Jurister med interesse for energiret, EU-ret og grøn omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Brænder du for energiret og for at sikre forbrugernes rettigheder? Har du lyst til at være med til at sikre, at den grønne omstilling sker på en omkostningseffektiv måde for både de store virksomheder og den lille forbruger? Så kan du nu blive en del af et team, som arbejder med energiret og forbrugerbeskyttelse.

Forsyningstilsynet er en uafhængig myndighed under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. Vores arbejde består i at sikre rimelige og gennemsigtige vilkår for forbrugere på el-, gas- og fjernvarmeområdet. I den forbindelse er det vores opgave at sikre, at forbrugernes interesser i billig og sikker forsyning balancerer med at der sker en omkostningseffektiv grøn omstilling.

Hvem er vi?

Du bliver en del af kontoret Center for Nettilslutning og Tariffer (NET), som består af 7 jurister, en ingeniør og en kontorfuldmægtig. I NET fører vi tilsyn med, at de naturlige monopoler på el- og gasområdet, dvs. de virksomheder som ejer og driver el- og gasnettet i Danmark, ikke misbruger deres monopolposition. Vi fører tilsyn med virksomhedernes betingelser for at forbrugere såvel som producenter kan blive tilsluttet el- og gasnettet. Vi fører ligeledes tilsyn med disse virksomheders priser for at bruge el- og gasnettet. Du bliver klædt godt på, så du kan varetage dine arbejdsopgaver, og du vil indgå i konstruktiv sparring og dialog med dine kolleger i kontoret samt på tværs af tilsynet.

Dine arbejdsopgaver

Som jurist i NET vil dine arbejdsopgaver bl.a. være at:

  • udarbejde afgørelser om godkendelse af de priser og betingelser som forsyningsvirksomhederne stiller til deres kunder på el- og gasområdet for brug af virksomhedernes forsyningsnet
  • udføre tilsynsopgaver i forbindelse med konkrete henvendelser fra borgere og virksomheder
  • deltage i EU-arbejdsgrupper om fælles tilsynsopgaver over grænserne i EU
  • afgive høringssvar vedrørende ny lovgivning inden for el- og gasområdet
  • vejlede borgere der retter henvendelse til Forsyningstilsynet med spørgsmål til priser og betingelser for benyttelse af forsyningsnettene.

Du vil som led i løsning af dine opgaver have samarbejde med ministerier og andre offentlige myndigheder samt interesseorganisationer og forsyningsvirksomheder.

Din profil

Det vigtigste er, at du har lyst til en stejl læringskurve og evner at sætte dig hurtigt ind i nye fagområder. Du kan din forvaltningsret, og herudover er det en fordel, men ikke en forudsætning, at du kender til energiretten.

Vi forestiller os, at du:

  • er cand.jur. eller cand.merc.jur.
  • kan lide at samarbejde tværfagligt
  • kan arbejde selvstændig og vil bidrage til teamet
  • udtrykker dig klart og tydeligt i skrift og tale
  • er god til at skære en problemstilling til
  • motiveres af at løse vigtige samfundsopgaver.

Vi tilbyder et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er dynamisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Vi arbejder i spændingsfeltet mellem jura, økonomi og teknik, og vi samarbejder derfor på tværs af faggrupper om at skabe rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning.

Vi bor i en flot nyrenoveret bygning i Frederiksværk med tilhørende have, der er indrettet til både faglige møder og en hyggelig frokost. Der er gratis parkering ved bygningen, og frem til udgangen af 2021 er der en daglig medarbejderbus fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads. Vi har en god kantineordning og fri adgang til kaffe, te og frugt, og der er mulighed for hjemmearbejde en dag om ugen.

Interesseret?

Hvis du kan se dig selv i ovenstående beskrivelse, så kan du søge stillingen gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 1. august 2021.

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt kontorchef Camilla Brovang på [email protected] eller på telefon 4171 4325 eller specialkonsulent Thomas Heldbo Wienberg på [email protected] eller på telefon 4171 5418.

I rekrutteringsforløbet kan der indgå en faglig case og tests.

Din ansættelse vil ske i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Frederiksværk
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Frederiksværk over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 7
30. september 2024 6
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2