Jurist med interesse for styring af IT-kontrakter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Jurist med interesse for styring af IT-kontrakter


Som vores nye kontraktjurist er din opgave at yde juridisk rådgivning til spændende IT-kontrakter, hvor du bliver en nøgleperson i samarbejdet mellem Indkøb og IT, hvor der vil være et særligt fokus på kontraktstyring.

Der er sat ambitiøse målsætninger for den grønne omstilling, og det stiller høje krav til dagens og morgendagens IT og digitale løsninger. Vores nyeste IT strategi baner vejen for udvikling af leverandør- og kontraktstyring i en ny skala i understøttelsen af ambitionerne. Du får derfor en central rolle i samarbejdet med IT-organisation og arbejdet med og udvikling af kontraktstyring. Du skal tillige bidrage til, at IT kan udfylde rollen som strategisk samarbejdspartner for koncernens forretningsenheder i relation til kontraktstyring.

Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

IT-juridisk rådgivning med fokus på kontraktstyring

Du indgår i afdelingen Kontraktjura, der er en del af Energinets indkøbsområde. Kontraktjura har bl.a. til opgave at yde kompetent og serviceorienteret juridisk rådgivning til koncernens forretningsenheder inden for særligt leverandørkontrakter. Fagligheden er høj blandt de godt 13 medarbejdere, og vi prioriterer faglige diskussioner, samtidig med at humøret er i top.

Dit overordnede bliver at hjælpe vores IT-organisation med få størst muligt udnyttelse af vores eksisterende IT-kontrakter, og samtidig bistå organisationen ift. juridiske udfordringer (juridisk contract management)

Du fungerer du som juridisk rådgiver til vores kontraktejere, product owners, licence managers etc., hvor ordentlighed og samarbejde er nøgleord for dig. Du kan forvente at yde:

  • Juridisk rådgivning til strategiske drøftelser, herunder inkl. juridisk risikovurdering/konsekvensanalyse
  • Rådgivning i forbindelse med juridiske udfordringer, håndtering af dokumenter, inkl. bistå med udarbejde af skriftlig kommunikation med leverandører (fx claims, notifikationer, kontrakttillæg mv.)
  • Deltagelse i relevante forhandlinger med leverandør ved større uoverensstemmelser

Du vil indgå i et tæt og fagligt samarbejde med vores nuværende IT-jurist i afdelingen, øvrige kollegaer i indkøbsområdet samt centrale samarbejdspartnere i IT-organisationen. Det er derfor et must, at du trives med mange stakeholders og er i stand til at opbygge gode og tætte relationer. Fælles for alle dine opgaver er, at de i dagligdagen løses i tæt samspil med indkøberne og IT-enheden.

I dagligdagen vil du opleve en uformel omgangstone, et stort engagement og et miljø præget af høj aktivitet og brede kontaktflader både internt og eksternt. Der er stort fokus på medarbejdernes trivsel og udvikling samt mulighed for indflydelse.

Kontraktjurist med gode kommunikationsevner

Din baggrund er en juridisk uddannelse på kandidatniveau som cand.jur. eller cand.merc.jur. helst kombineret med erfaring med at udarbejde, forhandle og kontraktstyre IT-kontrakter vedr. IT-systemer, IT-services, licenser, software, hardware og udviklingsaftaler mv.

Du er endvidere dygtig til at kommunikere og argumentere for dine anbefalinger - ligesom du behersker engelsk i skrift og tale. Samtidig kender du betydningen af stærke relationer og er i stand til at samarbejde bredt og på mange niveauer.

Personligt besidder du overblik, evner at strukturere din hverdag og trives med at tage ansvar for dine opgaver og yde professionel rådgivning.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Director Morten Yde, 30 51 57 98, Gruppeleder Emine Kayan på tlf. 29494260 eller Gruppeleder Line Kastorp Jakonsen på tlf. 30113060.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i Ribe

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant juridisk erhvervserfaring inden for digitalisering? Er du nysgerrig på nye digitale teknologier, herunder kunstig i..
    • Jurist
    • Ribe
    Få mere info
  • Jurist i Ribe

    Brænder du for at arbejde med GDPR, forvaltningsret og informationssikkerhed i en offentlig udviklingskontekst? Er du struktureret, grundig og nysgerrig på nye digitale teknologier? Så er du måske .
    • Jurist
    • Ribe
    Få mere info
  • Jurist i Vejle

    Går du med et ønsket om at blive en del af en af regionens største uddannelsesinstitutioner, så er det måske dig der skal være vores nye underviser i erhvervsjura på [xxxxx] Du kommer t..
    • Jurist
    • Vejle
    Få mere info
  • Jurist i Esbjerg

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Jurist
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som jurister
5. juli 2024 1