Senior Projektleder til internationalt Energiø-projekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Senior Projektleder til internationalt Energiø-projekt


Motiveres du af at arbejde med projektledelse og vil du være en del af ét verdens største infrastrukturprojekter og dermed bidrage til realisering af den grønne omstilling i Danmark og Europa? Kan du bidrage til at sikre at Danmarks fremtidige transmissionsnet kan håndtere og overføre de store mængder af vedvarende energi, som en kommende Energi Ø i Nordsøen vil medføre? Så er du måske den rette til jobbet som Projektleder i Eltransmission.

Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Vær med til at udbygge el-systemet for indpasning af vedvarende energi


Du vil få en central rolle i et af Energinets største fremtidige anlægsprojekter, og passer kvalifikationerne skal du være med til at realisere ét af regeringens initiativer i forbindelse med ”Danmark kan mere 2”. Med ansvaret for projektledelse af sø- og landkabelanlæg til den kommende Energiø i Nordsøen vil du blive mødt med komplekse opgaver i forbindelse med sikre de kommende HVDC interconnectorer til Danmark såvel som til andre Europæiske lande.

Du vil indgå i et højt specialiseret fagmiljø af projektledere, som har ansvaret for at gennemføre kabel- og luftledningsprojekter samt internationale interconnectorer.
Som projektleder har du ansvar for projekter fra start til slut og får ansvaret for den del af projektet der bl.a. omhandler design, indkøb og installation af søkabel og landkabel.

Dine arbejdsopgaver favner bredt og indeholder blandt andet et ansvar i at:

  • Lede din del af projektorganisationen, som du selv er med til at sammensætte.
  • Deltagelse i en lang møderække med internationale samarbejdspartnere og egen projektorganisation.
  • Sikre overblik af og konsistens igennem hele projektplanen og gennemskue evt. risikoelementer.
  • Koordinere og håndtere grænseflader med interne og eksterne aktører i forbindelse med projektet i et internationalt miljø.
  • Udfærdige tekniske specifikationer i samarbejde med projektets specialister.
  • Klargøre udbudsmaterialer på sø- og landkabel såvel som installation af disse.
  • Lede og deltage i forhandlinger.
  • Gennemføre kontraktstyringen igennem anlægsfasen med fokus på sikkerhed, økonomi, tid og kvalitet og til slut overlevering af dokumentation til Asset.

Du får en bred kontaktflade med både den interne projektorganisation og de fremtidige eksterne aktører - både nationalt og internationalt - og sikrer en tæt dialog med vores samarbejdspartnere i projekterne, herunder leverandører og entreprenører.

Glæd dig til at arbejde med store fagligt og ledelsesmæssigt komplekse anlægsprojekter i en afdeling, hvor du indgår i en fokuseret projektledergruppe.

Du går forrest - og vil være med, hvor tingene sker


Du har minimum 5 års erfaring med projektledelse af offshore kabelprojekter, herunder projektering, kontraktstyring og anlægsarbejdet. Det er ønskeligt, at du har en stærkstrømsteknisk baggrund og har siddet i projekter med internationale samarbejdspartnere eller internationale miljøer.

Som projektleder er du vedholdende og beslutsom, når det kommer til at sikre fremdrift, og du formår at bruge dit åbne og forstående væsen til at kommunikere præcist og samarbejde med egne kollegaer og på tværs af organisationen. Du skal være ansvarlig for kabelprojektet som en del af det samlede projekt. Desuden har du let ved at gennemskue komplicerede problemstillinger og omsætte komplicerede krav til løsninger. Du lægger vægt på høj kvalitet i arbejdet, og du arbejder analytisk og struktureret. Sidst men ikke mindst har du gode lederevner, en reflekterende fremtoning og et personligt engagement, der sikrer, at du får projekterne i mål.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket "send ansøgning. Vi afholder løbende samtaler i Fredericia. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dianna Høgh på telefon 61 24 43 89. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Som et led i en fremtidig udvikling af virksomheden søges en projektleder/projektingeniør til projektering af fordeler tavler. Du skal i samarbejde med resten af virksomheden servicere virksomheden..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder (elev) i Esbjerg

    Vil du også være med til at give bygninger liv? Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på [xxxxx] Nordic Trainee Program. For .
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 5