Vikarstilling: Jurist der gerne vil arbejde med ejendomsret i en offentlig retlig kontekst (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Randbøl

Har du interesse for ejendomsjura og offentlig forvaltning og lyst til finde og udtænke gode løsninger i samarbejde med andre? Så læs videre og se om jobbet som jurist hos Naturstyrelsen er noget for dig.

Opgaver og organisering
I Naturstyrelsen søger vi en jurist (barselsvikar) til vores Jura team.

Naturstyrelsen er forvalter af statens skove og naturområder, som svarer til ca. 5% af Danmarks areal og ejer af ca. 2.000 bygninger. Jurateamet hjælper Naturstyrelsens 16 lokale enheder med alt fra køb og salg af ejendomme, lejeretlige forhold, naboretlige konflikter som f.eks. hævd, skel og vejforhold til håndtering af ledningsanlæg, erstatningssager, retssager og meget mere. Endvidere håndterer vi opgaver af mere offentligretlig og forvaltningsretlig karakter, som f.eks. aktindsigt samt generel betjening af Naturstyrelsens direktion og Miljøministeriet.

Som jurist i Naturstyrelsen bliver du således udfordret på både din generelle juridiske forståelse, din praktiske og kommercielle forståelse og dine kommunikative evner. Du får et alsidigt job med faglig spændvidde og stor selvstændighed idet, vi gerne lader dig drible med bolden. I det daglige kommer du til at arbejde tæt sammen med mange forskellige faggrupper og medarbejdere på Naturstyrelsens 16 lokale enheder. Ligesom du vil få søde og engagerede kolleger i jurateamet, som gerne vil sparre om opgaverne.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Sagsbehandling i sager om køb og salg af fast ejendom.
  • Sagsbehandling af lejeretlige sager og erstatningssager.
  • Håndtering af aktindsigtsforespørgsler.
  • Informationssøgning og undersøgelse af rettigheder over fast ejendom.
  • Diverse ad hoc opgaver.


Din profil
Vi forventer, at du er uddannet cand.jur. med kenskab til og interesse for ejendomsret, lejeret, forvaltningsret og/eller erstatningsret.
Måske er du nyuddannet eller har et par års erfaring i bagagen. Mere afgørende for os er det, at du har interesser og livserfaring, som du kan bruge til at finde gode løsninger på de sager, du arbejder med.

Vi lægger også vægt på, at du:
  • Har et højt fagligt juridisk niveau og gerne relevant erfaring, fx fra et studiejob.
  • Er selvstændig og har god dømmekraft, hvor du fx viser, at du ved, hvornår du skal inddrage andre faggrupper eller kolleger i sagsbehandlingen.
  • Er nysgerrig, tager ansvar og kan arbejde med mange sideløbende opgaver og deadlines.
  • Har en praktisk forståelse af juraen og er serviceminded, så du formår at lytte og oversætte de praktiske udfordringer til juridiske problemstillinger, samtidig med at du kan formidle din juridiske vurdering klart og i en praktisk kontekst.


Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende vikariat, hvor du vil opleve, at dit arbejde har direkte og håndgribelig effekt på styrelsens forvaltning af naturarealer og ejendomme og hvor du er tæt på udmøntningen af de politiske beslutninger, indenfor natur og miljø. Du bliver en del af et dygtigt og engageret team. Vi prioriterer det gode samarbejde, og vi går op i, at det skal være både sjovt, lærerigt og udviklende at gå på arbejde.

Du refererer til teamlederen for Jura. Teamet består der ud over af 4 jurister og 2 ejendomsjuridiske assistenter. Organisatorisk er Jurateamet en del af Sekretariatet, som består af en kontorchef og cirka 30 medarbejdere fordelt på 4 teams: Direktionssekretariat, HR, Kommunikation og Jura, der arbejder tæt sammen med resten af styrelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Naturstyrelsen, Gjøddinggård, Førstballevej 2, 7183 Randbøl.
Starttidspunktet er 1. september 2021 eller snarest muligt derefter.

Stillingen er normeret til en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Stillingen er tidsbegrænset til 28. februar 2022 med mulighed for forlængelse.

Yderligere oplysninger?
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for jura Birgitte Lønne Bloch på tlf. 51 49 29 66.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, beståede eksamener inkl. karakterer samt oplysninger om tidligere beskæftigelse senest den 8. august 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 12. og 13. august 2021.

Miljøministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Naturstyrelsen forvalter Miljøministeriets cirka 200.000 hektar skove og naturarealer, så der skabes størst mulig værdi for samfundet i form af gode rammer for friluftslivet, beskyttelse af naturen og effektiv drift af styrelsens skove og andre naturarealer. Naturstyrelsen gennemfører praktiske opgaver inden for jagt- og vildtforvaltning og konkrete friluftslivs- og naturprojekter - ofte i samarbejde med andre myndigheder, organisationer og frivillige. Kystdirektoratet er en del af Naturstyrelsen og varetager drifts- og myndighedsopgaver inden for kystbeskyttelse, maritim infrastruktur, klitfredning, strandbeskyttelse og varetagelse af statens højhedsret over søterritoriet. Vi befinder os på 16 enheder fordelt i hele landet - vi sikrer solid forankring med fokus på lokale ønsker og behov.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Randbøl.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Randbøl
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Randbøl

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Randbøl over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Randbøl over tid

Dato Alle jobs som jurister
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0