Indkøbskoordinator - DTU Aqua

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

DTU Aqua søger en indkøbskoordinator til løsning af en bred vifte af opgaver.

Jobbet
Du skal være med til at sikre implementering af DTU’s indkøbspolitik og retningslinjer, være kontaktpunkt til DTU’s centrale indkøbsfunktion og være superbruger i indkøbssystemet. Du skal stå for support og undervisning af kollegerne på instituttet.

Du skal være med i drift, vedligehold og udvikling af interne indkøbsprocesser og vil blive et vigtigt tværgående kontaktpunkt for hele instituttet, på tværs af landet. En del af opgaven er at formidle viden om indkøbsaftaler og bidrage med viden og erfaringer fra instituttet til de centrale udbudsprocesser og Koncernindkøb.

En stor del af dagligdagen vil skulle bruges på konkret oprettelse af indkøbsordrer og håndtering af leverandørfakturaer, opfølgning på udestående varemodtagelser og ubetalte fakturaer. Der er også praktiske opgaver som opfyldning af lager af kontorartikler, kaffe m.v.

Stillingen er ny, så du vil også selv få mulighed for at påvirke indhold og tilgang til opgaverne.

Kvalifikationer og kompetencer
Vi søger en kollega som arbejder selvstændigt, struktureret og prioriteret, som kan lide at være på forkant og som selv opsøger svar på spørgsmål. Vi forventer at du sætter en ære i at servicere og supportere dine kolleger hurtigst og bedst muligt, men også forstår vigtigheden af og går højt op i at indkøbspolitik og rammer overholdes.

Det er vigtigt at du er en god kollega med godt humør, som har lyst til at dele viden og blive dygtigere i fællesskab med resten af os.

Relevant uddannelse og gerne praktisk erfaring fra lignende stilling vil være en fordel, ligesom kendskab til indkøb, Oracle Cloud og Office365 vil være en fordel, men ikke en betingelse. Du skal være stærk på it og god til at lære fra dig.

Du skal kunne skrive og tale engelsk, da vi er et internationalt institut.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller i henhold til HK/stat-overenskomst eller anden relevant overenskomst.

Dit primære arbejdssted bliver DTU’s campus i Lyngby, men der vil være rejser til vores øvrige lokaliteter i Silkeborg, Hirtshals og Nykøbing Mors.

Du bliver ansat i Sektion for Administration og Service sammen med 14 andre, som arbejder med administration, service, arbejdsmiljø, indkøb m.v.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest 1. marts 2024 . Åbn linket ”Ansøg nu” hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte indkøbsansvarlig Lone Rosenkær Olsen, [email protected]/20402230 eller sektionsleder Hanne Moos Bille, [email protected]/4048 2150.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handikap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Om DTU Aqua
DTU Aqua – Institut for Akvatiske Ressourcer – arbejder for velfungerende have, åer og søer, hvor biodiversiteten kan trives. Vores forskning, rådgivning og uddannelse bidrager til at udvikle en bæredygtig blå bioøkonomi og robuste akvatiske økosystemer og til at reducere effekterne af klimaændringer. Vi har et stort nationalt og internationalt netværk og samarbejder med andre forskningsmiljøer, myndigheder, erhverv og NGO'er. Vi har state-of-the-art-forskningsfaciliteter og Danmarks eneste oceangående forskningsskib, som også kan sejle i Arktis. Instituttet har 360 medarbejdere, hvoraf halvdelen er videnskabeligt personale, inklusive 50 ph.d.-studerende. Mere end 35 nationaliteter er repræsenteret på instituttet, og vi arbejder for en ligelig kønsfordeling. Vi holder til i Lyngby, Hirtshals, Nykøbing Mors og Silkeborg og har faste aktiviteter i Grønland. Læs mere på aqua.dtu.dk

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 01. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1