Greve Kommune søger en nysgerrig kommunikationskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

I Greve Kommune er vi nemlig på udkig efter en nysgerrig og engageret kommunikationskonsulent med en kommunikationsfaglig eller journalistisk baggrund, der kan være med til at formidle, hvad der rør sig i Greves erhvervsliv.

Dine arbejdsopgaver

Når du møder ind mandag morgen, er det på Greve Rådhus. På dagens to-do liste kan der stå:

  • Find oplægsholder til et startup-arrangement for iværksættere
  • Kontakt virksomhed om deltagelse i artikel
  • Skriv artikel og optag video pba. virksomhedsbesøg og sørg for distribuering på sociale medier

Tre af dine vigtigste opgaver vil nemlig være:

  • Fortælle de gode historier om og for erhvervslivet i området
  • Udarbejde artikler til hjemmesiden, nyhedsbreve og lokale medier
  • Udvikle indhold til de sociale medier

Derudover kommer du til at

  • Planlægge arrangementer fra start til slut; booke oplægsholdere, udarbejde arrangementsbeskrivelse, markedsføre og afholde arrangementer
  • Hjælpe virksomheder med kommunikationsfaglig sparring
  • Have ansvar for hjemmeside

Stillingen opererer både med et strategisk og et praktisk/udførende sigte. Du skal kunne trives i denne vekselvirkning, og du skal kunne finde lige dele arbejdsglæde i at lægge planerne og føre dem ud i livet med et smil.

Der er tale om en bred kommunikationsfaglig stilling og du vil have en bred faglig palette af opgaver. Vi forventer at du kan skrive både kort og lidt længere og du vil formentlig være fortrolig med flere af fagets discipliner, herunder bl.a. filmredigering, SoMe, adobe-pakken og markedsføring. Er du det ikke i dag, skal du være klar til at hoppe ud i det.

Derudover er der praktiske opgaver, særligt i forbindelse med arrangementer, som du selvfølgelig gladeligt hjælper til med.

Og hvem er du så som person?

Det er vigtigt, at du har en interesse i erhvervslivet. Du behøver ikke nødvendigvis have den helt store viden om erhvervsfremme eller kende til alle Greves virksomheder. Men du skal have en interesse i at blive klogere på emnerne. I Greve har vi alt fra små nystartede iværksættere til de store internationale koncerner, og du skal derfor kunne se værdien og det spændende i både de store og små virksomheder. Og du skal ikke mindst have lysten til at være med til at sikre et godt og velfungerende erhvervsliv.

Det er naturligt for dig at tale med og omgås nye mennesker, og du kan tale med både direktører i de store koncerner, håndværksmesteren og iværksætteren.

På kontoret kender du balancen mellem

  • at have det sjovt og være seriøs
  • at hjælpe dine kolleger uden at glemme dine egne opgaver
  • at tage trappen og fejre det med en kage

Du er selvfølgelig også ansvarsfuld, energisk, vant til at arbejde selvstændigt, fagligt dygtig og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring. Det er ikke afgørende. Det er derimod afgørende, at vi finder et godt match.

Lidt mere om os

Som en del af vores team kommer du til at repræsentere ErhvervsCentret Greve. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe Greves Erhvervsliv og være en indgang til Greve Kommune. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde faglige arrangementer, sparre og vejlede og hjælpe virksomhederne i deres dagligdag. Du vil som kommunikationskonsulent indgå i et team med en erhvervskonsulent og erhvervschef, og vil som led i arbejdet samarbejde bredt på rådhuset og med erhvervslivet.

Du kan læse mere på erhvervscentret.greve.dk.


Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer. Vi har en 37 timers arbejdsuge incl. ½ times frokost og flekstidsordning.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte erhvervschef, Simon Hauberg-Lund på telefon 4272 2321.

Ansøgningsfristen er den 13. oktober 2020 kl. 12.

Vi forventer, at første runde ansættelsessamtaler holdes den 19. oktober. Derefter bliver der gennemført en test af de kandidater, der går videre. Anden runde ansættelsessamtaler forventes afholdt den 23. oktober.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Greve

Lignende jobs

  • DI Digital søger student med interesse for kommuni...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte digitalisering på den politiske dagsorden og sikre, at Danmark vedbliver at være et digitalt foregangsland? Vil du være en del af et team, der arbejder med at løfte både erhvervslivet og den offentlige sektor ind i den digitale tidsalder? Så er et studenterjob hos DI Digital noget for dig. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Redaktør med frisk pen og teknisk tæft, søges til ...

    Dansk Orienterings-Forbund - Redaktør for Magasinet Orientering Orienteringssporten foregår som oftest langt ude i skoven og langt fra de store medier. Derfor søger vi en stærk kommunikator, der .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Global Brand Marketing Manager to Läntmannen Uniba...

    Shape the Future of Global Branding at Lantmännen Unibake and join a Global Marketing Team in Growth! On behalf of Lantmännen Unibake, we are looking for a dedicated Global Brand Marketing Mana..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kommunikations- og presserådgiver

    Kommunikations- og presserådgiver Kommunikations- og presserådgiver til [xxxxx] Vil du være med til at styrke den politiske gennemslagskraft for Danmarks næststørste fagforening? Har du .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Greve over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1