Vikarstilling: AC-fuldmægtig(barselsvikariat) til Ledelsessekretariatet i Styrelsen for Patientsikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København S

Har du lyst til at arbejde med ledelsesbetjening i en organisation med stort politisk fokus? Arbejder du struktureret og effektivt og har du en nysgerrig og undersøgende tilgang til opgaverne? Så kan det være dig, vi søger til et 1-årigt barselsvikariat i Ledelsessekretariatet.

Om Ledelsessekretariatet
Ledelsessekretariatet består af 15 medarbejdere inkl. studenter, hvoraf størstedelen er generalister. I Ledelsessekretariatet arbejder vi bl.a. med ledelsesbetjening af styrelsens direktion og chefgruppe. Herudover har vi et tæt og løbende samarbejde med Sundhedsministeriet og Social- og Ældreministeriets departementer fx ift. at koordinere politisk besluttede initiativer på styrelsens områder. Vi har ligeledes et løbende samarbejde med både andre styrelser og eksterne interessenter. Derudover varetager vi aktindsigter efter offentlighedsloven, styrelsens beredskab, og i øjeblikket en række koordinerende funktioner i forhold til Covid-19.

Din hverdag hos os
Ledelsessekretariatet varetager en bred vifte af opgaver inden for ledelses- og direktionsbetjening, og opgaverne er mange og varierede. Eksempler på arbejdsopgaver er mødeforberedelse, opfølgning på mødebeslutninger, koordinering af initiativer på tværs i styrelsen og med eksterne parter, udarbejdelse af notater og beslutningsoplæg, iværksættelse af og opfølgning på udviklingstiltag, opfølgning på henvendelser fra interne og eksterne samarbejdsparter, sekretariatsbetjening af udvalg og arbejdsgrupper, deltagelse i interne og eksterne møde- og samarbejdsfora, og diverse generelle sekretariatsopgaver herunder servicering af ledelse og direktion.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en relevant akademisk uddannelse, (eks. cand. scient. pol., cand. jur., cand. scient. adm. eller lign). Det vil være en fordel hvis du erfaring fra en offentlig myndighed, men du er også velkommen til at søge hvis du er nyuddannet.

Du forstår værdien i at arbejde sammen og er en god kollega med stærke samarbejdsevner, som udviser engagement og motivation både fagligt og socialt, og du motiveres af at løfte opgaver i fællesskab.

Du er selvstændig, engageret og reflekterende og ikke mindst tager ansvar for dine opgaver, er resultatorienteret og bevarer overblikket i en hverdag, der er præget af stor alsidighed i opgaver og som ofte har korte frister.

Du er analytisk og er god til at formidle, ligesom du er god til at sætte dig ind i nye områder og har blik for både de faglige og politiske perspektiver. Dine stærke mundtlige og skriftlige formidlingsevner sikrer, at du kommunikerer målrettet og præcist og tilpasset målgruppen.

Vi tilbyder
En travl og spændende arbejdsdag med varierende arbejdsopgaver. Du bliver en del af et stærkt, tværfagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at sætte dit præg opgaveløsningen.

Vores arbejdsmiljø er uformelt, dynamisk og præget af et stort fagligt engagement og gensidig respekt.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som fuldmægtig efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation som

Barselsvikariatet løber fra den 1. oktober 2021 og et år frem.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sekretariatschef Gertrud Rex Baungaard på tlf. 2282 9037

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33 for første samtale og en evt. anden samtale i uge 33/34.

Styrelsen for Patientsikkerhed har røgfri arbejdstid.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Mandag den 12. juli 2021

Lignende jobs

  • Jurist i København V

    Fri kontakt
    Er du en dygtig juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan du komme til at spille en vigtig rolle i DI’s ambition om at skabe den bedste og mest moderne service inden for arbejds- og ansættelsesretten.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du klar til at udfordre dig selv som IT Contract Manager, uanset om du er nybegynder eller erfaren? Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring af nogle af de største it-kontrakter i Danm..
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København S over tid

Dato Alle jobs som jurister
25. juli 2024 8
24. juli 2024 8
23. juli 2024 8
22. juli 2024 7
21. juli 2024 7
20. juli 2024 7
19. juli 2024 7
18. juli 2024 7
17. juli 2024 6
16. juli 2024 6
15. juli 2024 6
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 5
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 9
4. juli 2024 8
3. juli 2024 8
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8