Jurist med stor eller spirende interesse for det finansielle område til Finanstilsynets juridiske kontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du gennem dit arbejde være med til at sikre den finansielle stabilitet i Danmark? Kan du lide forvaltningsret, lovgivningsprocesser og komplekse juridiske problemstillinger? Nu har du muligheden for at komme med på holdet og være med til at varetage en vigtig samfundsopgave.

Vi søger lige nu en jurist til Juridisk Kontor. Kontoret er kendetegnet ved mange forskelligartede opgaver, som f.eks. ministerbetjening, løbende sparring med husets fagkontorer om tilsynssager og koordinering og kvalitetssikring af husets tværgående lovgivningsarbejde. Det kan være implementering af lovgivning, der følger af politiske initiativer og EU-regulering på det finansielle område.

Kontoret har mange andre ansvarsområder og varetager bl.a. Finanstilsynets retssager, tværgående fortolkningsopgaver og kvalitetssikring af bestyrelsessager. Kontoret indgår også i Finanstilsynets bødeteam til behandling af sager om administrative bødeforelæg på hvidvaskområdet. Vores brede opgavepalette giver dig mulighed for at få stor indflydelse på sammensætningen af dine arbejdsopgaver.

Hvem er vi?
I Juridisk Kontor vil vi gerne spørges til råds, og vi sætter en ære i at være fleksible og løsningsorienterede. Du vil få 24 dygtige og engagerede kollegaer, der er vant til at sparre med hinanden i et fagligt stærkt miljø præget af sammenhold og godt humør. Vi synes, at vi sammen løfter en samfundsmæssig vigtig opgave. Indimellem kan der være fart på, men vi løser opgaverne i fællesskab og tilbyder en ramme, hvor der er mulighed for fleksibilitet i arbejdet.

Hvad forventer vi af dig?
Du har lyst til at beskæftige dig med juridiske problemstillinger indenfor finansiel regulering og offentlig myndighedsudøvelse. Du deler gerne ud af din faglighed og vil gerne lære mere af dine kollegaer. Du har fokus på overblik og høj faglig kvalitet, også på områder hvor du ikke er eksperten.

Kan du i øvrigt sætte kryds ved følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:

1. Du er en dygtig jurist. Du er fagligt kompetent indenfor dit område og har et godt juridisk jugement.

2. Du kan lide at holde snor i processerne og leverer et godt slutprodukt. Du er god til at planlægge og skabe fremdrift i projekter. Det er vigtigt for dig at bidrage til en god proces for alle interessenter.

3. Du er struktureret, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner. Du har en struktureret tilgang til dit arbejde og tager ansvar for dine og teamets opgaver. Du kan indgå i en faglig sparring med dine kollegaer på en konstruktiv måde og nyder at arbejde med forskellige faggrupper.

4. Du har gode formidlingsevner. Du skriver kort og præcist og tager højde for din modtager.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • er uddannet cand.jur.
  • formentlig har nogle års erfaring. Det kan være med forvaltningsret, lovarbejde, finansiel regulering, strafferet eller juridiske fortolkningsopgaver, men det er ikke et krav.

Hvilke opgaver skal du løse i Juridisk Kontor?
Du vil blive en del af Finanstilsynets Juridisk Kontor, hvor du sammen med dine kollegaer først og fremmest vil være garant for høj kvalitet i Finanstilsynets opgaveløsning, særligt i forbindelse med lovgivningsarbejdet og ved kvalitetssikring af notater om diverse juridiske problemstillinger og juridisk vejledning til Finanstilsynets øvrige kontorer.

Du vil blive tilknyttet forskellige fagområder på Finanstilsynets område. Her vil du få mulighed for at opbygge en ekspertiserolle og sammen med de kollegaer, der også er tilknyttet området, være ansvarlig for videndeling og faglig sparring til huset. Det kan f.eks. være bank eller forsikringsområdet, GDPR eller Finanstilsynets særlige tavshedspligt. Det er ikke en forudsætning, at du har kendskab til områderne på forhånd, men du skal være åben overfor at lære om områderne.

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC, og du vil være underlagt de interne retningslinjer, som gælder alle ansatte i Finanstilsynet. Afhængig af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at blive indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest onsdag den 11. august 2021. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser, karakterudskrifter og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

Vi forventer at holde første samtaler i uge 33.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Rigmor Ansdal på telefon 41 93 35 74.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Simon Scott Hansen på 91 33 70 24.

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Erfaren uddannelsesjurist til Studieservice på [xx...

    Har du en stærk faglighed inden for uddannelsesjura, og ønsker du at være en central rådgiver for ledelse, medarbejdere og studerende? Vil du spille en nøglerolle i at sikre overholdelse af lovgivn..
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist eller Advokat med selskabsretlig profil

    [xxxxx] Juras rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og arbejder bl.a. med kontrakt- og ent..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9