
21. august 2024 11
20. august 2024 11
19. august 2024 12
18. august 2024 14
17. august 2024 14
16. august 2024 14