Innovationsfonden søger Compliance Officer – en juridisk specialkonsulent til vores kontor i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Århus C

Er du ambitiøs, og vil du være med til at sikre, at Danmarks Innovationsfond har styr på alle processer og en proaktiv risikostyring? Så har vi et spændende job til dig.

Din nye hverdag som Compliance Officer
Som Compliance Officer i Innovationsfonden vil du varetage en ny funktion, der gennem en bred vifte af spændende og alsidige arbejdsopgaver, har til formål, at sikre den rigtige kvalitet i vores administrative og finansielle processer, og at alle arbejdsgange overholder gældende love og standarder. Du vil være en nøgleperson og i løbende dialog med tilsynsmyndighederne, så du kan hjælpe med håndtering af interne og eksterne spørgsmål, i forhold til forvaltningsloven og vore programmer. Du bliver ansvarlig for, at alle der har med forvaltning af vore programmer at gøre, er bekendt med og trænet i den rigtige håndtering af disse. Du får ansvaret for vores strategiske risikostyring, at denne vedligeholdes og formidles gennem løbende dialog og ”awareness”- aktiviteter.

Du vil gennem jobbet således varetage en bred vifte af opgaver af både administrativ, drifts- og strategisk karakter. Der er ikke personaleledelse i stillingen.

Du skal i jobbet bl.a.:

  • Være lead på vores interne risikostyring – være ekspert til at vurdere de juridiske udfordringer og råbe vagt i gevær.
  • Være med til at sikre at alle fondens sagsgange og processer (generelle processer, finansielle processer og IT samt datasikkerhed og GDPR) har høj kvalitet og på alle måder overholder gældende love og standarder.
  • Sørge for at medarbejdere og panelmedlemmer på tværs af fonden og lokationer, har den nødvendige og relevante træning, viden og adfærd indenfor compliance- og kvalitetsområdet. Blandt andet gennem emner som forvaltningsloven, journalisering, habilitet, GDPR samt ”unbiased decision making”.
  • Løbende være i dialog med tilsynsmyndighederne og bringe denne viden hjem til fonden og herfra understøtte og rådgive medarbejdere og andre i forhold til vore programmer.
  • Hjælpe med aktindsigtsanmodninger og klagesagsbehandling
  • Sikre at fondens dyder er integreret og tydelige i alle sagsgange og processer.

Vi forestiller os, at:

  • Du har en relevant juridisk uddannelse.
  • Du har mindst 5-7 års erfaring med klassiske jura-, compliance- og kvalitetsopgaver fra offentlig forvaltning, og gerne erfaring fra vidensbaserede organisation/virksomhed.
  • Du har erfaring med at arbejde i en offentlig administration.
  • Du er god til at organisere, ser tingene i et overordnet perspektiv, men med sans for detaljer - og evner at kommunikere med en bred vifte af medarbejdere og interessenter.
  • Du handler og tænker strategisk, men kan samtidig selv omsætte det til aktiviteter, der virker i praksis.
  • Du har erfaring med og kan videreformidle et stof på en struktureret og pædagogisk måde.
  • Du er en holdspiller og ansvarlig i din måde at skabe resultater på.

Du vil blive en del af vores afdeling for Administrative Services med omkring 15 kollegaer, og refererer til Søren Degn-Pedersen, Chef for Økonomi, Administration & Data Management. Du deltager på ledelsesmøder, når der er juridiske- og compliance emner på agendaen.<br
Vi skaber fremtidens fundament
I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye ideer, viden og teknologi styrker Danmarks konkurrencekraft og samfundets bæredygtighed. Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en del af! Vi tror inderligt på, at vi lykkes endnu bedre med vores opgaver, når vi alle oplever arbejdet som både meningsfyldt, inspirerende og udviklende. Det forudsætter et stærkt fokus på trivsel samt en god kultur funderet i vores dyder.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Du kan læse mere om Innovationsfonden her: https://innovationsfonden.dk/da/nyheder-presse-og-job

Løn- og ansættelsesforhold
Du ansættes i Innovationsfonden som specialkonsulent efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesstedet er Aarhus, beliggende Europaplads 2, 4. sal, 8000 Aarhus.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside https://innovationsfonden.dk/da/nyheder-presse-og-job. Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 8. august.

Der vil blive afholdt samtaler i uge 32 og 33. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest. Disse kan om nødvendigt blive udført af tredjepart

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Degn Pedersen på e-mail: [email protected]

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Århus C
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Århus C over tid

Dato Alle jobs som jurister
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 8
19. august 2024 8
18. august 2024 8
17. august 2024 8
16. august 2024 8
15. august 2024 7
14. august 2024 6
13. august 2024 7
12. august 2024 7
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 7
8. august 2024 7
7. august 2024 7