Student til Udenrigsministeriets økonomikontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Dygtig studerende med interesse for regnskab og økonomistyring søges til Udenrigsministeriets økonomikontor.

Udenrigsministeriets økonomikontor søger en studerende med stor interesse for regnskab og økonomistyring til ansættelse som studentermedhjælp snarest muligt.

Økonomikontoret varetager den overordnede styring af Udenrigsministeriets driftsbudget på ca. 2 mia. kr., koordinering af Udenrigsministeriets finanslovsarbejde, gennemførelse af koncernudbud og -indkøb, regnskabsopfølgning (herunder rejser), proces-og systemoptimering samt support og kompetenceudvikling på det økonomiadministrative område.

Økonomikontoret arbejder på at understøtte Udenrigsministeriets fortsatte udvikling i retning af en stadig mere transparent, fleksibel og effektiv koncern. Kontoret består af både nyuddannede og erfarne medarbejdere og vægter en god balance mellem samarbejde og individuelt ansvar.

Kontorets opgaver varetages af tre teams: 1) budget- og bevillingsteamet, 2) regnskabsteamet samt 3) udbuds- og kontraktteamet. Der er i alt 4 studenter i kontoret, fordelt i de forskellige teams men med mulighed for sparring og samarbejde. Du vil blive placeret i regnskabsteamet.

Vi tilbyder en hverdag med stort selvstændigt ansvar og højt fagligt niveau, hvor du vil skulle bidrage til regnskabsteamets opgaver. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Løbende databehandling og datavalidering, herunder indberetning af data til Danmarks Statistik
  • Finansiel controlling
  • Diverse regnskabsopgaver, f.eks. opfølgning på afstemninger og omposteringer,
  • Opdatering af personaleændringer i diverse systemer og databaser.
  • Udarbejdelse af diverse nyheder og vejledninger på engelsk til ministeriets finansportal
  • Diverse ad hoc opgaver i forbindelse med besvarelse af henvendelser fra både hjemme- og udetjenesten samt andre eksterne partnere.

Hvem er du?

Det er afgørende, at du har en interesse for regnskab, god talforståelse og en veludviklet analytisk sans. Herudover forventer vi, at du:

  • er aktiv studerende af en relevant uddannelse, gerne i slutningen af bacheloren eller starten af kandidaten.
  • er erfaren bruger af Excel og kan overskue store regneark samt flair for økonomistyringsværktøjer og lyst til at lære mere
  • har gode skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk.
  • arbejder struktureret og har blik for detaljen.
  • kan arbejde selvstændigt og tage fra – både i forhold til praktiske/administrative opgaver og egentlig sagsbehandling.
  • digitalt tænkende.
  • Viden om regnskab er en fordel.

Jobbets studierelevans
Som student i Udenrigsministeriets økonomikontor vil du deltage i opgavevaretagelsen inden for kontorets ansvarsområder med fokus på regnskab. Studenterjobbet indgår derfor som et væsentligt aktiv i forbindelse med en økonomisk/samfundsfaglig uddannelse.

Tiltrædelse

Snarrest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden vil i udgangspunktet være 19 timer ugentligt med fleksibilitet i eksamensperioder. Lønnen følger den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT for studentermedhjælpere i staten.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du bliver sikkerhedsgodkendt.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er fredag den 30. juli 2021 kl. 23:59. Stillingen søges under ”ledige stillinger” på www.um.dk. Vi skal have en motiveret ansøgning, der også bør indeholde oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning. Efter ansøgningsfristens udløb vil det ikke længere være muligt at registrere en ansøgning

Nærmere oplysninger vedr. stillingen kan fås ved henvendelse til regnskabschef Susanne Bigum Frederiksen (33 92 12 66) [email protected].

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge en stilling i UM.

Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.

Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • Økonom i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sikre en effektiv og stabil drift af vores økonomisystemer og vil du være med til at sikre, at vi løbende adopterer nye teknologiske muligheder i fremtiden?
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    The RiskPoint Group er en global Managing General Underwriter (MGU), der leverer førsteklasses forsikringsløsninger bakket op af forsikringsselskaber, som de agerer på vegne af. Du vil blive en del..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Kastrup

    Vi er på en større digitaliseringsrejse, og har mange spændende projekter internt i huset. I den forbindelse søger vi en kollega til en tidsbegrænset stilling, som kan være med til at understøtte d..
    • Økonom
    • Kastrup
    Få mere info
  • Økonom i København

    Om stillingen:Som Payroll Specialist i SAS vil du indgå i vores lønafdeling, hvor du bliver ansvarlig for en bred vifte af opgaver relateret til løn- og personaleadministration. Du vil sikre korr..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København K over tid

Dato Alle jobs som økonomer
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0