Fødevarestyrelsen søger samfundsvidenskabeligt uddannet akademiker til nyoprettet stilling til transportområdet i Cen...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du gøre en forskel og være med til at sikre dyrevelfærden under transport? Har du lyst til at skabe den rette balance mellem forskellige interesser på et området, hvor Danmark har en stærk eksportposition, og hvor der er stor politisk bevågenhed og medieopmærksomhed? Så se nærmere her!

Flere og flere dyr transporteres. Fødevarestyrelsen har ansvaret for kontrollen med dyrenes transport og for, at dette sker under ordnede forhold. Det er samtidig et område, der er præget af mange forskellige interes-ser og stærke holdninger. Som medarbejder kommer du til at arbejde i krydsfeltet mellem forvaltning og policy. Du får mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige udvikling og forvaltning af området.

Der er tale om et alsidigt og udfordrende arbejde, hvor du sammen med dine kollegaer i transportteamet skal samarbejde med andre myndigheder – både nationalt og i EU, indgå i dialog med erhvervet, interesse-organisationer m.fl.

Du kommer til at arbejde med forskellige myndighedsopgaver som eksempelvis ministerbetjening og be-svarelse af spørgsmål fra Folketinget. Herudover skal du også bidrage til Danmarks EU-lovgivningsarbejde og interessevaretagelse i Bruxelles, bidrage til lov- og bekendtgørelsesarbejde, bidrage til at risikobasere og tilrettelægge kontrollen på området, databehandling samt lave administration, fortolkning og formidling af reglerne på dyretransportområdet.

Vi er ca. 60 medarbejdere i centeret, og du bliver en del af transportteamet på ca. 9 medarbejdere, hvor du sammen med dine kollegaer dagligt sætter din faglighed i spil. Vi arbejder teambaseret og løser opgaver i tæt sparring og ofte sker den endelig opgaveløsning på baggrund af faglige diskussioner, hvor vi udnytter og udvikler hinandens kompetencer og forskelligheder. I vores opgaveløsningen har vi fokus på at spille hinanden gode.

I Fødevarestyrelsen fokuserer vi på udvikling og fleksibilitet. Vi lægger vægt på løbende relevant kompe-tenceudvikling, og er en arbejdsplads, der giver mulighed for balance mellem fritid og arbejdsliv.

Om dig
Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse som f.eks. jurist, cand.scient.pol. eller cand.oecon.agro. eller en naturvidenskabelig uddannelse som f.eks. dyrlæge, agronom eller biolog. Erfa-ring fra offentlig forvaltning er en fordel, men ikke en betingelse. Du har et stort engagement og lyst til at bruge din faglige viden i kombination med regler, og har lyst til at sætte dig ind i området.

Vi forventer, at du:
• er analytisk stærk og har en skarp pen, så du kan formidle komplekse problemstillinger på en let forståelig måde
• evner at sætte dig hurtigt ind i nye opgaver og har lyst til at arbejde i en omskiftelig verden, hvor prioriteten af opgaver hurtigt kan ændre sig
• kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for din opgaveløsning samtidig med, at du bidrager aktivt til den fælles opgaveløsning i teamet
• evner at bevare roen, når opgaverne er komplekse, og der til tider kræves hurtige løsninger
• har gode samarbejdsevner og bidrager med god stemning og engagement til opbygning af et til-lidsfuldt teamsamarbejde

Lidt mere om os
Center for Dyresundhed er ansvarlig for dyrevelfærd under transport. Derudover er Center for Dyresundhed ansvarlig for det veterinære beredskab i Danmark med national sygdomsovervågning, forebyggelse og bekæmpelse af dyresygdomme. Vi er også ansvarlige for regler for animalske biprodukter, omsætning af levende dyr, dyretransporter samt mærkning og identifikation af levende dyr.

Derudover arbejder vi med udarbejdelse af lovgivning, forvaltning og vejledning af de decentrale enheder inden for områderne national omsætning af animalske biprodukter, herunder foder, omsætning af levende dyr, beskyttelse af dyr under transport samt mærkning af dyr.

Vi er placeret i Glostrup tæt på stationen, hvor der er gode transportmuligheder og gode parkeringsforhold.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst i staten.

Tiltrædelse er snarest muligt og senest 1. oktober 2021.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbeviser og andre relevante dokumenter.

Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 15. august 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 eller 34.

Du søger stillingen ved at trykke på “Søg stillingen”.

Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk.

Er du interesseret?
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til kontorchef Christina Rughede 7227 6762 (ferie uge 30-31).

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Glostrup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Senior Legal Counsel

    <p>We invite you to bring your expertise within contract drafting, negotiation and dispute handling into play as you work in the cross field between law and business in a global environment. .
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Advokat til Insolvens

    Har du erfaring med insolvensret, og kunne du tænke dig at blive en del af et af landets førende og mest erfarne teams, der i fællesskab arbejder for at finde de bedste løsninger for vores kunder? .
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som jurister
15. september 2024 4
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 5
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 2
16. august 2024 2