Communication internship i Diabetes Finished Products, Quality Control

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Communication & Corporate Affairs
  • Bagsværd

Motiveres du af at gøre en forskel og arbejde med konkrete budskaber, kommunikationskanaler og knivskarpe kolleger? Kan du formidle, så det kan mærkes, og kan du samtidig sikre sammenhæng mellem strategi og de historier, du formidler? Så har vi det helt rette internship til dig - her får du gode muligheder for at udvikle dig, teste din kommunikationsfaglighed, og du kommer med garanti til at gøre en forskel, når du bliver del af vores vinderteam.

Om afdelingen

I Diabetes Finished Products, Quality Control er vi omkring 130 medarbejdere og vores hverdag er spændende og alsidig. Vi mangler dig til at være med til at fortælle de historier, der sætter fælles retning for vores medarbejdere og styrker vidensdelingen på tværs af vores område. Du kan glæde dig til en stilling, hvor der er højt til loftet, og hvor du kan udvikle dine journalistiske og kommunikative evner samtidig med, at du bidrager til at styrke og udvikle den interne kommunikation i området.

Om jobbet

Din vigtigste opgave bliver at bidrage til at opdyrke og skrive historier og nyheder til vores interne medier – herunder intraweb, nyhedsbreve og storskærme. Du skal desuden sammen med ledergruppen udvikle en intern kommunikationsstrategi for området og du vil kunne blive inddraget i afholdelse af arrangementer og events m.v.

Du bliver en del af ledelseslaget i organisationen og sidder altså helt tæt på, hvor beslutningerne bliver taget. Her bliver din fornemmeste opgave at bruge din viden og din professionelle tilgang til kommunikation til at bidrage med at sætte fælles retning for organisationen – og til at styrke engagementet og vidensdelingen på tværs.Du arbejder tæt sammen med områdets ledergruppe.

Kvalifikationer

Der er flere indgange til at komme i betragtning til dette praktikforløb. Du er fx i gang med en videregående uddannelse med hovedvægt på kommunikation eller journalistik, fx cand.comm. eller cand.merc.(kom.). Vigtigst af alt er, at du har erfaring med at formidle fængende og klart, mod på at prøve kræfter, eller har erfaring med videokommunikation, og du evner at sætte dig ind i forskellige faglige områder. Derudover vil det være en fordel hvis du er fortrolig med programmer som Word, PowerPoint, Sharepoint, Imovie, Adope photoshop og elements.

Du er ansvarsbevidst, har en smittende energi og et stort drive, og du forstår at agere i en organisation med mange interessenter. Du er drevet af at skabe resultater i tæt samspil med andre og tænker i muligheder, frem for udfordringer. Du vil dagligt have kontakt med mange forskellige interessenter, så solide kommunikations-, samarbejds- og netværksevner er derfor en nødvendighed for at få succes i jobbet.

Om Novo Nordisk
Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, engagement og ambitioner til at hjælpe mennesker med diabetes og andre kroniske sygdomme. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor faglig dygtighed og begejstring bliver mødt med rige muligheder for personlig og professionel udvikling.

  • Internship periode: 6 måneder
  • Arbejdstid: Fleksibel (min. 18 og max. 37 timer om ugen)
  • Start dato: Oktober 2019

Kontakt
Vil du vide mere, så kontakt Pernille Møller Andersen tlf. +45 3079 1272.

Deadline
20. Oktober 2019

Bemærk, at ansøgninger vil blive gennemgået løbende, og interviews vil blive planlagt, så snart en passende kandidat identificeres.

Millioner stoler på os

For at arbejde for Novo Nordisk har du brug for færdigheder, engagement og ambitioner for at ændre liv til det bedre for millioner af patienter, der lever med diabetes og andre kroniske sygdomme. Til gengæld tilbyder vi chancen for at være en del af en virkelig global arbejdsplads, hvor lidenskab og engagement mødes med muligheder for professionel og personlig udvikling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • DI Digital søger student med interesse for kommuni...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte digitalisering på den politiske dagsorden og sikre, at Danmark vedbliver at være et digitalt foregangsland? Vil du være en del af et team, der arbejder med at løfte både erhvervslivet og den offentlige sektor ind i den digitale tidsalder? Så er et studenterjob hos DI Digital noget for dig. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsblæksprutte og SoMe ansvarlig søges ...

    Dansk Orienterings-Forbund Kommunikationsansvarlig Orienteringssporten foregår som oftest langt ude i skoven og langt fra de store medier. Derfor søger vi en stærk kommunikator, der kan stå i spi..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Redaktør med frisk pen og teknisk tæft, søges til ...

    Dansk Orienterings-Forbund - Redaktør for Magasinet Orientering Orienteringssporten foregår som oftest langt ude i skoven og langt fra de store medier. Derfor søger vi en stærk kommunikator, der .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Kommunikations- og presserådgiver

    Kommunikations- og presserådgiver Kommunikations- og presserådgiver til [xxxxx] Vil du være med til at styrke den politiske gennemslagskraft for Danmarks næststørste fagforening? Har du .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0