Kvalitets- og arbejdsmiljøleder - Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

MT Højgaard søger Kvalitets- og arbejdsmiljøleder

Det forpligter at være blandt Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre det vores arbejdsmiljø samt kvaliteten af vores projekter.

En god kvalitet og et sikkert arbejdsmiljø har betydning for vores medarbejdere såvel som for vores forretning. I MT Højgaard står kvalitet og arbejdsmiljø øverst på dagsordenen.

Om dig

Du er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør - gerne med en håndværksmæssig baggrund og har flere års erfaring med byggeledelse/entrepriseledelse. Du har en naturlig gennemslagskraft, er god til at gå i dialog og har styr på spørgsmål om kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, herunder især den forebyggende indsats. Du arbejder i tråd med vores værdier samarbejde, respekt og professionalisme, og du motiveres af at dele din viden og opsøge nyt om gældende lovkrav.

Opgaver og ansvarsområder

Du bliver Kvalitets- og arbejdsmiljøleder og en del af Arbejdsmiljø & Kvalitet. Din faste arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Søborg, men det forventes at du jævnligt deltager i møder i hele Østdanmark samt lejlighedsvis i Vestdanmark.

Arbejdsmiljø & Kvalitet understøtter produktionen indenfor arbejdsmiljø, kvalitet og ved projektkrav også miljø. Derudover udvikler og vedligeholder vi MT Højgaards Integrerede Ledelses-system som er certificeret på kvalitet og arbejdsmiljø. Det er vigtigt at arbejde systematisk med at forbedre kvaliteten og sikkerheden på vores byggepladser. Det betyder, at kvalitet og arbejdsmiljø skal ind tænkes i projektet allerede i planlægningen og planmæssigt følges op under udførelsen af projekterne. Du får ansvar for, i samarbejde med en Kvalitets- og arbejdsmiljøleder for Vest, overordnet at planlægge og koordinere kvalitets- og arbejdsmiljøindsatsen, med reference til Arbejdsmiljø- og kvalitetschefen.

Opgaver

  • Byggepladsbesøg og intern audit, skal afspejle et retvisende billede af kvalitet, arbejds-miljø og miljø
  • Guide i forbindelse med eksterne audits
  • Opsamling af hændelser og årsagsanalyser
  • Være superbruger i kvalitetsstyringssystemet Dalux, så du kan supportere produktionen
  • Evt. intern underviser på faglige kurser
  • Bidrage til ajourføring og udvikling af Ledelsessystem
  • Holde dig opdateret på lovstof


Herudover er det en forudsætning, at du bidrager til den generelle holdningsbearbejdning på byggepladserne med henblik på at øge forståelsen for vigtigheden af kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøforhold i MT Højgaard.

Vi tilbyder

Du får et varierende, spændende og selvstændigt job med arbejdsopgaver i alle faser af et bygge- og anlægsforløb. I MT Højgaard arbejder vi alle selvstændigt og ansvarsfuldt, og sætter stor pris på at vores medarbejdere har work-life balance. Miljøet er dynamisk og du får gode muligheder for personlig udvikling. Vi tilbyder et målrettet uddannelsesforløb der understøtter din fremtidige karriere. Vores medarbejdere får løn og ansættelsesvilkår, som matcher deres kvalifikationer og vores største succes er, når vi får det bedste ud af vores kollegaer og medarbejdere.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Arbejdsmiljø- og Kvalitetschef Vinnie Sunke Heimann på telefon 22 70 94 63.

Vi ser frem til at høre fra dig snarest muligt, og vi modtager gerne dit CV og din ansøgning via vores hjemmeside www.mth.dk.

Seneste frist for at søge stillingen er fredag den 29. maj, og vi sigter på at skrive kontrakt i juni måned.

MT Højgaard er en af nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysger-righed, mod og entusiasme. Mød os på mth.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Driftsorienteret Administrations- og HR-ansvarlig

    Fri kontakt
    Har du solid erfaring med administration og lyst til at arbejde med et bredt spektrum af HR-opgaver? Brænder du for at sikre en stærk virksomhedskultur, høj medarbejdertrivsel og ordentlig onboarding? Og vil du gerne være del af en virksomhed med høj iværksætterånd og international vækst?
    • HR-medarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ HR Assistant

    Vi tilbyder en stilling i [xxxxx] Freight Danmark, hvor der er stort fokus på medarbejderengagement, ESG og digitalisering. Du vil opleve et arbejdsliv i løbende udvikling og implementering af nye di..
    • HR-medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3